Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax met reserveploeg slechts gelijk tegen Almere City

31 juli 2022 15:54
Foto: Pro Shots

Ajax met reserveploeg slechts gelijk tegen Almere City; image source: Pro Shots

Ajax heeft zondagmiddag met een reserveteam niet weten te winnen van Almere City. Het duel in het Yanmar Stadion eindigde in een 1-1 gelijkspel. Brian Brobbey opende in de eerste helft nog wel de score, maar al snel in de tweede helft wist de thuisploeg op gelijke hoogte te komen. De ploeg van Alfred Schreuder maakte de gehele wedstrijd een heel zwakke indruk en kwam dan ook amper tot mogelijkheden.

Opstelling Ajax: Pasveer, Klaiber (46' Fitz-Jim), Schuurs, Bassey (62' Pierie), Baas, Regeer (75' Gooijer), Hlynsson, Ünüvar (83' Warmerdam), Conceicao (75' Hansen), Brobbey (62' Rasmussen), Daramy (62' Bandé)




Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey reserveploeg alfred bande bassey conceicao daramy gooijer hansen hlynsson jim klaiber pasveer pierie rasmussen regeer reserveteam schreuder schuurs unuvar yanmar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
ajax heeft veel geld maar geen goede keeper en dat kan ajax ook veel geld gaan kosten punten verlies onzekere achterhoede enzv. !!!
+1/-1

1 jaar geleden
Het wordt voorzichtig tijd om te spreken over een crisis in Amsterdam.
+3/-3

 
1 jaar geleden
De reserves hebben in de voorbereiding gelijk gespeeld. Who cares. Veel topclubs presteren in het begin van het seizoen niet geweldig. Komt echt wel goed.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Ik gooi woorden als 'crisis' gewoon graag in de ether om de boel een beetje op scherp te zetten. In realiteit was het resultaat van gisteren beter dan vorig jaar geleden, dus we liggen op schema voor het kampioenschap. Wel moet Schreuder keuzes gaan maken want elke wedstrijd 5 keer wisselen en 8 positiewisselingen gaat ons niet helpen.
+1/-1

1 jaar geleden
Bandé loopt ook nog rond ...
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik was erbij (woon in Almere), maar kruisbandé maakte weinig indruk, net zoals heel veel andere Ajacieden. Ik vond Schuurs, Conceicao en Fitz Jim de betere spelers vandaag.
+2/-0

1 jaar geleden
Verder natuurlijk een slechte uitslag met deze spelers.
Het heeft er alle schijn van dat het weer 'opdrachtjes uitvoeren' was.
I.p.v. spelers de vrijheid te geven te handelen naar eigen inzicht waarbij hun specifieke kwaliteiten tot uiting komen.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik heb het helemaal eens met Fier Koen.
Van veel spelers weet je al wat er gaat volgen.
Ze zitten in een keurslijf.
De aanvallers die er nu zijn dienen ook met een bepaalde vrijheid te kunnen spelen daar ze geen echte linksbuiten, rechtsbuiten of spits zijn.
Ik doel nu op een basisaanval, Bergwijn, Tadic en Anthony.
Daarvoor heb je ook een speels en creatief middenveld nodig.
Met Alvarez en Klaassen heb je spelers die dat niet in zich hebben.
Kuduz is een wereldspeler. Hij heeft meer talent als die twee bij elkaar. Taylor wordt nu ook al in een corset geplaatst. Hij had eerst veel meer oog voor zijn metgezellen waardoor er verrassende openingen werden gevonden Nu loopt het vaker eerder dood. Hij dient nu meer voor eigen geluk te spelen en gebruik te maken van zijn goede schot. Het middenveld van Ajax heeft juist middenvelders nodig die als middenvelders kunnen en mogen voetballen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Van veel spelers weet je al wat er gaat volgen.
Ze zitten in een keurslijf.



En dat keurslijf met fantasieloze, voorspelbare handelingen is men (wie waren die dwazen?) ook nog eens 'het Ajaxspelletje' gaan noemen. Terwijl juist het omgekeerde het Ajaxspelletje is:
opportunistisch, attractief, aanvallend voetbal met onvoorspelbare, geniale en briljante acties, gebaseerd op de specifieke, individuele kwaliteiten van spelers, die naar eigen inzicht mogen handelen.
+5/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Even....minuut 21:05....Bassey....ervaren linksback die sinds 8 maanden centraal speelt.... Krachtig, snel en wendbaar volgens de kenners.... 23 miljoen en je laat Tagliafico gaan. Ik vrees dat Ivan Gabrich uit de boeken gaat als grootste miskoop ooit.
+1/-0

1 jaar geleden
Ik snap ook niet dat ze die Bassey, als linksback laten optreden terwijl hij juist gekocht is voor het centrum. Een aankoop van 23 miljoen die je niet laat starten op de positie waarvoor de scouts en technische staf van Ajax hem notabene hebben gekocht.
+1/-0

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Ik snap ook niet dat ze die Bassey, als linksback laten optreden (...)



Hij moet nu minuten maken en ritme opdoen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei gisterenavond godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht