Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax bevestigt komst Bassey

20 juli 2022 14:07 - Ajax
Foto: Pro Shots

<b>Ajax bevestigt komst Bassey</b>; image source: Pro Shots

Ajax bevestigt zojuist de komst van Rangers FC verdediger Calvin Bassey. De Nigeriaans-Engelse 22-jarige heeft zich in Oostenrijk inmiddels zelfs aangesloten bij de groep. De Amsterdammers betalen tenminste 23 miljoen euro aan de Schotse club, een bedrag dat kan oplopen tot 26,5 miljoen. Bassey heeft een contract getekend bij Ajax tot de zomer van 2027.

Meer op Ajax




Tags

bassey oostenrijk rangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Best geld voor een speler uit competitie die weinig voorstelt. Laat me graag (positief) verrassen.
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Welkom bij de club. Wat ik van Bassey heb gezien, o.a tijdens de Old Firm die ik ieder jaar bekijk meerdere keren, is het een lichtvoetige verdediger. Kan wel degelijk goed voetballen wat natuurlijk een plus is voor de opbouw. Verder is hij beresterk en kan een spits 1 op 1 uitschakelen. Ben tevreden met de vervanger van Martinez en pas 22 jaar oud. Nadeel is wel dat die naar de Afrika cup gaat denk ik.
Of die het geld waard is?? Nee, niemand is dat waard maar de voetbalwereld is gek geworden al een tijdje. Dit is de vijver waar Ajax uit moet vissen. Ik zie het positief in dat Ajax dat kan ipv huren of afdankertjes uit Europa ophalen voor 10 a 12 miljoen.
We kunnen het betalen dus waarom zou je het doen met minder. Waarschijnlijk vissen we over 10 jaar uit de vijver 40-45 miljoen euro, ik hoop het want dat betekend dat we goed bezig zijn.
En ik ik hoef het zelf niette betalen dus wat het kost zal mij niets boeien. De club wet wel wat ze doen.
We zijn goed bezig met Wijndal, Bergwijn, Brobbey, Bassy, en Francisco Conceição. Wie weet wat er nog meer komt?
De selectie was toe aan vervanging net als de staf. Er breekt een nieuw tijdperk aan en dat is goed. Hoop wel dat Ajax de jeugd niet uit het oog verliest. Met Taylor, Unavar, Regeer/Baas, en Rasmussen heb je potentieel ook goud in handen.
Persoonlijk zou ik graag een goede keeper van midden 20 er bij willen hebben.
Goed bezig H&H.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Ik heb hem ook een paar keer in actie gezien. Hij viel me meteen op. Ik verwacht veel van deze jongen.

Prima 'out of the box' actie van H2
+4/-0

1 jaar geleden
Ik moet nog even wennen aan het "nieuwe" uitgavepatroon. De miljoenen vliegen wel heel makkelijk de deur uit. Iemand bekend met zijn kwaliteiten? Kan hij spelen met ruimte in de rug? Ben benieuwd of hij het waar kan maken, welkom!
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Het is zeker wennen, maar je ontkomt er nu niet meer aan omdat clubs weten dat Ajax geld zat heeft en best hoog staat op de UEFA-ranking. Dan word je ook als grote jongen behandeld met de bijbehorende hoge bedragen. Ajax is nu hot. Dat zie je ook aan het aantal gewilde (ex-)Ajacieden.

Ben trouwens ook benieuwd naar zijn kwaliteiten.
+3/-0

1 jaar geleden
Welkom, nu maar zien of hij het niveau Ajax aankan
+1/-0

1 jaar geleden
Hopelijk geen doorverkooppercentage.
+1/-0

 
1 jaar geleden
10% op de winst. Die clubs zijn ook niet van gisteren.
+1/-0

1 jaar geleden
Welkom Calvin! Ik ben fan van goede linksbenige verdedigers. Fijn om te zien dat hij ook direct beschikbaar is in de 'Opstelling' hier op de website, in tegenstelling tot Wijndal die nu op 20 juli nog steeds gewoon vergeten lijkt te zijn. Het zou mooi zijn als ik ehm... ik bedoel het zou mooi zijn als Owen ook beschikbaar is om te kiezen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht