Transparent
Inloggen
Sluiten

"Francisco Conceição onderweg naar Ajax"

16 juli 2022 13:07
Foto: Pro Shots

"Francisco Conceição onderweg naar Ajax"; image source: Pro Shots

Het Portugese Record meldt dat Ajax de negentienjarige spits van FC Porto Francisco Conceição aantrekt. Het Portugese talent zou voor een gelimiteerde afkoopsom van 5 miljoen euro naar Amsterdam komen, alwaar hij als vleugelspits wordt gezien. FC Porto hoopte zelf in staat te zijn om het contract met Conceição te verlengen, maar de spits zelf ziet meer perspectief in Amsterdam, waar het vertrek van Antony daar aanstaande lijkt.
Discussieer mee op de forums


Tags

conceicao francisco porto aantrekt alwaar antony negentienjarige vleugelspits

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Anthony ook weg. Zoveel kwaliteit in 1 keer weg gaat desastreuze gevolgen hebben.

Ajax verliest alles in Champions League
Ajax raakt in de competitie direct al achterop
In december Schreuder wordt ontslagen en volgen er paniek aankopen
+5/-8

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Oke, het seizoen is voor jou dus al voorbij. Dan heeft reageren ook geen zin meer toch?

Damn, wat negatief. Als je een echte Ajaxfan bent, weet je dat Ajax er altijd bovenop komt. Dat we onze beste spelers kwijtraken, is ook de reden dat er altijd andere spelers opstaan. Ik zou zeggen, gooi een glas koud water over je gezicht en pep jezelf op. Dit is wat Ajax doet.
+13/-2

 
2 maanden geleden
Het is een bekend gegeven dat dit bij Ajax gebeurd, het ene seizoen meer dan het andere. Ajax heeft afgelopen seizoenen verrast in de CL, laten we er vanuit gaan dat dit voortgezet gaat worden.
Verder sluit ik me aan bij s0lidus.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Wordt gehaald als opvolger voor volgend jaar als vervanging kan hij mooi een jaar wennen
+5/-0

 
2 maanden geleden
Welnee joh. Het zal waarschijnlijk niet zo makkelijk gaan als voorgaande jaren. Vorig jaar had Ajax de beste bliksemstart in zowel competitie als CL. Dat zal eerste seizoenshelft denk ik minder hard gaan maar is logisch met het vertrek van een viertal basisspelers, en wisseling wacht Coach, TD.

Schreuder begint aan zijn eerste jaar, altijd lastig. Al werkt het mee dat hij onder Ten Hag bij Ajax heeft gewerkt. Veel zal dan ook het zelfde blijven qua spelopvatting maar in deze fase blijft het lastig om van de selectie zo spoedig mogelijk een elftal naar je hand te zetten.

Mede omdat we nog niet weten of er nog een paar sterkhouders voor 31 augustus worden verkocht? Zo ja? Haalt Ajax dan kwalitatief goede spelers er voor terug die CL waardig er meteen staan? Of kiest het voor de langere termijn. Ik denk allebei gezien een aantal inkopen.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Kom op nou, maatje. Chill toch een beetje. Dit dachten we in het verleden vaker. Maar de financiële slagkracht van Ajax is zó groot. En met de nieuwe opzet van de CL straks, wordt dat alleen maar meer. Er gebeuren in principe goede dingen op dit moment, alleen de prijzen zijn soms discutabel.

Het is vooral van belang dat je spelers nu langdurig vastlegt. Percentage 2026/2027 contracten moet omhoog. Dus H2H heeft het sowieso tot de winter nog druk genoeg. Maar het is goed te zien dat ze los lijken te komen en geen halve maatregelen nemen.

Dus geef het wat tijd, dan staat er weer een mooi elftal, waar ook jij weer gewoon van kan genieten. Keep the faith.
+6/-0

 
2 maanden geleden
Stuy begint de dag met een heerlijk glas azijn als ontbijt.
Kom op man, dit is Ajax.
Dit gebeurt na elke succesvolle periode.
Het enige verschil met vroeger is dat we nu geld hebben.
Zolang er geen paniekaankopen/Daramy's worden aangetrokken komt altijd alles goed.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Misschien tegen beter weten in, hoop ik dat Daramy ook slaagt. Zou een beetje zielig worden als ook hij op het lijstje miskopen komt.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Zowel voor die jongen als voor de club.
Laten we eerlijk zijn.
Mr. Dickpic heeft veel goede dingen gedaan maar de lijst van miskopen is ook erg lang.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Mee eens maar miskopen zullen er altijd tussen zitten. Mogelijk doen Gerry en Klaas-Jan het beter maar 100% raak bestaat niet.

PS. Wie kende Gerjan al?? lol Bij deze de link van een spoof.

https://twitter.com/Hamstelaarlink
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Een deal met Leipzig lijkt ook aanstaande. Het zou om een bedrag rond de 17 miljoen zijn voor Brobbey. Dit zou niet verkeerd zijn. #h2onfire
+3/-0

 
2 maanden geleden
17 miljoen is nog steeds erg pijnlijk. Ze lachen zich rot in Leipzig.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Maakt niet uit als we hem over een paar jaar met winst doorverkopen na enkele kampioenschappen. Voor hetzelfde duikt hij anders straks net zoals Malen op bij PSV.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Ook dat naast dat Martinez mogelijk nog iets meer op gaat leveren. Dat compenseert dan weer de hachelijke prijs die Leipzig vraagt.

Telegraaf meld zojuist; Onderste uit kan: 64 miljoen euro voor Lisandro Martinez
+3/-0

2 maanden geleden
Ik teken voor het volgende scenario: PSV verslaat Ajax met 0-4 en wint de JC schaal. PSV rekent zich rijk en denkt er al te zijn. Ajax overwintert in de CL en pakt opnieuw het landskampioenschap. En mocht Ajax niet overwinteren in de CL dan hoop ik dat Ajax PSV uit de EL knikkert (als PSV al zover komt) 🤗
+2/-3


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ajaxlogo amateur antony bag benitez blind daz delcampo everton fier jeroene jong kiki koen lidus logo oranje passie salieman samenspel sar schat smurf spelbos topper verkoopcijfers versies vormgeving wijndal ziel