Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax verhoogt vraagprijs voor Antony naar 100 miljoen euro'

27 juli 2022 08:38 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax verhoogt vraagprijs voor Antony naar 100 miljoen euro"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Ajax niet mee wil werken aan een transfer van Antony. Nadat meerdere basisspelers van afgelopen seizoen al vertrokken zijn, ziet de club er geen noodzaak in dat de international van Brazilië ook vertrekt uit de Johan Cruijff ArenA. Om die reden is de vraagprijs van 80 miljoen inmiddels verhoogd naar een bedrag van 100 miljoen euro, inclusief bonussen.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

antony arena telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Zoals ie gisteren speelde mag je blij zijn met 60+. Maar ik snap dit wel. Gozer is jong, Braziliaans international en normaliter zeer belangrijk voor de flow van je aanval. Ajax speculeert op een goed WK van zijn kant en gaat daarom nu al extra hoog in de boom zitten. Ben benieuwd.
+5/-0

Kijk dat zijn nog eens berichten haha.
Te weinig vragen is luiigheid zei me vader altijd die heel zijn leven in de handel heeft gezeten.
+8/-0

4 weken geleden
Niet voor minder de deur uit doen dan.
+3/-2

4 weken geleden
Krankzinnig bedrag natuurlijk voor een speler uit de Nederlandse competitie.

Denk met deze prijsverhoging wel meteen het lot is bezegeld en Anthony dit seizoen bij Ajax blijft. Dat is mits Ajax voet bij stuk houdt.
+2/-0

 
4 weken geleden
En dat was precies de bedoeling van Ajax, tenzij er inderdaad iemand besluit een krankzinnig bedrag neer te leggen.
+1/-0

maas1plas (geschorst)
4 weken geleden
Heel goed gedaan doen andere clubs ook met goede spelers en vast houden aan die prijs als ten hag hem heel graag heeft moet hij het verschil maar uit eigen zak bij leggen. Goed idee toch !!! ???
+2/-0

4 weken geleden
Antony moet de knop omzetten en niet moeilijk gaan doen. heeft bij Ajax een basisplaats en speelt CL. Dit komt hem ten goede voor het WK. Bij United weet je niet waar je beland. Niet zeuren en vlammen en volgend seizoen ga je lekker voor 80 miljoen naar een grote club met een WK op zak
+4/-0

 
4 weken geleden
Weet je El Nico, Anthony wil miljoenen aan salaris krijgen , nu en vandaag! Club interesse is er niet ! Nooit geweest! Bij Klaassen wel , bij Blind wel! Dat zijn kinderen geboren uit Ajax ! Anthony maakt zich hier een grote lul! Je tekent een contract voor op dat moment een goed salaris! Later is hij succesvol, dan komt de valkuil! Ajax beslist! Anthony over een jaar ben je vrij ! Dan heeft Ajax de prijs aangepast! Voor mij ben je door de mand gevallen!!🥹
+1/-2

4 weken geleden
Uitstekend nieuws en logisch. Antony pas 22 en hoeft maar een paar keer te scoren op het WK en naast Manchester staat Real en PSG in de rij.

Voor Conceicao tevens goed nieuws. Trekt zich op aan Antony en ongeveer zelfde type speler. Het zal hem ook helpen om makkelijk te acclimatiseren in Nederland en daarmee sneller ontwikkelen.

Win win situatie!
+3/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Wat een meesterzet! Een Antony heb je niet zomaar vervangen, dus gewoon goed en logisch dat Ajax dit doet. Als je tot de Europese top behoort of wilt behoren, moet je ook prijzen voor jouw spelers hanteren, die daarbij passen. Natuurlijk is de Nederlandse competitie niet van het niveau als van de topcompetities in Europa, maar hij heeft wel de nodige Champions League ervaring, waarin hij ook belangrijk is geweest en heeft ook goed gepresteerd met het nationale elftal van Brazilië. Ik denk niet dat een buitenlandse topclub dit geld nu aan Antony durft uit te geven. Mocht er een club zijn die daar wel toe bereid is, gelijk doen.
+2/-0

4 weken geleden
Antony moet gaan presteren. Dan pas krijgen de bedragen echte waarde.

Was is €20 of €100 miljoen als hij niet presteert en voorbij gestreefd wordt door Conceicao? Niets, want dan is hij beide bedragen niet waard.
+1/-5

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Ja, dan hebben we het denk ik des te meer over de uitvoering. Als Antony gaat spelen zoals Louis van Gaals destijds aan zijn spelers uitlegde hoe een aanval uit het boekje er bij Ajax dient uit te zien. Kansen of mogelijkheden tot scoren creëren, dan kan Antony in potentie 100 miljoen waard zijn.

PS. Conceicao gaat Antony komende periode nog niet voorbij streven. Ik moet hem verder ook niet met Antony vergelijken. Het zou onredelijk zijn omdat Antony onder andere twee jaar CL ervaring in zijn bagage heeft.

