Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Perr Schuurs: 'Er zijn veel meer clubs concreet'

29 juli 2022 10:35 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Zaakwaarnemer Perr Schuurs: "Er zijn veel meer clubs concreet"; image source: Pro Shots

Zaakwaarnemer Wessel Weezenberg heeft in gesprek met De Telegraaf bevestigd dat Torino concrete interesse heeft in de komst van Perr Schuurs. "Torino is een belangrijke kandidaat, maar er zijn veel meer clubs concreet voor Perr", aldus Weezenberg. "De komende dagen wordt duidelijk of Perr vertrekt of blijft."

Naast Torino zijn in ieder geval ook Fiorentina en Bologna geïnteresseerd in de komst van Schuurs. Zelf wil Weezenberg geen namen van andere clubs bekend maken. Volgens De Telegraaf is het vertrek van Schuurs aanstaande, maar is de kans wel groot dat de verdediger dit weekend tegen PSV nog op de bank zal zitten.

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

schuurs torino weezenberg telegraaf bologna fiorentina wessel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Deze jongen gewoon laten gaan.
Op basis van zijn inzet voor Ajax en zijn tekortkoming voor de basis, verdiend hij nu na een aantal seizoenen een transfer.
+3/-0

4 weken geleden
Prima 20 miljoen.
Alvarez kan ook achter in als de nood aan de man is.
+2/-2

 
4 weken geleden (gewijzigd)
20 miljoen zou mooi zijn, maar denk dat het bod de helft zal zijn, misschien max. 15 miljoen. Is een verdediger met potentie maar inmiddels vaak genoeg door het ijs gezakt bij Ajax. Ik zou zeggen verkoop hem voor 10 en beding een hoog doorverkooppercentage, dat zal je uiteindelijk meer kunnen opleveren dan 20 miljoen.
+2/-1

 
3 weken geleden
Ik denk ook maximaal 15 miljoen euro. De interesse komt vanuit Bologna, Fiorentina en Torino en Schuurs is bij Ajax nooit een basisspeler geweest en heeft tevens geen perspectief daarop. 12 a 15 miljoen euro is waar je op mag hopen, maar het zou ook zomaar 10 of 11 miljoen euro kunnen gaan worden en dan zou een doorverkoop percentage inderdaad mooi zijn.

Ajax heeft vervolgens wel een vervanger nodig. Eigenlijk zou een type Geertruida perfect zijn: iemand wie zowel rechtsback als centraal achterin kan spelen.
+1/-0

4 weken geleden
Ik begrijp dat hij weg wil maar Ajax moet dit niet willen. Met Timber, Blind en Bassey is de spoeling net te dun. Als iemand geblesseerd raakt dan komt Magallan plots in aanmerking en die werd er zelfs door het 3e van Shakhtar uitgelopen. Nu kunnen Rensch en Alvarez in theorie ook wel op die positie maar dat zie ik niet snel gebeuren.
+2/-1

4 weken geleden
Drijft de prijs lekker op. Denk dat dit het beste is voor alle betrokkenen. Kan Rensch zich lekker focussen op CV, waar hij een stuk beter tot zijn recht komt.
+2/-1

4 weken geleden (gewijzigd)
Wordt erg lastig met de concurrentie voor Schuurs om door te breken. Heeft denk wel e ht tijd nodig, maar dat krijg je nou eenmaal niet bij een topclub. Kansen heeft hij zeker wel gehad. Verhuren bij subtopper in de eredivisie zou nog wat kunnen zijn of verkopen met een goed doorverkoop percentage. Hij moet iig gaan spelen voor zijn ontwikkeling. Op een gegeven moment moet je ook een beetje aan de speler gaan denken en niet laten verpieteren op de bank, daar heeft Ajax en Schuurs niets aan.
+1/-0

4 weken geleden
Als Rensch dan rcv wordt achter Timber en er een nieuwe rb gehaald wordt prima. Anders moet er wel een nieuwe rcv gehaald worden en vraag ik me af of je niet beter Schuurs had kunnen behouden (tenzij je er de absolute hoofdprijs voor kan krijgen).
Argumenten als Rensch of Alvarez kunnen er ook spelen mag je eigenlijk niet noemen als het seizoen nog moet beginnen. Dan wordt het dus direct schuiven met basisspelers bij een schorsing of blessure. Moet je niet willen.
+2/-0

 
4 weken geleden
Wat dat aangaat viel bij Club American een centrale verdediger meer op dan die rechtsback waar Ajax interesse in schijnt te hebben. Emilio Lara is de naam. 20 jaar. Hij hield zich aardig staande tegen Real Madrid. Wist voetballend het vrij aardig op te lossen.
+1/-0

4 weken geleden
Je mag blij zijn met 10 miljoen.
Voor de Nederlandse competitie kan Ajax dit zelf wel opvangen.
Europees komt hij zoveel tekort, dat hij een gevaar is voor zijn eigen ploeg.
De Italiaanse clubs die interesse hebben geven niet veel hoop op veel meer dan 10 miljoen. Hoop dat hij verkocht wordt en het goed heeft in Italië.
+1/-0

3 weken geleden
Ik zou Schuurs na het debacle tegen PSV maar gewoon houden.
Als ik zie dat Til bij zijn kopgoals nauwelijks van de grond hoeft te komen ...
+2/-0

 
nieuws-redacteur 3 weken geleden
Ja maar Timber speelt op zijn plek…Ajax moet een rb halen en bassey in de basis zetten.

Alleen spoeling wordt erg dun als er blessures zijn.
+1/-0

 
3 weken geleden
Bassey in de basis lijkt mij wat voorbarig. Speelde erg matig vandaag.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.533 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ajaxlogo amateur antony bag benitez blind daz delcampo everton fier jeroene jong kiki koen lidus logo oranje passie salieman samenspel sar schat smurf spelbos topper verkoopcijfers versies vormgeving wijndal ziel