Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Naci Ünüvar verlengt contract tot 2026

4 juli 2022 23:40 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Naci Ünüvar verlengt contract tot 2026</b>; image source: Pro Shots

Ajax heeft via de officiële kanalen bekend gemaakt dat Naci Ünüvar een nieuw contract heeft getekend. De middenvelder had nog een verbintenis voor een jaar, maar ligt nu tot de zomer van 2026 vast in Amsterdam. In de voorbereiding op het huidige seizoen krijgt hij een kans om een plek in het eerste elftal te verdienen. Sinds 2011 speelt hij al in de jeugdopleiding van Ajax.

Meer op Ajax.nl
Tags

unuvar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Goed nieuws. Benieuwd hoe hij zich gaat manifesteren dit seizoen 🙂
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Goed nieuws. Heb er alle vertrouwen in dat hij doorbreekt, al zal het eerst vanaf de flanken zijn.

Ik vraag me trouwens wel iets af: is hij 1.61 zoals op Ajax.nl staat of is hij wat langer? Andere bronnen geven 1.68 aan. Als ik hem bijvoorbeeld zie staan op deze foto, zou ik zeggen dat hij groter is dan 1.61.. 1.65 misschien? Tijdens wedstrijden lukt het me niet naar zulke details te kijken.

forumillustratie

Bron foto: Ajax.nl
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Wat doet dit er nou weer aan toe? Alsof Johan Cruijff twee koppen groter was? Xavi of iniesta bij Barcelona misschien? Of ben ik soms in de war met Messi of Maradonna?
+1/-2

 
2 maanden geleden
Ik heb liever dat hij verlengt dan dat hij vertrekt.
Dus prima dit.

Ieder heeft zijn eigen manier om het eerste te bereiken. Daar bestaat geen blauwdruk voor.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Mee eens. Hopelijk ziet Schreuder het ook in hem zitten en krijgt hij meer speeltijd dan onder ten Hag.

Voetballend is hij al veel waard maar ook hier constateer ik dat hij fysiek nog te kort komt. Aansluiting bij het eerste kan hier wel eens snel verandering in brengen.
+1/-0

2 maanden geleden
Xavi en Iniesta waren ook niet groot en hebben wel de absolute top bereikt. Klinkt gek, maar iets in mij zegt dat Naci ook een snelle denker is en er ook naar kan handelen. Hopelijk krijg ik gelijk.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Denk het wel. Heb de afgelopen jaren al een paar dozijn passes gezien van hem die behoren tot de buitencatorgarie.

Onlangs tegen Paderborn vond ik hem minder sterk. Het moment dat hij rond de zestien zo maar de bal in de handen van de keeper speelde. Daarna zich zelf voor de kop sloeg moest ik hard om lachen.

Zeer herkenbaar. Met dergelijke selectie wedstrijden doe je soms dingen die nergens op slaan. Na mijn ervaring speelt het merendeel al gauw te overgeconcentreerd. Ook logisch want wie wil niet komend seizoen in het eerste staan.
+1/-0

2 maanden geleden
Top.
En nu de kans geven. Ik hoop echt dat Schreuder veel met de jeugd gaar werken. Dat is onze handelswaar en onze trots van de geroemde jeugdopleiding.
Ik wil meer jeugd zien ipv uit de eredivisie opgehaalde b garnituur.
+1/-0

2 maanden geleden
Goede zaak.
Het zou niet te begrijpen zijn geweest als ze het grootste talent sinds Nouri niet een verlengd contract hadden aangeboden, laat staan nooit een serieuze kans op het eerste elftal hadden gegeven. Hopelijk geeft Schreuder de jeugd van Ajax meer kans als Ten Hag. Invalsbeurten van jeugd in plaats van dure "basisspelers" op het tweede plan.
+2/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ajaxlogo amateur antony bag benitez blind blogger daz delcampo fier googleusercontent hag jong kiki kit koen lidus logo martinez oranje passie patta salieman samenspel sar schat spelbos third wijndal ziel