Heb gisteren wel enorm genoten van Conceicao ook al was het kort tijd. Pittig kereltje die zo graag wilde dat hij een paar keer de spits indook terwijl hij het veld breed diende te houden. Verder jammer dat hij geen mooie dieptepass kreeg toegestuurd zodat hij bij de achterlijn zijn actie kon maken, maar dat komt nog wel.

Denk dat Ajax goed heeft gedaan hem te halen.
+3/-0

 
4 weken geleden
open/sluit de onderstaande quote:

(...) Conceicao gaat Antony komende periode nog niet voorbij streven.Ik hoop dat Antony 'doet wat hij moet doen'.

Lukt dat niet hoop ik dat Conceicao hem zo snel mogelijk voorbij streeft.
Hierbij is meer scoren en meer assists geven al doorslaggevend.
+2/-0

 
4 weken geleden
Komt goed;-) Wat we inmiddels zo goed als zeker al weten is dat Conceicao geen Daramy is. Zelf vind ik dat Antony in aanvallend opzicht directer moet spelen voordat hij zelf weer een onzinnige actie in het Braziliaanse oerwoud rond de cornervlag begint die meestal nergens eindigt. Of balverlies, een halve voorzet, of maar weer terug leggen.

En hij kan het wel. Zie link. Rappe aanval vanaf Timber over drie schijven. Voorzet op maat over de verdediging heen. Voor menig verdediging een nachtmerrie;

https://youtu.be/76nJ-9EnFxk?t=554link

PS. Prettig voor Schreuder is dat Antony indraaiende voorzetten geeft terwijl Conceicao ( mede stijf links) ook buitenom langs de achterlijn een afdraaiende voorzet met rechts kan geven.
+1/-0

4 weken geleden
Met het aanblijven van Anthony vergroot je de kans op het kampioenschap en CL succes. Volgend jaar of evt winterstop is hij denk weg en de opvolger is al in huis. Zeer sterk beleid dit. Chapeau voor de technische staf.
+6/-0

 
4 weken geleden
Of een Neresje, maanden geblesseerd and dna niet meer het niveau halen.
+1/-3

 
4 weken geleden
Onzin. Als we daar rekening mee moeten houden is het einde zoek. Iedereen die sport loopt het risico een zware blessure op te lopen.
+5/-1

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Voor sommige mensen zal het nooit goed zijn. Ajax geeft hier een signaal af en het bedrag is inclusief bonussen. Er wordt ook rekening gehouden met een doorverkooppercentage van 20%. En mocht er een club 85+ miljoen bieden, zal Ajax wel overstag gaan, zij het moeilijk zoals andere clubs ook doen.
+5/-1

4 weken geleden
Belachelijk 100 miljoen, echt niet zoveel waard
+1/-6

 
4 weken geleden
Daarom ben je ook geen zakenman, want je snapt hier weinig van.
+6/-2

 
4 weken geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Belachelijk 100 miljoen, echt niet zoveel waardNatuurlijk is hij dat niet waard. Wie gaat dat betalen voor een speler die nauwelijks iets met rechts kan en beter is in 'een balletje achter zijn standbeen dood leggen' dan in scoren?

Die €100 miljoen is bedoeld om kopers weg te houden. Als er dan toch een gek komt die dat bedrag wil betalen is het prima: lood voor de goudprijs.
+3/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Naarmate de deadline nadert, moet je ook veel meer vragen. Zou wat zijn als een club echt hapt. Ook Sao Paulo zal er blij mee zijn (doorverkooppercentage is 20% van de winst).
+3/-0

4 weken geleden
Naar binnen trekken en dan schieten met links.
Daarna kijken op de beeldschermen of hij ook gefilmd wordt.
Als hij een speler omarmt, kijken of hij ook gefilmd wordt.
Als hij een schietgebedje naar de hemel doet, daarna zijn blik terluiks op de beeldschermen gericht.
Als hij in de tribunes springt .....
+1/-0

 
4 weken geleden
Ze moeten na een schot met links van hem meteen beelden starten op het scherm van rechtsbuitens die buitenom een passeerbeweging beheersen en met rechts scoren. Wellicht steekt hij er iets van op.
+1/-0

4 weken geleden
Overigens staat deze info nergens beschreven.
+1/-0

 
4 weken geleden
Staat er echt in het bericht hierboven 😁😅
+1/-0

 
4 weken geleden
Dat kan ik zeker niet ontkennen. Maar niet op Telegraaf.nl
+1/-0

 
4 weken geleden
Een linkje naar het artikel als bronvermelding was wel beter geweest inderdaad.
+1/-0

 
site-admin 4 weken geleden
De link staat er nu wel. In de laatste alinea van het (premium) artikel staat de informatie over Antony.
+2/-0

3 weken geleden
Vraagprijs 100 miljoen en als je dan 90 zou ontvangen heb je toch een prima deal? Alleen moet dat nu niet meer gebeuren natuurlijk. Waar haal je nog een vervanger vandaan?
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ajaxlogo amateur antony bag benitez blind daz delcampo everton fier jeroene jong kiki koen lidus logo oranje passie salieman samenspel sar schat smurf spelbos topper verkoopcijfers versies vormgeving wijndal ziel