Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook interesse in Sean Klaiber en Perr Schuurs'

24 juni 2022 10:25 - Algemeen Dagblad
Foto: Pro Shots

"Ook interesse in Sean Klaiber en Perr Schuurs"; image source: Pro Shots

Het Algemeen Dagblad meldt dat er ook voor Sean Klaiber en Perr Schuurs belangstelling is van andere clubs. Teams uit Zwitserland en de Engelse Championship hebben interesse getoond in Klaiber, terwijl Schuurs bij meerdere clubs uit de Europese topcompetities aan de slag kan gaan. Het contract van Klaiber loopt over een jaar af, terwijl Schuurs nog drie seizoenen onder contract staat bij Ajax.
Tags

klaiber schuurs sean championship topcompetities zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Snap wel dat Schuurs weg zou willen. Klaagt nooit en op zijn leeftijd moet hij spelen.
Voor een mooi bedrag laten gaan. Gun het hem wel.
Hoop wel dat we voldoende terughalen.
Klaiber is natuurlijk de meest waanzinnige aankoop geweest onder ten Hag.
Gelijk verkopen.
+3/-1

 
1 jaar geleden
Klaiber is gekocht ter ondersteuning. We hebben nu weer een situatie waarin 2 jeugdproducten gaan strijden om de rechtsback. Klaiber is dan een geweldige 2e a 3e keus.
+2/-2

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
5 miljoen + bonussen voor een reservespeler was natuurlijk krankzinnig (het was toen zelfs een recordbedrag voor FC Utrecht). Klaiber komt op alle fronten tekort voor Ajax, ook als reservespeler. Dat hij zijn stinkende best deed waardeer ik. Hem treft geen blaam, wel de mensen die hem hebben gehaald.
+2/-0

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

(...) Klaiber is dan een geweldige 2e a 3e keus.Klaiber is geen 'geweldige 2de à 3de keus'. Klaiber is een geweldige miskoop.
Tweede keus etc. moet in de opleiding rond lopen. Zo niet, is er iets serieus mis in de opleiding.
+8/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Het leek soms wel kopen om het kopen: Klaiber van FC Utrecht, Pierie van Heerenveen, Scherpen van Emmen.. allemaal spelers waarvan je van te voren al wist dat ze tekort komen voor Ajax. Ook Labyad valt daaronder. Dit zijn allemaal net-niet spelers en dat kon zo een beetje iedereen van te voren al zien. Gorter zie ik het overigens ook niet waarmaken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
En daar is Overmars ook medeverantwoordelijk voor ! Voor deze aankopen en het feit dat er belangrijke spelers gratis danwel te goedkoop vertrekken.
+1/-0

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

En daar is Overmars ook medeverantwoordelijk voor ! (...)Dat is toch al lang duidelijk. Daar is al zo veel over geschreven.
Wie twijfelt daar nu nog aan?
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ik denk dat je daar nog versteld over zou staan. Er zijn er genoeg die Overmars graag terug zouden hebben !
+2/-0

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Ik denk dat je daar nog versteld over zou staan. Er zijn er genoeg die Overmars graag terug zouden hebben !Nee, daar sta ik niet versteld van. Smaken en voetbalbeleving verschilt nu eenmaal. Er zijn er ook die het jammer vinden dat Haller weg is. Of blij waren dat Berghuis kwam.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Als Timber nu niet gaat dan is hij volgend jaar wel weg denk ik. Dus met Schuurs zit je in een situatie waar ik niet tegen verhuur ben. Want naar mijn weten komt er vanuit Jong Ajax zo één-twee-drie geen centrumverdediger doorbreken? Schuurs heeft wel tekortkomingen in zijn wendbaarheid, maar hij beschikt ook over uitstekende technische en tactische kwaliteiten. Hij is wel een Ajax-type speler. En hij heeft de bouw om een fysiek zeer sterke speler te worden.

Mocht je 15 miljoen plus kunnen krijgen voor Schuurs, dan heb ik zoiets van dan lossen we het volgend jaar op een andere manier op. Klaiber zal denk ik vanwege zijn blessures slechts 2-3 miljoen opleveren.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Komt vast wel goed. Rekeninghoudend dat Timber volgend jaar vertrekt en er loopt op de Toekomst geen opvolger rond. Weet het TH / scouting waar ze zich alvast vanaf 1 september mee bezig kunnen houden als de transfermarkt gesloten is.
+1/-0

1 jaar geleden
Schuurs en Klaiber vallen in de categorie, Labyad, Maggalan, Pierie, Bandé en Veltman.
Als er ueberhaupt belangstelling voor dergelijke spelers is/was verwondert me al, laat staan dat ze dan ook nog verkocht kunnen worden.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Haha. Veltman ook ja? Zeker niet de beste verdediger, maar wel misplaatst in dit rijtje
+4/-0

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

(...) Veltman ook ja? Zeker niet de beste verdediger, maar wel misplaatst in dit rijtjeFen heeft helemaal gelijk. Ook Veltman hoort in het rijtje.
Absoluut niet misplaatst.
+2/-2

 
1 jaar geleden
Veltman was geen aankoop en is een echte Ajacied. Alleen daarom past ie wat mij betreft niet in dat rijtje. Voetbaltechisch is het ook niet mijn speler, maar iemand die 180 wedstrijden in Ajax 1 vind ik anders dan (dure) miskopen die amper 10 wedstrijden hebben gespeeld.
+4/-0

 
1 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Veltman was geen aankoop (...). Alleen daarom past ie wat mij betreft niet in dat rijtje. (...)Daar heb je gelijk in

open/sluit de onderstaande quote:

(...) Voetbaltechisch is het ook niet mijn speler, maar iemand die 180 wedstrijden in Ajax 1 vind ik anders dan (dure) miskopen die amper 10 wedstrijden hebben gespeeld.Bij mij is op een gegeven moment het krediet bij spelers op.
Dan telt het aantal gespeelde wedstrijden niet meer en trek ik één lijn.
+1/-1

1 jaar geleden
We kunnen ook gewoon de volledige selectie verkopen en een volledig nieuwe selectie kopen.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Dat is een mooie samenvatting van alle geruchten.
+2/-0

1 jaar geleden
Perr Schuurs is een goeie voetballer maar net als iedereen heeft zijn gebreken hij is een beetje traag maar heeft dan ook de pech dat hij samen met Daley in het midden staat die ook niet snel is en geen mens dekt, ik zeg als hij met Licha in het midden staat lijkt hij op eens anders , hij deed het ook goed bij Jong Nederland.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Die traagheid valt wel mee, tenzij je zijn draaicirkel en handelingssnelheid bedoelt.
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Hoe zit het met Pierie? Ook zo een miskoop. Bijna iedereen zag voor zijn komst al dat hij geen Ajaxmateriaal was. Gek dat zulke aankopen goedgekeurd werden.
+2/-0

1 jaar geleden
klaiber verkopen. schuurs nog niet of voor 25 miljoen
+1/-0

1 jaar geleden
Als er iets komt voor deze jongens, gewoon laten gaan. Dit is dan juist de kans om eigen jeugd door te schuiven.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Die lopen inmiddels massaal gratis de deur uit. Nu weer Prince Aning.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik weet niet hoe goed hij is, maar het is verdomd jammer dat uitgerekend een linksback vertrekt.
+2/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake akpom boomen brobbey chico depay dumfries elsimao farioli frankrijk gakpo kiki koeman kroes mannsverk oranje reijnders rijkhoff rosario schouten sevic simons skimovic steijn sutalo tahirovic veerman ven vos weghorst