Transparent
Inloggen
Sluiten

'Antony voorlopig nog uit de roulatie vanwege enkelblessure'

29 juni 2022 00:17 - ESPN
Foto: Pro Shots

"Antony voorlopig nog uit de roulatie vanwege enkelblessure"; image source: Pro Shots

Ajax moet het voorlopig nog doen zonder Antony. Trainer Alfred Schreuder gaf in gesprek met ESPN aan dat de Braziliaan nog altijd herstellende is van een enkelblessure die hij in april opliep. "Hij is in Amsterdam aan het revalideren van zijn blessure", aldus Schureder. "Het gaat redelijk goed, maar aankomende weken zijn belangrijk. Voor zijn blessure hopen we dat het snel verbetering oplevert. Ik ga ervan uit dat hij aan het einde van de voorbereiding weer fit is."
Tags

antony enkelblessure alfred braziliaan espn herstellende oplevert schreuder schureder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Grote hop dat het allemaal goed gaat komen en dat hij straks ,gewoon voor Ajax voetbalt!!
+1/-0

2 maanden geleden
Het spel is op de wagen.
Ajax maakt prijskaartje bekend.
Management Antony rekent op medewerking van Ajax, m.a.w. prijs is te hoog.
Antony roept zelf dat zijn prijs te hoog is.
Enkelblessure speelt nog steeds?
Dat alles in slechts een paar dagen tijd.

Vorig seizoen werd er moeilijk gedaan om de OS, Antony is uiteindelijk wel gegaan.
Ajax heeft het toen een aantal wedstrijden zonder hem moeten doen.
Antony kreeg toen ook zijn zin, spelers hebben macht.
Wat te prijzen viel was dat hij zijn positieve energie van de OS meenam naar Amsterdam.

Antony zal dit seizoen Ajax verlaten, 80M? Nee, ik gok tussen de 50M en 60M, max.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Dat weet ik zo nog niet. Antony was natuurlijk wel al geblesseerd, dat is ie niet nu “ineens” geworden. De onderhandelingen zijn pas net gestart en daarnaast duurt het nog wel even voordat de transferdeadline in zicht is. Mocht hij zich onterecht ziekmelden, dan ben ik benieuwd hoe lang hij dat volhoudt. De interesse neemt namelijk ook af als je maanden niet speelt en hij kan dan misschien ook gedag zeggen tegen het WK. Dat WK is alleen maar in het voordeel voor Ajax. Spelers hebben macht, clubs ook.
+1/-0

2 maanden geleden
Hopelijk is de blessure aan zijn rechterbeen want voor zijn linkerbeen vraagt Ajax 80 miljoen. Zal wel 65 plus een miljoen of vijf bonussen worden.
+2/-0

2 maanden geleden
Marc; kom zo snel mogelijk terug!
+4/-2

2 maanden geleden
Als Malacia 17mln waard zou moeten zijn, dan is Antony zeker 80mln waard...
+1/-0

 
2 maanden geleden
Als Malacia bij Ajax zat, was hij voor minimaal het dubbele vertrokken. Financiele positie van de verkopende club speelt een grote rol bij onderhandelingen. Overigens staat dat helemaal los van Antony.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ja en nee - het laat zien wat deze clubs bereid zijn te betalen voor spelers. Man U weet ook de financiële positie van Feyenoord en is alsnog bereid een fors bedrag te bieden dat Malacia de op één na grootste verkoop van een speler van Feyenoord ooit zou maken.

Dan is het betalen van een goed bedrag voor een speler als Antony zeker geen onterechte vraag - juist omdat hij ook bij Ajax vandaan komt.

Als het een Duitse of Italiaans club was geweest dan had je dit bedrag sowieso niet gekregen voor Antony - de markt bepaald.
+1/-0

2 maanden geleden
Begrijp echt niet dat merendeel hier in paniek is omdat er nog niemand gekocht is. Wat een onzin. Zijn pas twee spelers weg waarvan er 1 op te vullen is binnen de selectie.
Of moeten er weer waanzinnige aankopen komen zoals Maggalan, Klaiber en Labyad? Kopen om te kopen lijkt mij niet zo slim plan.
1 juli gaat het nieuwe boekjaar in. Vanaf dan komt er echt wel beweging in. De CL inkomsten van komend seizoen, de uitgaande transfers en inkomende transfers kunnen dan beter geboekt worden e.d.
Ik heb er alle vertrouwen in. Ik denk en hoop ook dat Schreuder veel meer jeugd gata gebruiken dit jaar. Dit moet ook want anders kunnen wij de jeugd wel opdoeken. Of moeten we alles straks kansloos gaan huren net als Fey en PSV nu doen en daardoor geen CL spelen en kampioen worden.
Jeugd moet echt gaan spelen.
Unavar, Rasmussen Flitz-Jim, Regeer, inpassen deze jongens!!
+2/-0

 
reactie verwijderd

2 maanden geleden (gewijzigd)
Naast Feyenoord... was Antony tegen Bolivia ook niet uitgevallen met een enkelblessure die achteraf dermate zwaar bleek dat er gevreesd werd voor einde seizoen.

Mocht hij nog klachten hebben, niet 100% hersteld? Snap ik wel dat Ajax geen risico met hem neemt zo lang er belangstelling is waarmee een enorm transferbedrag op het spel staat. Ik denk dat Gerry Hamstra, Antony voorlopig liever baantjes zien trekken in het zwembad.

PS: 80 miljoen meteen weg juich ik toe. Ajax zou hem ook voor 50 a 60 miljoen van de hand kunnen doen maar dan wel met de afspraak dat hij pas in de winterstop de overstap naar Man U maakt. Zodoende heeft Ihataren de tijd om Wedstrijdritme op te doen.
+2/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acceptabel achterover affluiten antony baad baresi begeleiding box conceicao eredivisie fier gakpo hag ihattaren jcdebest jeroene jong koen lucca messi monaco pingelt rangers redeneer reteslecht schreuder spelbos vanenburg vasovic veerman