Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax profiteert flink van transfer Sven Botman'

24 juni 2022 22:36 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax profiteert flink van transfer Sven Botman"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Ajax flink profiteert van de aanstaande transfer van Sven Botman naar Newcastle United. Vanwege het doorverkooppercentage dat de club bedong toen de verdediger werd verkocht aan het Franse Lille krijgt Ajax 2,9 miljoen euro. Daar komt bovendien ook nog ruim 1 miljoen euro bij vanwege de opleidingsvergoeding.

Meer op VI.nl
Tags

botman bedong lille newcastle opleidingsvergoeding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
1 jaar geleden
Verdien jij nog niet genoeg dan? ☺️☺️☺️
+3/-0

 
1 jaar geleden
Alles leuk en aardig, maar waarom heeft deze man, die 40 miljoen waard is, nooit in het eerste gespeeld en hebben wij die 40 miljoen niet? Het is niet dat we nou een geweldige verdediging hadden staan.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Tot het moment dat Onana weer onder de lat stond hadden we waanzinnig weinig tegengoals en was er helemaal niets mis met de verdediging.
Beter hadden we een terugkoop clausule ingebouwd waar ik al zo vaak over loop te zeuren.
+3/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Omdat hij bij ons amper zou hebben gespeeld en nooit 40 miljoen waard zou zijn geworden. Is een CV die veel moeite heeft met het spelen met ruimte in de rug, Bakker idem. Timber en Martinez zijn zo goed omdat ze daar juist in uitblinken.

Ajax speelt met een laatste linie die meestal heel hoog staat. Hij moet zijn carrière slim plannen zodat hij altijd clubs kiest die juist minder ruimte achter de laatste linie houdt.
+4/-0

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Omdat hij bij ons amper zou hebben gespeeld en nooit 40 miljoen waard zou zijn geworden. (...)Is hij het nu dan wel waard? Of is het 'de gek die het er voor betaald'?

En vergeet niet, bij de Engelse clubs met hun inkomsten, dat daar anders wordt omgegaan met €40 miljoen dan bij andere clubs.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aertssen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao forbs godts gooijer henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat ofzo porto ramaj rensch sanchez sevic sosa steijn sutalo transferbeleid