Transparent
Inloggen
Sluiten

Oefenduel tegen Eintracht Frankfurt afgelast

23 juli 2022 09:41 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Oefenduel tegen Eintracht Frankfurt afgelast; image source: Pro Shots

Ajax meldt via de officiële kanalen dat het oefenduel tegen Eintracht Frankfurt is afgelast. Binnen de selectie van Ajax zijn meerdere coronagevallen en na overleg met de Duitse ploeg is besloten om een streep te zetten door de oefenwedstrijd van zaterdagmiddag. De selectie en staf van Ajax vliegt zaterdag volgens planning weer terug naar Nederland. De club benadrukt dat dat zonder de positief geteste spelers zal zijn.

Meer op Ajax.nl
Tags

afgelast eintracht frankfurt coronagevallen geteste nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Beter nu Corona, dan midden in het seizoen. Hopelijk heeft het alleen niet teveel fysieke impact, anders kun je weer opnieuw beginnen met opbouwen.
+1/-0

 
4 weken geleden
9 van de 10x hebben die gasten er 0 last van is alleen die 2 streepjes die zeggen dat je het hebt.
+8/-2

4 weken geleden (gewijzigd)
Klotezooi. Had er wel zin in.
Kappen met testen. Voel je je niet lekker of heb je griep blijf je lekker op je bed liggen net als voor die hele corona toestand.
+9/-2

4 weken geleden
Verdomme. Enorm balen dit. Voorbereiding loopt hiermee averij op.

Mogelijk hadden ze beter net als de wielrenners meer preventieve maatregelen kunnen nemen als je weet dat het virus behoorlijk de kop opsteekt. Alles en iedereen liep ook maar door elkaar. Pers, toeschouwers, noem maar op.. Laat de amateurs maar loslopen maar hier staan nogal wat belangen op het spel.
+2/-3

 
4 weken geleden
open/sluit de onderstaande quote:

(...) Enorm balen dit. Voorbereiding loopt hiermee averij op. (...)Dat was al het geval. Als je wedstrijden gaat spelen met Magallán, Pirie en Klaiber vraag ik mij zelfs af wat dat met voorbereiding te maken heeft.
+5/-2

 
4 weken geleden
Ziek worden mensen uiteindelijk toch wel. Preventie zou dan ook met name moeten gaan over de gezondheid, zodat het lichaam zich zo goed mogelijk weert. Dat los je niet op met mondkapjes of andere onzinmaatregelen.
+1/-0

4 weken geleden
En Oostenrijk was altijd al een Corona brandhaard...
+1/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Zal wel iets met hoogte en weerstand te maken te hebben. Of niet? Hoor je ook veel bij schaats(t)ers op hoogte.
+1/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Ik denk dat het meer te maken heeft met 'maling aan de regels hebben' en gebrek aan discipline.
+5/-2

 
4 weken geleden
Nou eerlijk gezegd ben ik ook wel klaar met die onzin regeltjes na zo n 2,5 jaar.
+3/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Ja wie niet. Door dat gedonder werk ik nog steeds deels thuis.

Snap alleen niet als je met een vaste groep in de middle of knowwhere zit, je het voor elkaar krijgt dat er een uitbraak plaatsvind.

Als je daar zit kun je van alles uitsluiten. Zowel binnen als buiten in de frisse buitenlucht. Gaat het toch de richting uit waar Fier Koen het over had.
+1/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Hoogten zijn gewoon niet zo goed voor je gezondheid als je sport, je kunt snel flauw vallen et cetera. In het voetbal heb je ook zo n fenomeen, het stadion La Paz in Zuid Amerika, Bolivia is daar al jaren ongeslagen. En dat was mijn buitenweg naar het schaatsen, je moet je eigen aanpassen. Dus als iedereen die er rondloopt dat moet doen dan heb je kans op zieken et cetera. Er is gewoon minder O2 per m3 op hoogte en dat eist aanpassingen. Een beter idee is gewoon naar De Lutte weer te gaan ;)

*) grappig dat minnetje op mijn bericht, die persoon weet zeker ook niet dat je op grote hoogten sneller ouder wordt. Gravitatie verhaaltje.
+1/-2

 
4 weken geleden
open/sluit de onderstaande quote:

(...) die persoon weet zeker ook niet dat je op grote hoogten sneller ouder wordt. (...)Volgens de 'tweeling paradox' is dit juist omgekeerd. B)
+3/-1

 
reactie verwijderd

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Ja La Paz John89. Dan hebben we het over 3600 meter boven de zeespiegel. Logisch dat je dan moet acclimatiseren maar in Bramberg am Wildkogel zat Ajax op plusminus 800 meter. Volgens mij merk je daar weinig van. Ik ken een paar keer in Tirol geweest. In het algemeen is het er buitengewoon schoon en de lucht zuiver. Prima omstandigheden.
+4/-0

 
4 weken geleden
La Paz is zeker een extreem voorbeeld, voor de rest klopt alles. Ook op 800 meter moet je aanpassen, je gaat niet wandelen. Zou zeggen kijk gewoon eens schaatsen daar geven je ze meer inzichten over sporten op hoogten.
+1/-2

reactie verwijderd

4 weken geleden
De waanzin houd blijkbaar maar niet op

"With PCR if you do it well, you can find almost anything in anybody. It doesn't tell you that you're sick."

(Kary Mullis Creator of the PCR)
+3/-1

 
reactie verwijderd


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.533 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ajaxlogo amateur antony bag benitez blind daz delcampo everton fier jeroene jong kiki koen lidus logo oranje passie salieman samenspel sar schat smurf spelbos topper verkoopcijfers versies vormgeving wijndal ziel