Transparent
Inloggen
Sluiten

Contract Kenneth Taylor verlengd tot 2027

18 juli 2022 09:05 - Telegraaf
Foto: Pro Shots

Contract Kenneth Taylor verlengd tot 2027; image source: Pro Shots

De Telegraaf brengt vanochtend een interview met Ajacied Kenneth Taylor, die zijn contract verlengt tot 2027. De middenvelder had nog een twee seizoenen doorlopend contract, maar kan nu weer vijf jaar vooruit in Amsterdam. Taylor vertelt dat een gesprek met trainer Alfred Schreuder hem deed bijtekenen: "hij vindt dat ik het echte Ajax-dna heb".

De middenvelder vertelt dat hij via zijn zaakwaarnemer en vader hoorde dat er grote clubs naar zijn diensten lonkten, maar niet heeft getwijfeld: "er was inderdaad veel interesse en de clubs wisten dat ik een clausule in mijn contract had. Een aantal grote clubs wilde doorpakken, maar ik heb altijd gezegd dat ik eerst bij Ajax wil slagen en voor mijn kans wil vechten".

Meer op Telegraaf




Discussieer mee op de forums


Tags

taylor alfred bijtekenen dna doorlopend lonkten schreuder telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Meer van dit soort jongens a.u.b., i.p.v. maandenlang beloven dat het goed komt om vervolgens bij de eerste interessante aanbieding te vertrekken.
+1/-0

1 jaar geleden
Vind het sinds lange tijd weer eens moeilijk om een speler te kunnen beoordelen.
Heb leuke dingen van hem gezien, maar ben nog niet zeker van dat deze jongen hetzelfde niveau kan aantikken als jongens als De Jong en Gravenberch. Laat mij graag verrassen, maar op zijn positie worden wedstrijden bepaald.
+1/-0

1 jaar geleden
is een jongen die altijd hard werkt en kan ook goed voetballen die gaat ook nog veel geld opbrengen. die jongen is goed bezig en een aardige kerel
+1/-0

 
1 jaar geleden
Geld opbrengen?!

Laat ie wat kampioenschappen en andere titels opbrengen!
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.256 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey derk elsimao gaal godts goedkopere handel hato henderson johanssen kiki kpmg kroes medic mislintat praag rensch rulli rvc sosa sutalo teze twente voorkennis vos wijs