Transparent
Inloggen
Sluiten

"Calvin Bassey tekent vandaag"

20 juli 2022 10:26
Foto: Pro Shots

"Calvin Bassey tekent vandaag"; image source: Pro Shots

De doorgaans uitstekend ingevoerde Fabrizio Romano tweet vandaag dat Ajax verwacht vandaag Calvin Bassey te presenteren als nieuwe aanwinst. De Amsterdammers betalen naar verluidt zo'n 22 miljoen euro plus bonussen voor de Nigeriaans-Engelse verdediger van Rangers FC. Ook krijgt de Schotse club nog 10% bij een eventuele doorverkoop van de 22-jarige international.
Discussieer mee op de forums


Tags

bassey doorverkoop fabrizio rangers romano

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Celticfans lachen om deze aankoop en zetten op Twitter een compilatie van bloopers van deze Bassey. Is dat gewoon pesterij van de aartsrivaal of hebben we echt een miskoop gedaan?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Waarom zouden ze lachen als de aartsrivaal 22 miljoen casht voor in hun ogen een speler die er weinig van kan?
+2/-0

 
2 maanden geleden
Er zijn gelukkig ook filmpjes waarin hij een baas wordt genoemd. Schijnt overigens een sympathieke jongen te zijn die op scholen vertelt over hoe hij zich heeft opgewerkt tot dure prof.
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Volgens sommigen hier is Bassey een aanwinst. Ik moet daar maar op af gaan want ik heb hem één keer zien spelen in de El finale, maar niet op hem gelet. Weet alleen dat ze op zijn transfer enorme veel winst maken. Mogelijk lachen ze zich daarom rot?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Als Adriaan hem nog komt versterken in de verdediging zou het best eens een miskoop kunnen worden
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik zeg niet dat ze gelijk of ongelijk hebben, maar een voorhoede van Pele-Cruijff-Maradona die voor Rangers speelt zouden Celtic fans ook belachelijk maken.
+1/-0

reactie verwijderd


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ajaxlogo amateur antony bag benitez blind daz delcampo everton fier jeroene jong kiki koen lidus logo oranje passie salieman samenspel sar schat smurf spelbos topper verkoopcijfers versies vormgeving wijndal ziel