Transparent
Inloggen
Sluiten

'Brian Brobbey hoopt nog steeds op Ajax, maar staat ook open voor Manchester United'

11 juli 2022 09:15 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Brian Brobbey hoopt nog steeds op Ajax, maar staat ook open voor Manchester United"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Brian Brobbey nog altijd hoopt om de overstap naar Ajax te kunnen maken. Mochten de onderhandelingen met RB Leipzig echter nog te lang duren ziet hij een vertrek naar Manchester United ook als een optie. Zaakwaarnemer José Fortes Rodriguez werkt op de achtergrond aan een oplossing om het grote verschil tussen de vraag van Leipzig (25 miljoen) en aanbod van Ajax (15 miljoen) te overbruggen. Zelf is Brobbey al enige tijd akkoord over een contract voor vijf jaar.
Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey leipzig fortes jose overbruggen rodriguez telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Als je in Leipzig op de bank ongelukkig werd, wordt je dat op de bank in Manchester niet ?

Blijft dat dit een naai actie van Leipzig is en z'n zaakwaarnemer(s) natuurlijk (Mino R.I.P.)
+1/-0

2 maanden geleden
Tjah Brobbey, 25 miljoen is een heel hoop geld voor een zelf opgeleide spits. Hij heeft geen seizoen zonder blessures gehad, dus er kleven ook risico’s aan. Als hij nu naar United gaat, dan is het duidelijk dat hij niet leert van zijn fouten. Aan de andere kant, hij is doodongelukkig in Duitsland en ziet elk andere club als een vooruitgang. Het salaris bij United zou ook niet verkeerd zijn. Ajax zit in een lastige situatie, Brobbey past perfect bij Ajax maar na ruim 30 miljoen betaald te hebben voor Bergwijn kunnen ze 25 miljoen niet even erbij leggen. Daarnaast heeft Ajax met Bergwijn en Tadic een luxe probleem, wie gaan ze op de bank zetten als ze allebei fit zijn? Misschien is een Suarez een betere oplossing op dit moment, een gearriveerde spits op leeftijd die niet alles meer kan spelen (rol a la Huntelaar).
+5/-0

 
2 maanden geleden
Suarez zou wel heel mooi zijn voor een jaar. Ik heb gehoord dat ene Ronaldo, ook wat ouder, ook wel een aardig balletje kan trappen.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Uiteraard ook welkom, kan hij samen komen met zijn landgenoot Conceicao. Alleen denk dat het salaris een klein obstakeltje zal zijn.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Als die vorig jaar in de spits had gestaan met al die kansen die Haller kreeg dan zou het record van Coen Dillen eind januari al aan diggelen geschoten zijn :D
+1/-0

2 maanden geleden
haha wilde zo graag naar Ajax toch?
Niet meer in investeren...
+5/-0

 
2 maanden geleden
Inderdaad, Brobbey mag wegblijven. Zijn interesse is duidelijk minimaal. Dat was al zo en dat blijft dus zo.
+4/-0

2 maanden geleden
Komt wat labiel over,deze jongen ..
+3/-0

 
2 maanden geleden
Impulsief is denk ik een betere omschrijving. Of Google op ' synoniem ondoordacht '.

Zie hoe snel hij besloot te vertrekken naar RB Leizig met bakken geld voor ogen. Een club die historisch weinig aanzien heeft in de voetbalwereld tot Red Bull er geld in pompte. Voorheen bekend als FC Lokomotive Leipzig. Voor het laatst landskampioen in 1913.

Had Brobbey maar na van Basten geluisterd. Marco heeft in Rondo vaker aangegeven dat het voor aanstormend talent beter is wat langer te blijven voor je ontwikkeling, dan dat je voor dat moment al denkt te kunnen vertrekken vanwege een grote zak geld.

Maar goed helaas hebben we er weer eentje. Brobbey met de gebakken peren.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Impulsief mag ook ..
Feit is dat zijn management deze jongen financieel alle kanten uit kan manipuleren….
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ja dat zou spoedig verboden moeten worden. Veel talent die tegen het eerste aan zit zijn er gevoelig voor. Overgrote deel is voetballiefhebber wat begon als een hobby. Later het idee dat je financieel vroeg binnen kunt zijn. De Raiola's van deze wereld spelen daar handig op in.
+1/-0

nieuws-redacteur 2 maanden geleden (gewijzigd)
Verweij schrijft dit alleen omdat José zijn maatje is. Laatstgenoemde heeft de transfer vorig jaar doorgedrukt, omdat hij waarschijnlijk van Mino de provisie mocht houden.

Nu zitten ze met een probleem. Dus als José dat eens gewoon zelf regelt ipv alles bij Ajax neer te leggen.

En eens ophoudt om Verweij als schrijvende trekpop te gebruiken. Ze weten zelf ook donders goed dat Brobbey niets bij United te zoeken heeft.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Natuurlijk snapt Jose ook dat de houdbaarheids datum van Ten Hag max 9 maanden is en als Brobbey slim is moet je nooit als bank zitter mee gaan met een trainer die je zit zitten.

(of nog erger United die hem koopt, maar verhuurt, schiet ie niets mee op bij een PL club die onder in meedraait, zie andere NLse spelers, ook als ie een kans wilt maken op WK deelname)
+1/-0

2 maanden geleden
Vreemd dat Brobbey zijn lesje nog steeds niet geleerd lijkt te hebben. Van Leipzig naar Manchester gaan is van de regen in de drup. De kans is aanwezig dat ETH vroegtijdig de laan uit gestuurd zal worden. Dan zit hij in plaats van in Duitsland in Engeland te verpieteren op de bank. Want zonder ETH gaat hij echt (nog) niet spelen in de Premier League. Als ik Brobbey was zou ik standvastig zijn en alleen naar Ajax willen. Je ziet dat de club dan moet zakken in de vraagprijs (zoals Tottenham ondanks een bod van Everton van 40 miljoen ook moest zakken). Laat je dit keer niet gek maken door geld, Brobbey!
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik mag hem overigens wel. Relaxte gozer.

Vrees alleen als Brobbey ergens op een mooi vakantiestrand de voorzitter van Yeni Malatyaspor tegen komt. Hij al in staat kan zijn om mondeling een contract overeen te komen als Yilmaz hem een spiksplinternieuwe lamborghini voor ogen houdt.
+1/-0

 
nieuws-redacteur 2 maanden geleden
Onderschat niet de praatjes van wijlen Mino en zijn vazallen.
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Ja ja dat zal:-)

Ter aanvulling;

Raiola was een sluwe doorgewinterde zaakwaarnemer. Daar werd al jaren over gesproken. Iedereen kende zijn werkwijze en Brobbey ging er op in. Vraag me af of er een aantal verstandig mensen om Brobbey heen stonden om hem te adviseren? Als het lui betreft die net als Raiola de euro's al uit de boom zien vallen is het contract snel getekend.
+1/-0

2 maanden geleden
Brobbey denkt in €€€€€€€€€ & €€€€€€€€
+1/-0

2 maanden geleden
Lukaku redt het niet bij Manchester United, maar dan zou de light variant het daar wel moeten redden?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Brobbey lijkt voetballend in niets op Lukaku, tenzij je ze alleen op basis van uiterlijk vergelijkt.
+1/-0

2 maanden geleden
Volgens mij is het beter om de focus te leggen op een andere spits. Leipzig zit veel te hoog in de boom voor een investering die ze hebben gedaan van 0 euro. De zaakwaarnemer blijkt ook een hoog percentage op doorverkoop te hebben, en Brobbey zelf heeft blijkbaar niet door dat hij gebruikt wordt.
Sorry voor die jongen, ik denk dat er wel muziek in had gezeten, maar aan dit soort praktijken moet je niet toegeven.

Misschien nog een jaartje huren, anders laat Leipzig het maar oplossen met een jongen die geen zin heeft en wel ***** veel verdiend.
+3/-0

2 maanden geleden
De Brobbey soap gaat maar door.. VEELS te veel geld (25miljoen) voor een speler die duidelijk voor de centjes heeft gekozen en niet voor een succesvolle carrière maar weigert om de consequenties van zijn eigen keuzes te accepteren.
+2/-0

2 maanden geleden
Ga maar lekker naar ManU toe en eindig in het graf van Ten Hag. Dit soort praktijken (bedragen en zaakwaarnemersgedoe) is jouw eigen schuld. Had je toch beter Ajax kunnen vertrouwen dan jouw voormalige zaakwaarnemer.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ajaxlogo amateur antony bag benitez blind blogger daz delcampo fier googleusercontent hag jong kiki kit koen lidus logo martinez oranje passie patta salieman samenspel sar schat spelbos third wijndal ziel