Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax kan zaterdag direct revanche nemen voor afgelopen seizoen

28 juli 2022 22:17

Voor Ajax begint zaterdagavond het seizoen officieel met de traditionele strijd om de Johan Cruijff Schaal. Tegen bekerwinnaar PSV kan de ploeg onder leiding van Alfred Schreuder laten zien welke ploeg al vier jaar lang de beste van Nederland is. Bovendien is het ook direct hét moment om revanche te nemen voor de verloren wedstrijden van vorig seizoen.

Ajax speelt zaterdag voor de negentiende keer voor de Johan Cruijff Schaal of de Super Cup. Van de voorgaande ontmoetingen werden er negen gewonnen en negen verloren. Voor de tiende keer treft Ajax PSV. Vijf keer bleek Ajax te sterk, terwijl PSV vier keer wist te winnen.

Voor Steven Bergwijn wordt het zaterdag een weerzien met zijn oude club, aangezien hij in totaal ruim acht jaar bij PSV speelde. In Eindhoven kwam hij uiteindelijk tot 149 officiële wedstrijden. Sinds deze zomer speelt de international voor de nummer één van Nederland.




Discussieer mee op de forums


Tags

revanche nederland alfred bergwijn schreuder weerzien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal