Transparent
Inloggen
Sluiten

'Santiago Arias aangeboden bij Ajax'

27 juli 2022 08:29 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Santiago Arias aangeboden bij Ajax"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Santiago Arias is aangeboden bij Ajax. De rechtsback mag transfervrij vertrekken bij Atletico Madrid. Ondanks dat hij qua salaris geen goedkope speler zal zijn, wordt hij bij Ajax wel als 'interessant' gezien. Afgelopen seizoen speelde de international van Colombia op huurbasis voor Granada. Een seizoen eerder werd hij verhuurd aan Bayer Leverkusen, maar vanwege een zware blessure speelde hij slechts één duel.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

arias santiago atletico bayer colombia granada leverkusen madrid telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Interessante naam. Maar wat is zijn huidige niveau nog, na blessures en twee verhuur periodes. Als je gratis weg mag, terwijl je nog één jaar contract hebt, dan zegt dat natuurlijk wel iets over hoe graag een club van je af wil. Laat hem desnoods een weekje meetrainen, maar geen overhaaste beslissingen a.u.b.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Op zich helemaal eens, maar meen gelezen te hebben dat Atletico net als Barcelona problemrn zou hebben met het inschrijven van nieuwe spelers ivm een te hoge salarishuishouding. Dan moeten ze dus dumpen wat ze dumpen kunnen.
+2/-0

Jammer dat hij geen rechts back is, dan had je geen moment moeten twijfelen.
Dit is echt de zwakste plek in het elftal bleek gister wel weer.
Daar moet echt wat gebeuren.
Op LB heb je Wijndal en Blind, lijk mij overdreven om daar een kwa salaris dure Arias aan toe te voegen.
+1/-0

 
Ja je heb helemaal gelijk joh, ik was helemaal in de veronderstelling dat ik hem bij Psv altijd aan de linkerkant zag draven maar het staat zelfs in de tekst.
Nou halen dus!
+1/-1

1 jaar geleden
Denk dat de afweging moet zijn wat zijn huidige niveau is.
De afgelopen twee seizoenen lijken niet in zijn voordeel te spreken. Verhuurd, blessure...
+2/-0

1 jaar geleden
Als hij wil, en wil salaris inleveren dan graag inlijven en hou je het risico klein. Vond hem bij PSV wel redelijk goed. Heb hem de afgelopen jaren niet echt gezien.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Zie het niet zitten in hem. Zoek dan een talentvolle rechtsback achter Rensch die over een paar jaar weer wat opleverd. Zo'n gozer kost alleen maar een hoop geld en geen restwaarde. Rensch is wat mij betreft goed genoeg en daar zit ook wel rek in.
+2/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson