Transparent
Inloggen
Sluiten

VI: Lyon stelt Tagliafico ultimatum

20 juli 2022 19:28 - VI
Foto: Pro Shots

VI: Lyon stelt Tagliafico ultimatum; image source: Pro Shots

VI meldt dat Olympique Lyon klaar is met wachten op Nicolás Tagliafico. De Franse club kwam eerder al met Ajax tot overeenstemming over een transfer, maar de verdediger zelf twijfelt nog over zijn toekomst en tekende nog niet bij de Zuid-Franse club. Tagliafico heeft volgens VI nu tot het weekend de tijd gekregen om de knoop door te hakken. In Amsterdam loopt zijn contract nog één jaar door.

Meer op VI




Tags

tagliafico lyon ultimatum twijfelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Middelvinger opsteken en desnoods nog een jaar bij Ajax blijven. Lyon mag blij zijn dat deze speler met hun gelinkt wordt.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Lekker in Amsterdam blijven en CL spelen.
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ergens heb ik het gevoel dat hij toch zal blijven, tenzij een niet te weigeren club aanklopt. Tagliafico zal ook wel beseffen dat hij straks transfervrij is en de clubs voor het uitkiezen zal hebben als hij een mooi seizoen heeft gedraaid. Kan Wijndal in ieder geval wat rustig gebracht worden, want het moet nog blijken of hij het topniveau dat we nastreven aankan. In ieder geval mooi dat hij mee is op trainingskamp, want dan kan hij zien wat voor een geweldige selectie hij in zit.

Nu tekenen bij Lyon betekent hoogstwaarschijnlijk dat hij daarna geen sprong meer kan maken naar een topclub in één van de grote competities. Over een maandje is hij al 30.
+4/-0

1 jaar geleden
Laat ze daar lekker gaar koken in hun sop in Lyon. Bosz sprong toendertijd op de 1e trein en was vertrokken. En niet te vergeten de 1-7 uitslag Zagreb - Lyon. Dat heeft allemaal weliswaar niks met Nico te maken maar toch weer een beetje wel. Je gunt die club gewoon niks. En daarnaast is het een achteruitgang tov Ajax, sportief gezien. De vraag is echter: kan Nico nog rekenen op een basisplaats nu we Wijndal hebben gehaald. Wilt hij weer een jaar om en om banken? Ik vind Nico overigens beter dan Wijndal maar laatstgenoemde is lange termijn dus lijkt me niet dat die een jaar op de bank plaats gaat nemen, of wel? Lastig verhaal. Nico kan ook Lyon afwijzen en hopen op een betere club? We hebben nog meer dan een maand te gaan voor de transferperiode sluit. Last minute komen er vast nog wel wat clubs vissen in onze vijver. Ben benieuwd.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Nico staat iedere CL in de basis, is verder dan Wijndal.
+4/-0

1 jaar geleden
Jammer dat hij niet op rechtsback kan.
+3/-0

1 jaar geleden
Klote club en stad.
Blijf in Amsterdam Nico!!
+3/-1

1 jaar geleden
Ik blijf het zeggen: die gozer wil diep in zijn hart helemaal niet weg. Heeft al zo veel kansen gehad om te vertrekken en op het moment suprême gaat het steeds niet door. Als Salah-Eddine niet wil bijtekenen, doe dan gewoon Nico een nieuw voorstel. Kans is zeker aanwezig dat hij dan alsnog toehapt. Dan is linksback uitstekend bezet.
+3/-0

1 jaar geleden
Als hij nu al niet de clubs voor het uitkiezen heeft met die magere 4 miljoen dan is hij over een jaar nóg verder van huis.
De échte top lacht om 4 miljoen euro en zelfs voor dat bedrag is die échte top dit seizoen zelfs niet aan de horizon gezien.
De kans dat dat een jaar later dan wel ineens het geval zal zijn is daarom alleen nog maar nóg minder geworden.
Tagliafico zal toch wat realistischer moeten worden zo sachies an.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos