Transparent
Inloggen
Sluiten

'Verzoek PSV tot verplaatsing van Johan Cruijff Schaal afgewezen'

25 juli 2022 13:24 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Verzoek PSV tot verplaatsing van Johan Cruijff Schaal afgewezen"; image source: Pro Shots

Een verzoek van PSV om het duel om de Johan Cruijff Schaal te verplaatsen naar vrijdag 29 juli is afgewezen. Dat heeft manager competitiezaken Jan Bluyssen van de KNVB laten weten in een reactie aan Voetbal International. Het verzoek van de Eindhovenaren kwam pas op de dag van de loting van de voorronde van de Champions League en dat bleek te kort om nog te kunnen realiseren.

Meer op VI.nl
Tags

bluyssen knvb voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


nieuws-redacteur 4 weken geleden
Toen Ajax Cl voorronde speelde werd er toch ook geen rekening mee gehouden? Sinds Ajax de halve finale van de Champions League denken andere clubs, zelf daarvoor nooit maar ene F... gevend om Europees voetbal, ook gepamperd te moeten worden voor iets totaal anders. Heel vreemd.
+5/-1

 
4 weken geleden
Klopt dat wel? Volgens mij worden er constant wedstrijden verplaatst ivm Europees voetbal en terecht in mijn ogen.
+2/-0

 
4 weken geleden
Toen Ajax... laat dat calimero gedrag maar over aan de psv supporters... het is gewoon erg kort dag om nog te verplaatsen dus begrijp dat wel.
+2/-0

4 weken geleden
Hoe is het eigenlijk gesteld met onze Coronapatienten? Klopt het dat Dolberg terug komt naar Ajax?
+1/-0

 
4 weken geleden
Ajax mag geen medische gegevens delen, dus dat is altijd afwachten. Heb niets gelezen over een terugkomst van Dolberg. Heb je een bron?
+1/-0

 
4 weken geleden
We zijn nieuwsgierig, onderbouw je is ajb.
+1/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Ik hoop van niet ! Miskoop ! Even over Mo … ik zie t niet meer zitten met hem ! Je kunt in kinderen blijven investeren! Er is iets , dat als we t weten, zeggen laat maar!
+1/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
De KNVB en vooral ESPN denkt niet in het belang van clubs. Ze hadden PSV tegemoet kunnen komen.
+1/-3

 
4 weken geleden
En dan gaat iedereen weer zeiken dat er geen rekening gehouden wordt met de supporters. Gewoon veel te laat gehandeld van psv. Waren ze hier eerder mee gekomen dan had het antwoord ja of nee kunnen zijn, maar zo kort van tevoren voor iets wat je al zo lang aan kon zien komen...
+8/-0

 
4 weken geleden
De Arena kan het niet verzetten en de politie wil/kan niet meewerken. Begrijpelijk ivm de veiligheid.
+7/-0

 
4 weken geleden
Spelen ze het toch elders 🤷🏻‍♂️
+1/-1

 
4 weken geleden
Ach ja, want elders hoeft geen politie aanwezig te zijn? Maakt voor de supporters niets uit ook?
+2/-0

 
4 weken geleden
jij denkt dat het effe te regelen is?
+1/-0

4 weken geleden
Wat een gejank, een stratenmaker heeft zwaar werk.
Niet huilen maar voetballen.
+4/-0

 
4 weken geleden
Eens met die eerste drie woorden, maar die stratenmaker heeft er natuurlijk geen zak mee te maken. Het gaat er niet om dat we medelijden moeten hebben met de voetballers en dat ze zielig zijn, het gaat erom dat de kans om goed te presteren in de topsport (en overal) met een goede voorbereiding nu eenmaal groter is.

Maar psv had hier natuurlijk veel en veel eerder mee kunnen en moeten komen.
+6/-0

maas1plas (geschorst)
4 weken geleden
dolberg terug heel goed als dat waar is
+1/-3

Ik vind dit echt het mooiste wat er is of ze nou een punt hebben of niet kan me niet eens schelen.
Die reacties op hun forum over dit onderwerp weer, al die complottheorieën en minderwaardigheidscomplexen ik kan daar echt serieus een zak popcorn bij opentrekken en met een vreselijke glimlach gaan zitten lezen.
Een veel triestere groepering in Nederland kwa zelfmedelijden etc. ga niet snel vinden dan een stel psv supporters onder elkaar.
Die bal van Blind wat met de meest geavanceerde hitech camera nog steeds niet te zien is die is bij hun inmiddels al ver achter de reclameborden geweest, dat kunnen ze dus ook tot op de dag van vandaag niet loslaten.
Dat is ook allemaal een vooraf bedacht complot uit Zeist geweest, zo sluw allemaal.
Ze hebben dus op 19 juli bezwaar gemaakt terwijl ze half mei al wisten dat de kans 50% was dat ze op dinsdag zouden spelen.
Je zal bijna denken dat ze het er om doen, dit zo laat aankaarten want dan is de kans dat het gehonoreerd word klein en dat is weer koren op de molen van de calimero vereniging.
+7/-0

 
4 weken geleden
Precies dit, het seizoen moet nog beginnen maar nu al wordt er weer vanalles geroepen hoe Ajax wel niet overal geholpen gaat worden. Je verzint het gewoon niet wat je soms leest daar. Was het voorheen de 010-supporter die alleen maar bezig was met Ajax, die zijn inmiddels voorbij gestreefd naar een niveau ,waar ze in Rotterdam zelfs nog nooit aan toe zijn gekomen. Zo treurig maak je het zelden mee...
+4/-0

4 weken geleden
Er zullen een hoop tranen vloeien in Calimero City
+2/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ajaxlogo amateur antony bag benitez blind daz delcampo everton fier jeroene jong kiki koen lidus logo oranje passie salieman samenspel sar schat smurf spelbos topper verkoopcijfers versies vormgeving wijndal ziel