Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax maakt werk van komst van Owen Wijndal'

26 juni 2022 15:11 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Ajax maakt werk van komst van Owen Wijndal"; image source: Pro Shots

Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat Ajax werkt aan de komst van Owen Wijndal. Onderhandelingen lopen met zowel AZ als het management van de linksback. Ajax heeft een goed gevoel dat de transfer rond zal komen aangezien twee andere clubs zich inmiddels teruggetrokken hebben. Vanwege een clausule in zijn contract kan de verdediger voor 10 miljoen euro gehaald worden.

Wijndal moet aangetrokken worden als vervanger van Nicolás Tagliafico, waarvan de verwachting is dat hij deze zomer gaat vertrekken uit Amsterdam. Veel clubs hebben inmiddels interesse getoond in de international van Argentinië. Eerder kwam al naar buiten dat Ajax geprobeerd had om het contract van Tagliafico te verlengen, maar dat wees hij af omdat hij per se wil vertrekken.




Discussieer mee op de forums


Tags

wijndal owen tagliafico argentinie fabrizio romano teruggetrokken transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik begrijp het echt niet van Ajax, opkomend is hij best wel redelijk, verdedigend maakt hij behoorlijk veel fouten. Voor een elftal die aanvallend niet sterk is ,zoals AZ, heeft een veel belangrijker functie dan dat hij bij Ajax zou hebben en dan nog met een niet al te snelle verdediger als Dailey aan de linkerkant moet je een sterke en snelle verdediger hebben die meer verdedigend zijn taak moet beheersen dan aanvallend. Geef liever Tagliafico het vertrouwen.
+3/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
De zoveelste middelmaat die van AZ naar Ajax komt. Wat moet je ermee? Kopen om het kopen?
+2/-0

 
1 jaar geleden
voorspelt niet veel goeds, als dit het beleid wordt van Ajax, Alvares mag weg en ze willen zo een middelmatige speler binnenhalen.
+4/-0

1 jaar geleden
Lisandro zou weleens weg kunnen gaan. Daarom is een prima linksbenige verdediger als Wijndal geen overbodige luxe.
+1/-2


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal