Transparent
Inloggen
Sluiten

'Arsenal verhoogt bod op Lisandro Martínez naar 40 miljoen euro'

27 juni 2022 14:40 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Arsenal verhoogt bod op Lisandro Martínez naar 40 miljoen euro"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Arsenal een verhoogd bod heeft uitgebracht op Lisandro Martínez. De Engelse club bood eerder 25 miljoen euro voor de international van Argentinië, maar heeft dit inmiddels officieel verhoogd naar 40 miljoen euro inclusief bonussen. Arsenal hoopt het eveneens geïnteresseerde Manchester United af te kunnen troeven.

Ajax wil de verdediger liever niet laten gaan en wil daarom een vast bedrag van 50 miljoen euro ontvangen. Martínez heeft in Amsterdam nog een contract voor drie seizoenen.
Tags

arsenal martinez argentinie telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Oh, nog maar een gaatje van 10M...
+1/-0

1 jaar geleden
50 is toch 50! Zo moeilijk is het niet.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Of Ajax noemt expres €50 miljoen omdat ze weten dat dan €40 miljoen geboden gaat worden ...
+2/-0

1 jaar geleden
Meteen van tafel vegen, 40 miljoen ligt 20% onder 50 miljoen. Zijn gek geworden daar met hun 40 miljoen voor onze topper. En eerlijk is eerlijk het liefst willen we Lisandro helemaal niet kwijt. We moeten wel nog een representatief elftal op kunnen stellen. Zonder Nous, Nico en Lisandro wordt de spoeling achterin wel heel erg dun.

Bij 50 miljoen zou ik pas de telefoon opnemen en eens gaan nadenken of we het wel willen. Bij 40 miljoen gewoon achterover leunen in de fauteuil en de telefoon door laten rinkelen.
+7/-0

 
1 jaar geleden
Die 40 miljoen is ook nog inclusief bonussen.
+2/-0

1 jaar geleden
Dit soort bedragen negeren en hem eventueel nog een jaar onder contract houden. Martinez is een dragende speler die nog 3 jaar onder contract staat. Zo iemand moet je niet voor een te lage bedrag verkopen.
+4/-0

1 jaar geleden
Ze betalen elkaar in de Premier League belachelijke sommen voor matige spelers. Maar als ze dan een keer een topper van het Europese vasteland willen hebben, dan worden ze ineens pinnig. Kwaliteit kost geld. Pay up or shut up.
+4/-0

1 jaar geleden
Ik vindt hem nog meer waard ,dat wat Ajax nu vraagd ,voor zo een belangrijke speler, als je hem straks ook nog kwijt ben, wat hou je dan nog over in de verdediging, hou me hart vast!!
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Slecht teken.

Daar bedoel ik mee van dat we ons hier druk moeten maken om een mogelijk vertrek van Martinez omdat zijn opvolger blijkbaar nog niet klaar staat.

Niet in de jeugd blijkbaar en ook niet op de lijst met mogelijke aankopen.

Terwijl dit moment / de interesse er al heel lang aan zat te komen.

Waar is iedereen binnen Ajax dan mee bezig geweest vraag ik me af?

Gewoon even een kritische blik op de gang van zaken.

Vooropgesteld:

Als Martinez nog een seizoen volledig voor Ajax wil strijden helemaal prima!

Dan lekker blijven en desnoods Martinez zijn contract wat opwaarderen om hem op basis daarvan dus extra te waarderen.

En ook een kanttekening daarbij:

Ik vind dat wij hoger in de Europese pikorde staan dan Arsenal. No offence. Arsenal heeft pas net de steigende lijn weer te pakken en hoe staan wij er wel niet voor?

Zowel nationaal als Europees.

Dat bedoel ik.

Vind Martinez het wel prima zo, dat kan, heb ik helemaal begrip voor maar dan moet hij wel begrijpen dat Ajax de hoofdprijs gaat vragen.

Echter, Martinez is een rustige en verstandige jongen en iets zegt me dat hij helemaal niks tegen nog een seizoen Ajax heeft dus ik maak me vooralsnog niet al te druk.
+2/-0

1 jaar geleden
Voor Botman heeft New Castle 39 miljoen betaald. Denkt Arsenal nou werkelijk dat Ajax Martinez te koop is onder de 50 miljoen??
+2/-0

1 jaar geleden
Ha ha €40 miljoen leggen Premier League clubs in Engeland al neer voor doorsnee spelers. Martinez daarentegen overwinterde een paar jaar in de CL en is een vaste waarde in het Argentijnse elftal. In Londen hebben ze het allemaal meegekregen al speelt Arsenal al een tijd niet op het niveau van Ajax. Laat ze maar denken dat er bij Ajax nog steeds iets in de uitverkoop te halen valt. Lisandro staat nog tot juni 2025 onder contact. Gewoon €60 miljoen vragen.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Wat dat betreft mag Ajax zich richting Engelse clubs best zo opstellen als dat bijvoorbeeld AZ, Heerenveen, etc. in Nederland doen: weten dat een club (Ajax) geld heeft en dus de 'hoofdprijs' vragen.
+3/-0

1 jaar geleden
Heimwee naar Marc overmars. Ik zou hem direct terughalen en schijt hebben aan die riooljournalistiek.
+3/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.259 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bewering boer consultancy delcampo derk elsimao google handel hato hoogleraar interpretatie johanssen koers kpmg kraakt kroes michael mislintat mond nederland onderzoeksopdrachten openbaar praag pwc rapport rvc sevic speculatie voorkennis voorwetenschap