Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Manchester United brengt bod uit op Lisandro Martínez'

2 juli 2022 12:16 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ook Manchester United brengt bod uit op Lisandro Martínez"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Manchester United zich inmiddels heeft gemeld voor Lisandro Martínez. De club van Erik ten Hag heeft inmiddels een bod van 45 miljoen euro uitgebracht. De international van Argentinië heeft bij Ajax nog een contract voor drie jaar. Alfred Schreuder gaf vrijdag nog aan er van uit te gaan dat Martínez niet gaat vertrekken.

Meer op VI.nl




Tags

martinez alfred argentinie hag schreuder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Die zijn we ook kwijt. Er blijft weinig fatsoenlijks over. Het wordt een zorgelijk seizoen. Ajax moet een keer leren de poot stijf te houden.
+7/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is een mooi eerste bod. Nu vasthouden aan een bedrag rond de 60-70 miljoen en kijken wat er uiteindelijk uitkomt.
+6/-0

1 jaar geleden
Die is dus ook weg. Gauw 50+ aftikken en dan echt op zoek naar echte versterking. Nadeel van Schreuder is denk ik dat hij minder hard met de vuist op tafel slaat mbt mogelijke versterkingen. Zie het nog wel gebeuren dat hij jongens als Schuurs de kans wil geven.
Niet meer doen. Nu doorselecteren en een paar toppers kopen en heel snel.
Competitie begint begin augustus al weer.
+4/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Poot stijf houden. We zijn Ajax
60 miljoen
+3/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
We hebben straks sportief gezien echt een probleem als we al onze beste spelers verkopen. Straks spelen we met een compleet uitgekleed elftal en worden we 2e of 3e in de competitie en loop je 40 miljoen eur aan CL inkomsten mis (volgend jaar). Dan kan je beter Martinez behouden. En het klinkt raar maar zoveel goede verdedigers hebben we niet. In eerste instantie zou ik akkoord zijn gegaan met 50 miljoen eur maar bij nader inzien denk ik dat je pas akkoord moet gaan bij een niet te weigeren bod en dat is geen 50 miljoen maar 60 miljoen in mijn optiek. Hetzelfde geldt voor Timber, die is echt geen 50 miljoen waard maar minimaal 60 a 65 miljoen eur (iets meer dan Martinez zou ik zeggen). Met 60 miljoen voor Martinez moet je vast ergens een goede Zuid Amerikaanse houthakker kunnen halen in Argentinie of Brazilie. Lopen zat goede spelers daar ronden en iedereen is voetbalgek in die landen. Daar zitten de kinderen gelukkig nog geen uren achter de spelcomputers zoals in Nederland en andere Europese landen maar voetballen ze nog buiten. Om die reden denk ik dat er in de toekomst meer en meer Zuid Amerikaanse voetbalsterren zullen verrijzen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Paderborn geeft voetballers, t wordt helemaal niks!
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ja, want dezelfde spelers zullen komend seizoen in de basis staan 🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️



Opstelling Ajax:
Gorter; Klaiber (46' Gooijer), Magallán (46' Aertssen), Pierie (60' Warmerdam), Baas (46' Salah-Eddine); Regeer (60' Brandes), Ünüvar (46' Giovanni), Fitz-Jim (46' Delgado); Ihattaren (60' Dall), Rasmussen (60' Enem), Banel (46' Martha).
+1/-0

 
1 jaar geleden
Er kan niemand weg. Er moeten 4 tot 7 nieuwe spelers bij!
+4/-0

1 jaar geleden
Vandaag witte rook, schijnt dat een nieuw bod is geaccepteers en er een aankondiging komt vanavond?
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal