Transparent
Inloggen
Sluiten

Tagliafico kiest voor Lyon

21 juli 2022 16:14 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Tagliafico kiest voor Lyon; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Nicolas Tagliafico heeft besloten inderdaad de overstap naar Olympique Lyon te maken. De linksback twijfelde nog waar hij zijn carrière voort wilde zetten, hoewel de clubs het al enige tijd eens waren over een transfersom van 4 miljoen euro. Tagliafico vertrekt uit het trainingskamp naar Lyon om de details in orde te maken en zal voor drie jaar gaan tekenen in Frankrijk.

Meer op Telegraaf
Tags

lyon tagliafico frankrijk telegraaf trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Kogel is door de kerk.
Ik blijf het jammer vinden.

Hopelijk gaat Wijndal hierdoor meer vrijuit spelen.
+4/-0

2 jaar geleden
Jammer, deze krijger had een grootser afscheid verdiend. Blijf erbij dat hij voor mijn gevoel met tegenzin vertrekt, maar dat vorig seizoen hem te veel zeer gedaan heeft. Nu gaat hij naar een club die eigenlijk op geen enkel vlak een verbetering is. Hopelijk is hij bij Bosz in goede handen. Ga hem missen, dat is zeker 😞
+6/-0

2 jaar geleden
Vaag man dit, een stap achteruit
Persoonlijk had ik liever Nico als vaste LB gehad met daarachter jeugd.
Groots afscheid geven deze krijger.
+5/-1

2 jaar geleden
Jammer dit. Ik denk toch dat blind en wijndal voor de linksback positie moeten concurreren. Nico heeft zich bewezen op CL niveau, van Wijndal moeten we dat nog gaan zien. We zijn wel wat gif kwijt met het verlies van nico en martinez, maar ik heb vertrouwen in komend seizoen
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Blijft een held. Ik vind het echt jammer dat het zo is gelopen. Deze jongen had afgelopen seizoen meer waardering verdiend van de trainer. Aan de supporters lag het in ieder geval niet, die hebben hem nooit laten vallen.
+3/-0

2 jaar geleden
Natuurlijk zijn zijn kansen minder geworden na de komst van Wijndal, maar zit je dan toch niet liever bij een club die prijzen kan winnen? Of verdient hij er een miljoen meer?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik zou zeggen dat Nico een streepje voor heeft op Wijndal. Nico wilde zodanig graag weg dat ik niet denk dat de transfer van Wijndal hem heeft weggejaagd.
+2/-0

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
Heel jammer... hoop dat je het naar je zin krijgt bij Lyon. Ontzettend bedankt voor de mooie jaren dat we je in actie zagen bij Ajax!
+1/-0

2 jaar geleden
Hij wilde graag weg, dan is het prima zo. 4 miljoen euro is nog vrij netjes en hij krijgt zijn transfer. Nico zal gemist worden: het beste en bedankt voor alles!
+2/-0

2 jaar geleden
Had Hamstra toch ongelijk. Iemand vertrokken.
+2/-0

2 jaar geleden
Blijft jammer dat ie gaat, maar hij heeft het echt goed gedaan en is echt een held geworden bij ons.
Had ook niet gedacht dat Lyon zijn volgende club zou worden, maar hij was al een tijdje bezig met een vertrek.
Het gaat hem goed.
+2/-0

2 jaar geleden
Net zoals Ziyech heeft Tagliafico ook goede gevoelens bij Bosz, hoop dat hij nog een mooie carriere heeft. Het is hem gegund.
+1/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei godts hato henderson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson