Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Everton concreet voor Steven Bergwijn, geboden salaris veel hoger dan dat van Ajax'

28 juni 2022 15:20 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ook Everton concreet voor Steven Bergwijn, geboden salaris veel hoger dan dat van Ajax"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat ook Everton zeer concreet geïnteresseerd is in de komst van Steven Bergwijn. De Engelse club is bereid om te voldoen aan de vraagprijs van Tottenham Hotspur en heeft bovendien een persoonlijk voorstel gedaan aan de aanvaller dat veel beter is dan dat van Ajax. Zelf is de international al weken persoonlijk rond met Ajax, maar is er nog altijd geen akkoord over de transfersom.

In Engelse media verscheen het bericht dat Tottenham Bergwijn zou hebben aangeboden bij Everton in een ruildeal, maar dit zou niet kloppen. Wel is Everton al weken concreet. Ook bij Manchester United en Newcastle United zou de aanvaller hoog op de lijst staan, maar voor Bergwijn zou de voorkeur nog steeds op een overstap naar Ajax liggen vanwege de Champions League.

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn everton tottenham newcastle ruildeal telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


nieuws-redacteur 2 maanden geleden
Haha, denken jullie niet dat hij bij Spurs ook meer verdient dan straks bij Ajax?
+3/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Ja ik zou er dus niet rouwig om zijn als Everton er met hem vandoor gaat. Hij kan best aardig ballen, maar 25 miljoen exclusief bonussen en salaris is gewoon veel te veel van het goede. Je maakt mij niet wijs dat er niet wat beters te vinden is voor dat geld, zeker als je ziet waar Neres en Antony voor gehaald zijn.

Overigens belangrijk dat H&H nu wel Spijkers met koppen gaan slaan. De voorbereiding is inmiddels begonnen en er zijn nog geen inkomende transfers afgerond. Bovendien hebben Unuvar en Taylor nog steeds niet officieel verlengd (of heb ik iets gemist?). Daadkracht is belangrijk in deze fase, om te voorkomen dat je straks overal naast pist. Laten we hopen dat het vooralsnog allemaal wat langer duurt vanwege boekhoudtechnische redenen. Dan zouden we vanaf vrijdag resultaat moeten gaan zien.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Ja die had ik gezien. Maar dat is de mondelinge overeenkomst. Met officieel verlengen doel ik eigenlijk meer op de handtekening op papier. Zaken blijven voor mijn gevoel langer hangen in intenties dan nodig. Vraag me af of H&H inmiddels niet op teveel borden tegelijk schaken.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Wat Yisc zegt. En verder vrij logisch dat Taylor nog niet verlengd want voor hetzelfde geld wordt er een ervaren international voor zijn positie gehaald of besluit Schreuder Klaassen op zijn plek te zetten. Hij moet nu gewoon op een hoger niveau dan de KKD gaan spelen.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Pff. Ik word doodziek van de namen die genoemd worden voor teveel geld.. Koopmeiners zou nl. in de belangstelling staan. Ik zou niet weten wie hij uit de basis zou moeten spelen en dan bestaat inderdaad de kans dat jeugdspelers met veel potentie vertrekken bij gebrek aan perspectief op speeltijd.
+6/-0

2 maanden geleden
Nou ik ben er nu wel van overtuigd dat we moeilijke tijden tegemoet gaan! Qua daadkracht is H&H moeilijk bezig! Het jonge talent uit jong Ajax gaat niet alles opvangen! Bergwijn kiest voor salaris en dan heeft Everton de betere papieren! We gaan meer verkopen dan we inkopen!!!!
+2/-0

 
2 maanden geleden
Voor paniek is het wellicht te vroeg. Maar ik deel je zorg. H&H moeten wat meer gaan praten over wat ze doen. Nu blijf je als supporter in het ongewisse. Dat was een van de sterke punten van Overmars: zonder teveel prijs te geven wist je in ieder geval wat er stond te gebeuren. Van H&H zie of hoor je niks en dat is niet bepaald positief als het gaat om het technisch beleid.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Aan de andere kant was Overmars ook de man die zei dat Ajax niet in de race was voor Ziyech omdat hij niet nodig was, en een week later kwam ie.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Zo snel mogelijk Overmars terughalen. Dit wordt niet wat.
+3/-1

2 maanden geleden
Worden we toch nog gered door Everton.
+4/-2

2 maanden geleden
Everton, die club die halverwege vorig seizoen Donny vd Beek haalde om op de bank te zetten en Dele Alli van de Spurs haalde om op de bank te zetten...
Everton dat zich maar net wist te redden van degradatie...
Everton dat geen CL, EL of Conf League speelt, zelfs Feyenoord speelt Conf League...

Dus lekker banken en cashen, of iets minder cashen (maar nog steeds grootverdiener) en lekker CL spelen?
+6/-0

2 maanden geleden
Of rond het deze week af of schakel door op een ander, of laat niemand meer gaan van de selectie.
Dit gejank begint irritant te worden
+5/-0

2 maanden geleden
Nu ga je ook zien hoe graag hij naar Ajax wil! Financieel is die gast allang binnen! Ik zeg : hij kiest voor t geld!
+4/-0

2 maanden geleden
Susan Lenderink moet elk dubbeltje verantwoorden aan de RVC.
Of de transfer wordt bekend gemaakt op 1 juli, nieuwe boekjaar.
+2/-0

2 maanden geleden
hij zou persoonlijk al rond zijn met Ajax ook wat betreft salaris. gaat nu nog om de afkoopsom , vrijdag gaat het nieuwe boekjaar in.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik zou die lampies proberen af te troeven en Luuk de Jong halen. Maakt vaak beslissende goals en is in de Nederlandse competitie zeker goed voor 15/20 goals.
+2/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.532 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acceptabel achterover affluiten antony baad baresi begeleiding box conceicao eredivisie fier gakpo hag ihattaren jcdebest jeroene jong koen lucca messi monaco pingelt rangers redeneer reteslecht schreuder spelbos vanenburg vasovic veerman