Transparent
Inloggen
Sluiten

Geruchten over Finidi worden sterker

24 mei 2000 11:29

Verslaggever: M

De geruchten dat Finidi George volgend jaar weer bij Ajax zal zijn te bewonderen worden steeds sterker. Al weken wordt er driftig gespeculeerd over een mogelijke terugkeer van de Nigeriaan, die in 1995 met Ajax de Champions League won, met name na de degradatie van de huidige club van Finidi, het Spaanse Betis Sevilla.

De Nigeriaanse international voelt er niets voor om het komende seizoen in de Spaanse tweede divisie uit te komen en kijkt daarom uit naar een nieuwe werkgever. Dinsdag liet zijn zaakwaarnemer, Winnie Haatrecht van het bureau Nummer Tien, weten dat Finidi dolgraag naar Ajax wil terugkeren.

Ajax zou nu pogingen in het werk stellen om Finidi terug te halen naar Amsterdam, waar hij zoveel successen behaalde. Na het noodgedwongen afscheid van Brian Laudrup en het waarschijnlijke vertrek van Tijjani Babangida lijken de kansen op een terugkeer groot. Het enige probleem dat een transfer in de weg zou kunnen staan is de transfersom die de Spaanse club voor Finidi zou verlangen. Volgens Haatrecht zou dit echter voor een club als Ajax geen problemen hoeven op te leveren.

Meer op




Tags

finidi haatrecht babangida betis degradatie driftig george laudrup nigeriaan nigeriaanse noodgedwongen sevilla tijjani waarschijnlijke werkgever winnie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos