Transparent
Inloggen
Sluiten

'Torino concreet geïnteresseerd in Perr Schuurs'

26 juli 2022 20:52 - Gianluca Di Marzio
Foto: Pro Shots

"Torino concreet geïnteresseerd in Perr Schuurs"; image source: Pro Shots

Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio heeft Torino concrete interesse getoond in Perr Schuurs. De verdediger van Ajax zou de vervanger moeten worden van Gleison Bremer, die eerder deze maand aan stadsgenoot Juventus werd verkocht. Torino zou snel zaken willen doen en hoopt Schuurs snel te kunnen presenteren, aangezien meerdere clubs belangstelling getoond hebben.

Ook onder meer Fiorentina hoopt op de komst van de jeugdinternational, maar zij worden pas concreet indien de Serviër Nikola Milenkovic verkocht is. Torino zou hopen dat het dinsdagavond nog met Ajax tot een akkoord komt over een transfersom.

Meer op Gianluca Di Marzio
Tags

torino schuurs bremer fiorentina gleison juventus marzio milenkovic nikola transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Nou, laat hem maar lekker bij Ajax blijven. Er zijn er nu wel genoeg vertrokken lijkt me...
+2/-0

1 jaar geleden
Beter blijft die. Die Maggalan is niks.
+1/-0

1 jaar geleden
Tjah, we hebben niet veel opties achter Timber. Aan de andere kant denk ik dat Schuurs net niet goed genoeg is om uiteindelijk de schoenen van Timber te vullen. Bij een mooi bod (boven 10 miljoen) misschien laten gaan en Quinten Timber ervoor terughalen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Devyne is een prima RCV. We moeten wel een rechtsback halen.
+1/-0

1 jaar geleden
Die jongen heeft ook wel door dat het bij Ajax niets meer wordt en dat zelfde gevoel heeft Ajax. 7-10 miljoen moet voldoende zijn om een opvolger te halen die wel weer de motivatie heeft die Schuurs nu logischerwijs mist. Doorschakelen!
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Verklaart wellicht de interesse voor die Colombiaan van Genk. Aan de andere kant wordt het percentage linkspoten in de selectie dan wel érg groot. Schuurs is een lastig geval. Laat niet de benodigde progressie zien, maar is op zich wel een degelijke stand-in. Zou hem dan ook niet laten vertrekken onder een bedrag van 15-20 miljoen. Is hij absoluut niet waard, maar in deze fase moet je gekke prijzen vragen. En Torino heeft net gecashed voor Gleison, dus laat ze maar lappen.

Overigens biedt een vertrek van Schuurs wel de ruimte voor Rensch om zich op RCV te richten. Heb toch meer vertrouwen in die jongen als centrale verdediger, dan als back. Kun je het geld van Schuurs inderdaad voor een rechtsback (Timber?) en keeper (Lunin?) gebruiken.
+1/-0

1 jaar geleden
Zou Torino Maggalan niet willen kopen?
+1/-0

1 jaar geleden
Meteen verkopen.
Voor de Nederlandse competitie is hij wel te vervangen zonder teveel schade op te lopen en op Europees niveau, is hij een gevaar voor eigen team.
+1/-0

1 jaar geleden
Deze jongen gewoon een transfer naar Italië gunnen.
Zit inmiddels 4-5 jaar bij Ajax en is een modale speler gebleken, goed als 12e-13e man.
Dat moet je ook anders op kunnen lossen.
Schuurs heeft verder nooit gezeurd en zich altijd netjes opgesteld richting de club.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson