Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nicolás Tagliafico dicht bij transfer naar Sevilla'

30 juni 2022 14:57 - TransfersNieuwsNL
Foto: Pro Shots

"Nicolás Tagliafico dicht bij transfer naar Sevilla"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer het doorgaans betrouwbare Twitter-account TransfersNieuwsNL is Nicolás Tagliafico dicht bij een transfer naar Sevilla. De Spaanse club heeft serieuze interesse in de international van Argentinië en de deal zou zelfs al in een gevorderd stadium zijn. Afgelopen winter hoopte Tagliafico nog op een vertrek naar Barcelona, maar zij wilden niet voldoen aan de vraagprijs van Ajax.

Tagliafico lijkt bovendien niet de enige linksback die gaat vertrekken uit Amsterdam. Volgens hetzelfde account staat Annas Salah-Eddine op het punt om te vertrekken naar Club Brugge, de oude club van Alfred Schreuder.

Tags

tagliafico sevilla alfred annas argentinie barcelona brugge gevorderd salah schreuder transfersnieuwsnl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Dat maakt de weg vrij voor Owen Wijndal.
+2/-2

 
2 jaar geleden
Ik had liever gezien dat Nico bleef ipv dat de weg nu vrij is voor Wijndal.
+4/-1

2 jaar geleden (gewijzigd)
De jeugd wordt weer eens aan de kant geduwd voor een aankoop die een hoop geld kost en al tijden geen indruk meer maakt. Linksback is één van de zwakste plekken bij Oranje en daar is hij nog geeneens een optie voor überhaupt de selectie.

Hoe kan het toch dat onze jeugdspelers besluiten geen contract te tekenen ...
+4/-0

 
2 jaar geleden
Welke kanjer uit de jeugd breekt dan niet door? Ik ben niet echt onder de indruk van de huidige lichting. Unuvar zit ook al een tijdje in de wachtkamer terwijl er wel wedstrijden waren om hem in te laten vallen.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Eens, welke geweldige links-back hebben wij klaar staan? Rechtsachter hebben we opties in de jeugd, daarom zal er voor Mazraoui niets bijkomen, maar linksachter is dun bezet. Blind komt snelheid te kort voor een back-positie.
+3/-0

2 jaar geleden
jammer een goed persoon is hem gegund maar blijft jammer
+3/-0

2 jaar geleden
Jammer, maar ik kan het hem niet kwalijk nemen na hoe hij afgelopen seizoen is behandeld, terwijl hij veel meer had kunnen, of eigenlijk moeten spelen.
+4/-0

2 jaar geleden
We gaan je missen onze Argentijnse strijder! Fantastisch begin bij Ajax, ondergewaardeerd in het laatste 1,5 seizoen. Altijd professioneel opgesteld, deze transfer is hem gegund. Het zou al fantastisch zijn als zijn opvolger de helft “van het gif” heeft.
+8/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Gelukkig is hij nooit ondergewaardeerd door de supporters. Een van de spelers wiens naam zelfs als hij op de bank zat, vaak gescandeerd werd.
+6/-0

2 jaar geleden
Jammer voor Ajax.
Mooi voor hem.
Wijndal als opvolger?
Volgens jaar zul je het verschil meteen merken.
Tagliafico was voor mij de afgelopen jaren dé linksback van Ajax.
Ex-Az-spelers hebben meestal niet kunnen brengen wat er van hun verwacht werd bij Ajax. Het verschil tussen Wijndal en Malacia zegt voldoende. Malacia is de toekomstig linksback voor vele jaren van het Nederlands elftal. Wat Wijndal mist t.o.v. Malacia is teveel om 10 miljoen voor uit te geven.
+4/-0

2 jaar geleden
We gaan Nico erg missen maar deze transfer is hem wel gegund. Een van de beste linksbacks van de afgelopen 20 jaar, of misschien wel de beste. Wie was er eigenlijk beter? Maxwell? De enige die ik kan bedenken maar was die echt beter?
+5/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
open/sluit de onderstaande quote:

(...) Maxwell? De enige die ik kan bedenken maar was die echt beter?Ja!
+4/-0

 
2 jaar geleden
Maxwell was wel echt een baas maar Nico ook. Toch denk ik dat je gelijk hebt en Maxwell iets beter was.
+2/-0

2 jaar geleden
Nico is een strijder die het vuurtje opstookt, maar laten we eerlijk zijn: ook een kamikazepiloot in het eigen strafschopgebied. Gaat blind naar voren. Soms met succes, soms met een enorme vrijheid achter zich latend (Rensch is daar overigens nog erger in).
+2/-0

2 jaar geleden
IK weet niet hoe jullie er instaan maar als ik Nico denk wedstrijd tegen feyenoord de laatste goal , hoe hij dat vierde blijft mij altijd bij en ook zijn goal tegen Heerenveen
+4/-0

 
2 jaar geleden
Ik denk altijd aan zijn debuut. Ook tegen Feijenoord, hij was Iedereen de baas in de lucht, ondanks dat hij soms 20 cm kleiner was. Absolute strijder, jammer dat hij gaat.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Met hem vertrekt helaas ook zijn vriendin (Caro Calvagni).
+3/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren annex berghuis bergwijn bertjek boomen branco chaotisch deadline elsimao farioli gaaei godts hato henderson jim kaplan kiki kroes leverkussen mika mislintat olympiakos rensch sevic skimovic sneer sosa sutalo wilson