Transparent
Inloggen
Sluiten

'Erik ten Hag wil ook Brian Brobbey'

7 juli 2022 20:46 - Bild.de
Foto: Pro Shots

"Erik ten Hag wil ook Brian Brobbey"; image source: Pro Shots

Volgens Bild heeft Ajax concurrentie gekregen van Manchester United in de pogingen om Brian Brobbey aan te trekken. Erik ten Hag zou weer graag samen willen werken met de spits van RB Leipzig en zou al telefonisch contact met hem hebben gehad. Brobbey zou naar verluidt zelf al een persoonlijk akkoord hebben om weer definitief terug te keren bij Ajax.

Meer op Bild.de
Discussieer mee op de forums


Tags

brobbey hag bild leipzig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ik hoop voor Ten Hag dat dit niet waar is.
Wat zou dit, en al die anderen uit zijn werkkring, zijn beperktheid aangeven in visie om hem heen.

Het heeft er wel de schijn van, zijn blik bij Ajax reikte ook niet veel verder dan (ex)Utrechtspelers.
+9/-2

 
nieuws-redacteur 2 maanden geleden
Dat zou in- en intriest zijn inderdaad. Vooral ook voor Manchester United….die moeten onmiddellijk Ten Hag een rol tape op zijn mond plakken als het over inkomende transfers gaat. Haha.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Speler van Leipzig, zit niet achter een Ajacied aan... Realiteit.
+1/-1

2 maanden geleden
Ik neem aan dat Manchester United zelf een lijstje met namen heeft.
+1/-0

2 maanden geleden
Hahaha, schei uit joh. Hele doorzichtige poging van Bild. Leipzig begint dus al wanhopiger te worden. Laat ze nog maar even in hun vet haar koken tot eind augustus.

En heel eerlijk, als je ze echt op stang wil jagen, moet je nu elke week je bod met 2 miljoen verlagen 😉
+8/-0

2 maanden geleden
De jongen moet wanhopig zijn alles wordt ongevraagd gebruikt om hem niet naar Ajax te laten vertrekken. kom Ajax geef maar wat meer uit en laat die jongen niet in onzekerheid zitten, Even vergeten dat hij transfer vrij de poort uitliep en nu denken een spits van 25 miljoen is een koopje .
+2/-1

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
25 miljoen voor Brobbey is geen koopje. Die jongen heeft nog alles te bewijzen en is bij zijn huidige club geen basisspeler. Ajax moet bij 15 miljoen blijven en intussen verder zoeken. In één transferwindow bijna 60 miljoen uitgeven aan twee aanvallers is voor Ajax te veel van het goede.
+7/-0

 
2 maanden geleden
Koopje? Bankzitter he? En dan meer uitgeven dan aan Haller, nog steeds officieel de duurste aankoop. Ik moet eerlijk zeggen dat ie me positief verrast heeft na terugkomst, maar ik moet nog zien dat ie het gaat redden bij Ajax. Laat staan bij United. Daar zal hij hooguit af en toe een invalbeurt krijgen in de laatste fase van de wedstrijd. Die overtocht zal niet in het belang van Brobbey zijn. Tenzij ie hem een jaar verhuurt aan Ajax. Dan misschien.
+6/-0

2 maanden geleden
Wat een rat die ten hag 😡😡😡
+5/-5

2 maanden geleden
Lekker naar United laten gaan, tis een beperkte lompe spits, heb je weinig aan. We hebben nu al veel te veel uitgegeven aan Bergwijn, te weinig ontvangen voor Haller en moeten nog steeds geld maken om de tekorten op te vangen die we elk jaar hebben door de te hoge salarissen. Ihattaren is de perfecte opvolger van Antony, waar je een goede 60 voor kan krijgen als je niet te lang wacht en hoopt op meer dat de transfermarkt niet gaat leveren dit jaar. Martinez gaat zeker voor 45 naar United, daar moet je wel een ander voor binnenhalen. Vind dat de technische leiding faalt in het binnenhalen van logische toppers die weinig kosten a la Eriksen en Batshuayi. Vind Bergwijn top maar geen echte spits en geen echte rechtsbuiten. Voor 30 miljoen is dat gewoon een veel te groot risico, een investering die je niet terug gaat verdienen.
+1/-3

 
2 maanden geleden
Dit begint wel heel lachwekkend te worden inmiddels. Die lijkt het idee te hebben om Ajax te laten spelen in Engeland? Dit hebben Nederlandse trainers vaker gedaan (bijv Barcelona) en dat is altijd fout gegaan.
+4/-0

2 maanden geleden
Wat is alles om Brobbey toch een klucht aan het worden!
Doorschakelen naar Lewandowski of zo.
+3/-1

 
2 maanden geleden
CR7? Die will CL spelen en veel scoren... ;-)
+4/-0

2 maanden geleden
Laat ManU hem maar kopen en meteen uitlenen voor 2 jaar aan Ajax.
+2/-0

2 maanden geleden
Focus en plan B mis ik bij H&H ! Iedereen die met tegenzin weer start , heb je niks aan ! Martinez en Anthony denken gearriveerd te zijn !dan laat ze gaan! Overmars had visie en een netwerk ! Huntelaar alleen een netwerk (hoop ik)! We gaan schreuder ook niet lang meemaken, want straks mensen inpassen en wie komt nog ? Dat is een dingetje ! Ik voorspel een rampzalig jaar!
+2/-3

2 maanden geleden (gewijzigd)
In hetzelfde artikel werd gemeld dat Gerd Müller weer snel hoop wedstrijdfit te zijn opdat hij zijn rentree voor Bayern München nog tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen kan maken.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Gerd Muller is niet meer, overleed vorig jaar.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Hetgeen zijn rentree, volgens Bilt, alleen maar spectaculairder maakt...
+1/-0

2 maanden geleden
Ben het helemaal eens met "Spelbos". Laat MU hem maar kopen en dan voor twee jaar uitlenen aan Ajax. Mocht het bericht kloppen, staat in het Duitse ";Bild", dan wil Ten Hag hem ook meteen, in ieder geval, als stand-in gebruiken.
+1/-0

nieuws-redacteur 2 maanden geleden
Overigens, ik lees hier wat laatdunkende comments betreffende de betrouwbaarheid van Bild.

Neem van mij aan dat die gasten erg goed geinformeerd zijn. Dit zal heus wel kloppen.
+1/-0

2 maanden geleden
12 miljoen bieden en Redbull een week de tijd geven. Zo niet, mail sturen en ze succes wensen met een ongemotiveerde speler.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ajaxlogo amateur antony bag benitez blind blogger daz delcampo fier googleusercontent hag jong kiki kit koen lidus logo martinez oranje passie patta salieman samenspel sar schat spelbos third wijndal ziel