Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax gaat voor komst van Jorge Sanchez'

29 juli 2022 16:12 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax gaat voor komst van Jorge Sanchez"; image source: Pro Shots

Volgens clubwatcher Mike Verweij wil Ajax Jorge Sanchez halen als nieuwe rechtsback. De 24-jarige international van Mexico staat ook in de belangstelling van clubs uit Engeland en Spanje, maar Ajax hoopt de verdediger te kunnen overtuigen om naar Amsterdam te komen. Naar verwachting moet Sanchez ongeveer 5 miljoen euro kosten.

Eerder deze week werd bekend dat Santiago Arias was aangeboden bij Ajax, maar volgens Verweij zijn er binnen Ajax twijfels over zijn fitheid vanwege de blessures waar de Colombiaan afgelopen jaren last van heeft gehad.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

sanchez jorge verweij arias colombiaan engeland fitheid mexico santiago

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ik zeg doen, al is het alleen maar voor het Latijns-Amerikaanse gif aan te vullen.
+5/-0

1 jaar geleden
Verrek. Hij speelde onlangs nog mee met Club America tegen Real Madrid in San Francisco. Heb ik dat weer verwijderd.
+1/-0

1 jaar geleden
Klinkt een beetje als een Tagliafico achtige transfer:

✅ 24/25 jaar;
✅ Speelt nog in zijn eigen land;
✅ Transfersom van rond de 5 miljoen;
✅ Beschikt over portie 'Grinta';
✅ Komt uit de koker van de 'Amerika-scouts'.

Als dat geen garantie voor succes is, dan weet ik het ook niet meer 😅
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ja, dat kan twee kanten op: Tagliafico (aanwinst) of Magallan (zonde voor het geld). Één ding staat vast: Rensch heeft concurrentie nodig.
+5/-0

 
Dat hij op 24/25 jarige leeftijd nog in Mexico speelt zal dat toeval zijn?
Dat hij 'maar' 5 miljoen kost ook?
Grinta heb ik ook als ze mij een Ajax shirt aantrekken maar niet genoeg kwaliteit.

Op Mexicaanse forums zeggen ze bijna anoniem dat hij er niet veel van kan, sommige bieden aan om hem met de fiets naar Amsterdam te brengen

Ik laat me graag verassen maar heb er niet zo'n goed gevoel bij
+2/-0

 
1 jaar geleden
25 interlands op zijn naam voor Mexico zegt toch wel wat? Niet alles, maar wel wat toch?
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Zit net ook wat comments te lezen over dat zijn prestaties in oefenwedstrijden ook niet overschat moeten worden, want zowel Chelsea als Real speelden met hun reserves. Dus ik even de opstellingen opgezocht:

Chelsea, First Half (3-4-3) Arrizabalaga; Chalobah, Thiago Silva (c), Sarr; Kenedy, Barkley, Gallagher, Chilwell; Ziyech, Havertz, Hudson-Odoi

Chelsea, Second Half (3-4-3) Bettinelli; Azpilicueta (c), Ampadu, Emerson; James, Mount, Jorginho, Alonso; Pulisic, Batshuayi, Werner
---
Real Madrid 1st Half (4-3-3, right to left): Lunin (GK) — Vazquez, Rudiger, Nacho, Mendy — Modric, Casemiro, Kroos — Asensio, Benzema, Vinicius Jr.

Real Madrid 2nd Half (4-3-3, right to left): Lunin (GK) — Vazquez (Vinicius Tobias), Militao, Rudiger (Vallejo), Alaba — Ceballos, Tchouameni, Camavinga — Valverde, Hazard, Rodrygo

Moraal van het verhaal: Ook supporters van de rivaal en mensen zonder verstand van voetbal hebben toegang tot het internet. Zonder dat je weet hebt van wie die posters zijn kun je niet weten of het fans van die club zijn of trollen.
+2/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Nou ja reserves. Ik heb net de hele wedstrijd tussen America en Real gekeken van 27/7. Eerste helft stond Real er op volle oorlogsterkte. Tweede helft rond 60 en 70ste minuut werden er nog een paar gewisseld.

Was 2e oefenwedstrijd van Real. Sanchez speelde niet opvallend. Deed zijn ding. Is niet de snelste. Zal ook nooit een Gerry Muchren worden die de bal uit de lucht plukt maar goed, bij Ajax spijkeren ze hem wel wat bij mocht hij overkomen. Die gaat het nog zwaar krijgen in de Rondo maar voor 5 miljoen heb je ook wat. Geen bijzonder bedrag maar zo liggen ongeveer de prijzen van de wat duurdere spelers in Mexico.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
open/sluit de onderstaande quote:

Ik laat me graag verassen maar heb er niet zo'n goed gevoel bij



Verassen geeft ook niet zo'n goed gevoel.
Ik zou er dan ook nog een tijdje mee wachten als ik jou was :D ;)
+6/-1

1 jaar geleden
Met elf ideale schoonzonen ga je het niet redden in Europa. Je hebt een paar kl**tzakken nodig waar je liever niet tegen voetbalt. We zijn wat dat betreft in het verleden een paar keer van de koude kermis thuisgekomen. Lijkt me goed dat er na het vertrek van Nico en Martinez qua grinta wat wordt gecompenseerd.
+4/-2

1 jaar geleden
Ik had eerst grote twijfels over H2 maar wat ze tot nu toe hebben gedaan krijg ik er steeds meer vertrouwen in. En ook eindelijk stoppen met die korte contracten en nu 5 jarige contracten. En nu ook hopen dat ze de goede jeugd vast kunnen houden en niemand meer zonder vergoeding weggaat.
+4/-0

1 jaar geleden
Bij Ajax gaat hij CL spelen. En hij heeft weinig echte concurrentie voor de basis. Dus gewoon doen Jorge
+1/-0

1 jaar geleden
Hoop dat dit geen Magallantje is, want het lijkt wel alsof de Mexicanen hem liever kwijt dan rijk zijn.

Aan de andere kant is hij wel een international. Dus wat dat betreft zou je denken dat hij geen pannenkoek is.
+2/-0

1 jaar geleden
Zou het heel misschien kunnen dat het comments zijn van zure supporters die hun teleurstelling over zijn aankomend vertrek op die manier uiten? Beter kijken we niet naar recente comments, maar comments van een jaar tot een aantal maanden geleden. Denk dat je dan wat betrouwbaardere info vindt (hoewel ik natuurlijk niet weet welke comments jullie gelezen hebben, dus slag om de arm uiteraard).
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos