Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax profiteert flink van transfer Sven Botman'

24 juni 2022 22:36 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax profiteert flink van transfer Sven Botman"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat Ajax flink profiteert van de aanstaande transfer van Sven Botman naar Newcastle United. Vanwege het doorverkooppercentage dat de club bedong toen de verdediger werd verkocht aan het Franse Lille krijgt Ajax 2,9 miljoen euro. Daar komt bovendien ook nog ruim 1 miljoen euro bij vanwege de opleidingsvergoeding.

Meer op VI.nl
Tags

botman bedong lille newcastle opleidingsvergoeding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Mooi op Nico zijn salaris gooien
+4/-0

 
2 maanden geleden
Verdien jij nog niet genoeg dan? ☺️☺️☺️
+3/-0

 
2 maanden geleden
Verdien het wel, krijg het alleen niet.
+3/-0

2 maanden geleden
Alles leuk en aardig, maar waarom heeft deze man, die 40 miljoen waard is, nooit in het eerste gespeeld en hebben wij die 40 miljoen niet? Het is niet dat we nou een geweldige verdediging hadden staan.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Tot het moment dat Onana weer onder de lat stond hadden we waanzinnig weinig tegengoals en was er helemaal niets mis met de verdediging.
Beter hadden we een terugkoop clausule ingebouwd waar ik al zo vaak over loop te zeuren.
+3/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Omdat hij bij ons amper zou hebben gespeeld en nooit 40 miljoen waard zou zijn geworden. Is een CV die veel moeite heeft met het spelen met ruimte in de rug, Bakker idem. Timber en Martinez zijn zo goed omdat ze daar juist in uitblinken.

Ajax speelt met een laatste linie die meestal heel hoog staat. Hij moet zijn carrière slim plannen zodat hij altijd clubs kiest die juist minder ruimte achter de laatste linie houdt.
+4/-0

 
2 maanden geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Omdat hij bij ons amper zou hebben gespeeld en nooit 40 miljoen waard zou zijn geworden. (...)Is hij het nu dan wel waard? Of is het 'de gek die het er voor betaald'?

En vergeet niet, bij de Engelse clubs met hun inkomsten, dat daar anders wordt omgegaan met €40 miljoen dan bij andere clubs.
+2/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acceptabel achterover affluiten antony baad baresi begeleiding box conceicao eredivisie fier gakpo hag ihattaren jcdebest jeroene jong koen lucca messi monaco pingelt rangers redeneer reteslecht schreuder spelbos vanenburg vasovic veerman