Transparent
Inloggen
Sluiten

'Manchester United komt met laatste bod voor Lisandro Martínez'

13 juli 2022 19:24 - The Times
Foto: Pro Shots

"Manchester United komt met laatste bod voor Lisandro Martínez"; image source: Pro Shots

Diverse Engelse media, waaronder The Times, melden dat Manchester United met een laatste bod op Lisandro Martínez gaat komen. De Engelse recordkampioen zou bereid zijn om een transfersom van 55 miljoen euro te betalen voor de international van Argentinië. Arsenal zou de interesse al gestaakt hebben omdat bij de Londense club de overtuiging is dat hij voor Manchester United gaat kiezen.

Meer op The Times
Discussieer mee op de forums


Tags

martinez argentinie arsenal gestaakt londense times

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
55 miljoen voor een verdediger. Netjes hoor. Maar wat komt er voor terug? Met rensch en perr gaan we het niet redden.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Met een vertrek van ook onze andere Argentijn(en), houden we een volledig Nederlandse defensie over met Rensch, Timber, Blind en Wijndal, met als reserves Schuurs en Regeer. Veel zijn multifunctioneel, al is 6 verdedigers misschien net wat krap. Ik zou alleen nooit kopen om het kopen. Een versterking moet ook echt een versterking zijn (DUS Champions League niveau potentieel).
+3/-0

2 maanden geleden
Ajax moet nu eens een signaal af geven door de poot stijf te houden!
+3/-1

 
2 maanden geleden
Als Ajax hier 55 miljoen uit kan halen ,dan hebben ze het uitstekend gedaan. Er bestaat ook nog zoiets als je hand overspelen. We zijn nog altijd niet zo vermogend dat we dit soort bedragen zomaar langs ons neer kunnen leggen en Neres-geval zal ook nog niet vergeten zijn. Als ie dan toch niet te houden is dan is 55 miljoen zo ongeveer echt wel het maximum wat eruit te slepen was. Beetje realistisch blijven natuurlijk.
+6/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ha ja, een laatste bod. Alsof vanavond om klokslag 24:00 uur de transfermarkt dicht gaat. Niet in staat zijn de gevraagde 60 miljoen neer te leggen maar 5 miljoen eronder. Alsof de arme sloebers geen cent meer te makken hebben. Het noodlot toeslaat.

De last bid of The Mohicans. Wat een drama.
+4/-1

2 maanden geleden
Laatste bod my ass. Gewoon volhouden aan 60 miljoen en anders nog een jaartje laten schitteren bij Ajax.
+4/-1

 
2 maanden geleden
Jij denkt als ie niet weg mag voor 55 miljoen dat ie nog schittert. Nou dat weet ik wel zeker van niet, die gaat vreselijk muiten
+2/-1

 
2 maanden geleden
Dat zal wel meevallen. En ook al zou hij? In November kan hij op het WK gaan schitteren met het Argentijnse elftal. Wat later volgt alweer de volgende transfer window en zijn er mogelijk meer kapers op de kust. Voor het zover nu nog rustig is, dan mogelijk niet meer als Real en Juventus zich melden. Het zou Manchester maar overkomen. Dan ben je voor het moment mogelijk met 60 miljoen nog relatief goedkoop af.

Enfin, doet er niet toe meer toe. Volgens de laatste berichten zijn ze er bijna uit...
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
55 miljoen eur is oke als het exclusief bonussen is die kunnen oplopen tot 5 miljoen eur. Of anders zonder bonussen maar met een doorverkooppercentage van 10% a 15%. Ik zou voor het laatste gaan. Als Manu dat niet wilt dan moet de hoorn per direct op de haak gegooid worden door H2 🤪 Verder vraag ik me ook af: kan Manchester United niet lezen ofzo? Er staat toch minimaal 60 miljoen, geen 55. Anders ga ik bij de volgende verkeersboete ook wel afdingen bij het CJIB 🤔 Die denken waarsch ook 'die is helemaal gek geworden. Gewoon lappen en wegwezen'. Zo moet H2 ook onze positie duidelijk maken. Je ziet dat Manu enorm needy is, dan moet je het onderste uit de kan halen 😁 Als Manu boos wegloopt moet je ze nog ff snel terugroepen en zeggen: oke oke my friends, for joe toeday special price: 59 million and 900.000 eur. Is 100.000 eur discount my friend! Great succes!
+1/-0

2 maanden geleden
Bah...baal van die pauperclubs als MU en Barca..vooral als ze ook nog op de pof kopen...en maar subsidies vragen in de EU...Aankomende CL komen we al die prive hobby clubs van de rijke Jetset en failliete landen weer tegen en spelen ze tegen elkaar de finales om wie nu het bekertje mag..misselijkmakend..
+2/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.530 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ajaxlogo amateur antony bag benitez blind blogger daz delcampo fier googleusercontent hag jong kiki kit koen lidus logo martinez oranje passie patta salieman samenspel sar schat spelbos third wijndal ziel