Transparent
Inloggen
Sluiten

'Interesse in Nicolás Tagliafico neemt verder toe'

27 juni 2022 10:52 - The Sun
Foto: Pro Shots

"Interesse in Nicolás Tagliafico neemt verder toe"; image source: Pro Shots

The Sun meldt dat er volop interesse is vanuit de Premier League voor Nicolás Tagliafico. Brighton Hove & Albion zou hopen op de komst van de Argentijn op moment dat Marc Cucurella de overstap weet te maken naar Manchester City. Volgens The Sun zou Tagliafico een overstap naar Brighton wel zien zitten.

Ook Manchester United en promovendus Nottingham Forest hebben interesse in de komst van de international van Argentinië. Tagliafico heeft bij Ajax nog een contract voor een jaar en mag vanwege mondelinge afspraken voor een gering bedrag vertrekken uit Amsterdam.

Meer op The Sun
Tags

tagliafico brighton sun albion argentinie cucurella forest gering hove mondelinge nottingham promovendus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Ja, hehe, logisch dat er interesse is, Ten Hag heeft hem afgelopen seizoen laten verpieteren. Hij gaat voor veel te weinig geld ook weg, kapitaalsvernietiging dit
+5/-0

2 maanden geleden
Zo zonde. Loopt straks dravertje Wijndal daar op LB terwijl wel deze man hebben
+4/-0

 
2 maanden geleden
Deze ontwikkeling vind ik ook een behoorlijke aderlating/achteruitgang. Teleurstellend gezien de financiële positie van Ajax. Helemaal mocht Alvarez en Antony nog voor een fix bedrag verkocht worden. Dan zou je toch zeggen dat de scouting voor de linksback positie iets beters kan vinden dan op Wijndal uit te komen. Bondscoach van Gaal gebruikte hem evenmin behalve een paar korte invalbeurten omdat van Aanholt telkens de voorkeur kreeg.
+2/-0

2 maanden geleden
Interesse genoeg elk jaar. Toehappen is schijnbaar echter steeds een brug te ver.
Tagliafico gun ik een nieuwe club. Hij wil vertrekken.
Het bedrag mag geen obstakel zijn dunkt me.
Gevolg is dat er nu goed naar de linksbackpostie gekeken dient te worden. Blind wordt er niet beter op en de opvolging uit eigen jeugd is niet overtuigend blijkbaar. Wijndal heb ik trouwens mijn twijfels over. Tagliafico is beter.
+2/-0

2 maanden geleden
Waarom zou iemand als Tagliafico nou naar Brighton willen? Geen Europees voetbal, met een beetje pech het hele jaar degradatie voetbal spelen. Terwijl ie bij ons nu redelijk zeker is van een basisplaats. Als het om het geld gaat, waardeer die jongen zijn contract dan gewoon op. De uitstraling van de PL wordt overschat, zeker wanneer je in het rechter rijtje speelt.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ooit wel eens de beleving mee gemaakt in een PL stadion?? Denk het niet. Daar wil je als speler wel ballen ieder weekend
+1/-0

 
2 maanden geleden
Liever dan in de Champions League? Dat is namelijk de keuze. Lijkt mij dat een topsporter het hoogste wil nastreven. Als je dan naar de PL gaat, ga dan naar een top 8 club. Dan geef ik je gelijk. Brighton is weggaan om het weggaan.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Daar sta je wekelijks in de picture. Bij een goed seizoen verkas je gelijk naar een van de topclubs.
+1/-0

2 maanden geleden
Tot op het bot heeft ten Hag hem vernederd dus gaat Nico zeker weg. En dus kan M-U het wel schudden want onder hem zal Nico nooit meer een bal trappen. Desnoods Brighton ja maar M-U dus niet.
+2/-0

2 maanden geleden
Doe hem nog een laatste (bijna niet te weigeren) aanbod voor contractverlenging. Deze jongen kan van onschatbare waarde zijn. Hij is in ieder geval vele malen beter dan Wijndal.
+4/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Goed idee, maar tenHag heeft dit verkloot Ajax omdat ze hem niet naar zijn geliefde Barcelona lieten gaan! Die jongen steekt een middelvinger op
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Aub geen Wijnbal, zwaar overschat en lijkt ook over het paard getild met zijn salariseisen.

Geef Nico een niet te weigeren aanbieding zodat die nog minimaal een jaar kan schitteren met Martinez. H2 moet nu ballen tonen.
+2/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.532 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acceptabel achterover affluiten antony baad baresi begeleiding box conceicao eredivisie fier gakpo hag ihattaren jcdebest jeroene jong koen lucca messi monaco pingelt rangers redeneer reteslecht schreuder spelbos vanenburg vasovic veerman