Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerry Hamstra: 'We zijn allemaal bezorgd om Mohamed Ihattaren'

26 juli 2022 20:30 - Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Gerry Hamstra: "We zijn allemaal bezorgd om Mohamed Ihattaren"; image source: Pro Shots

In gesprek met Ziggo Sport heeft technisch manager Gerry Hamstra aangegeven nog niet te weten wanneer Mohamed Ihattaren weer terugkeert bij Ajax. "We zijn allemaal bezorgd om Mo. We zijn een voetbalclub, maar sommige dingen gaan verder dan voetbal", aldus Hamstra. "We zijn heel erg begaan met Mo en met een directe lijn vanuit Ajax is er contact met hem."

Hamstra zei te hopen dat het snel weer de goede kant op zal gaan met Ihattaren. "We hopen hem snel weer te kunnen begroeten", zo gaf hij aan. "Het allerbelangrijkste is dat het goed met Mo gaat. Als het met jou als mens goed gaat, komt de rest vanzelf wel. Dat is nu de volgorde."

Een datum voor een mogelijk terugkeer is er dan ook nog niet. "We hebben contact met hem en we zijn heel erg begaan met hem. We hopen dat hij er snel weer bij is", zei hij daarover.
Discussieer mee op de forums


Tags

hamstra ihattaren gerry begaan begroeten ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Erg zuur voor Mo, begint hij eindelijk fit te raken krijg je zoiets wat dat ook mag zijn.
+5/-0

4 weken geleden
Bezorgd en geen zicht op een spoedige terugkeer. Dan is het niet niks, wat er aan de hand is. Gaan geruchten rond dat hij door personen uit zijn directe omgeving bedreigd wordt vanwege zijn keuze voor NL11. Maar als dat zo is, dan is dat niet iets wat gaat stoppen. De vraag is dan hoe concreet de bedreigingen zijn. Maar goed, dat er meer aan de hand is, dat is wel overduidelijk. Schreuder heeft in ieder geval zo af en toe contact met hem. Belangrijkste is dat Ihattaren zich gesteund voelt door de club. Dat vertrouwen wat daarmee opgebouwd wordt, betaalt zich later terug. Als het Ajax lukt om dit te managen, dan is dat wel een groot compliment voor de club.
+1/-0

4 weken geleden
Je kan als mens kiezen ergens voor te staan of je te laten leven. Bij Mo word het langzamerhand duidelijk. Een slachtoffer blijft een slachtoffer. Wel goed ingezien van H&H want ze hebben met Bergwijn en Conceicao twee vervangers in huis. Een scenario twee spits met lengte en afwerkingsvermogen is geen overbodige luxe.
+1/-2

4 weken geleden
Zonde dat er zoveel narigheid aan deze jongen kleeft en hij het daardoor moeilijk lijkt te hebben om een professioneel voetballeven te leiden.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.533 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ajaxlogo amateur antony bag benitez blind daz delcampo everton fier jeroene jong kiki koen lidus logo oranje passie salieman samenspel sar schat smurf spelbos topper verkoopcijfers versies vormgeving wijndal ziel