Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Maarten Stekelenburg verlengt contract

24 juni 2022 19:32
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Maarten Stekelenburg verlengt contract</b>; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft Ajax bekend gemaakt dat Maarten Stekelenburg zijn contract heeft verlengd. De 39-jarige doelman had een aflopende verbintenis, maar hij zal ook komend seizoen onder contract staan in Amsterdam. Tot nu toe speelde hij 311 officiële wedstrijden in het shirt van Ajax en werd hij 5 keer landskampioen.




Tags

stekelenburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Hopelijk is ie nog vol vuur , dan kan ie zeker van waarde zijn
+1/-0

1 jaar geleden
Zelfs als hij geen wedstrijden meer gaat spelen, is dit uitstekend nieuws. Houdt de andere keepers scherp, is prima als backup en kan met zijn ervaring de talenten begleiden.
+3/-0

1 jaar geleden
Dan moet hij zich wel schikken als derde keeper dunkt me.
Pasveer verdient de titel keeper van Ajax 1.
Gorter dient uiteindelijk de doorbraak te maken in dit seizoen.
Setford van Jong Ajax is dan ook weer een jaartje ouder.
+4/-0

1 jaar geleden
2 keepers van (bijna) 40 lijkt me teveel van het goede. Geen kritiek op die 2, maar wel op het beleid. Hoe kunnen we geen goede eerste keeper van 22-27 jaar op de loonlijst hebben? In Gorter zie ik het eerlijk gezegd ook niet zitten, al laat ik me graag positief verrassen.
+1/-0

1 jaar geleden
Goed nieuws, hij heeft laten zien het nogsteeds aan te kunnen op zijn leeftijd hoop alleen dat hij het fysiek een heel seizoen volhoud zonder blessure leed. Een goede Aja-keeper kun je niet zomaar even kopen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos