Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Max de Waal verhuurd aan ADO

25 juni 2022 01:39 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Max de Waal verhuurd aan ADO</b>; image source: Pro Shots

Max de Waal speelt komend seizoen in het shirt van ADO Den Haag. Ajax meldt via de officiële kanalen dat de aanvaller voor een jaar is verhuurd. Afgelopen half jaar speelde De Waal op huurbasis voor PEC Zwolle, maar bij de degradant uit de Eredivisie kreeg hij nauwelijks speeltijd. Het contract van De Waal loopt over twee seizoenen af.

Meer op Ajax.nl




Tags

waal ado degradant eredivisie pec

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Ze moeten niks van Ajax weten, tot ze een speler mogen huren van ons of voor Weing mogen hebben! Idem voor Utrecht en Fey, PSV.
+3/-0

1 jaar geleden
Weinig vertrouwen in hem dus, anders was hij beter af bij Jong Ajax toch? Verhuren aan een andere KKD club is om ruimte te maken voor een ander.
+1/-0

1 jaar geleden
Waarom helpen wij deze verschrikkelijke club?
+1/-0

 
1 jaar geleden
ik mag je troosten, met deze speler help je DH zeker niet😜
+1/-0

1 jaar geleden
Geef deze Max de tijd, zoals je leest heeft hij bij Pec geen tijd gekregen, terwijl dat dus wel de bedoeling is van de verhuur. Bij ADO zal het goed gaan, niks mis met deze club, de aanhang, supporters kan je het niet noemen, de aanhang dus is niet helemaal tof in het hoof( zoals de Hagenezen zeggen)
+1/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal