Transparent
Inloggen
Sluiten

'Management van Antony hoopt op medewerking van Ajax'

23 juni 2022 23:26 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

"Management van Antony hoopt op medewerking van Ajax"; image source: Pro Shots

Transferexpert Fabrizio Romano meldt dat het management van Antony bij Ajax het verzoek heeft ingediend om te luisteren naar biedingen op de aanvaller. Manchester United is zeer geïnteresseerd in de komst van de Braziliaan, maar meerdere clubs zouden belangstelling hebben. De Telegraaf meldde eerder al dat Ajax 80 miljoen wil hebben voor Antony.




Tags

antony braziliaan fabrizio romano telegraaf transferexpert

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Prima toch, ze weten de prijs.
Die Engelse betalen ook 88 miljoen voor een CV die echt niks kan.
+10/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Natuurlijk wil Ajax meewerken, maar dan moet Manchester United ook “meewerken” door de gevraagde transfersom te betalen. United kan prima een bedrag van 75 miljoen betalen, anders mogen ze het volgend jaar nog een keer proberen. Met een goed WK kan dat bedrag wel zo weer met 25 miljoen worden verhoogd. Contract loopt nog jaren door en Ajax heeft niet perse het geld nu nodig. Ik zal morgen ochtend ook vragen of de bakker wil meewerken als ik mijn broodje koop, waarschijnlijk moet ik wel het gehele bedrag afrekenen.
+10/-0

 
1 jaar geleden
Zou zou het moeten zijn. Ik ben alleen bang dat het zo voor Ajax niet helemaal werkt.
Een bod van 50 miljoen op elke speler moet Ajax bijna wel accepteren.
Ajax kan niet het risico lopen dat een speler een jaar later z'n scheenbeen breekt . Kijk naar Neres. Kon verkocht worden voor 560 miljoen (als je media moet geloven) maar Ajax heeft het niet gedaan en z'n waarde is daarna flink gekelderd. Deze jongen lijkt z'n zinnen al gezet te hebben op MAnU.
+1/-2

1 jaar geleden
Vraagprijs is bekend. Ajax werkt dan netjes mee, anders moet zijn management het verschil maar bijlappen.
+2/-0

1 jaar geleden
Vraagprijs mag dan bekend zijn maar als zijn management meteen al met dit verzoek komt, mag je blij zijn als je er 50-60M uitsleept.
En je kan makkelijk zeggen 80M en anders niet, dan komt hij toch niet terug van vakantie in Brazilië...
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dan zorgen de mensen van Sao Paulo wel dat hij terugkomt, anders lopen ook zij geld mis ;)
+2/-0

1 jaar geleden
minimaal 80 en niet toegeven nemen ze wel
+3/-0

1 jaar geleden
Ajax heeft alle troeven in handen dus kunnen vraagen wat ze willen, management van Anthony wil zelf ook alleen maar verdienen aan een transfer.
gewoon voet bij stuk houden aan een bedrag van 80 miljoen
+4/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Zo is dat. Ten + Hag = Eighty million.

Hence, Man United staat in de top 5 van rijkste clubs ter wereld en Erik gunt Ajax vast de hoofdprijs. Kwestie van tijd voordat ze gaan betalen...
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Gevraagd om mee te werken? Hoe wordt dat gevraagd dan? Ehh hallo H2 kunnen jullie je aub flexibel opstellen (lees: een laag bod overwegen) als er biedingen komen. H2: nee, het is 80 miljoen en geen cent minder. Laat maar eens zien dat we de poot stijf kunnen houden. Antony is onze beste speler die ga je niet onder de 80 verkopen. Die speelt zo een goed WK en kan straks voor 100 weg de volgende zomer. Ze zeiden eerder al: een niet te weigeren bod dat is dus 80 miljoen of meer. Bij 75 miljoen of meer kan je er heeeeel misschien nog over nadenken maar 74 zou ik meteen van tafel vegen. Er moet ergens een grens liggen.
+5/-0

1 jaar geleden
Nogmaals, dit zal zo'n vaart niet lopen. Als United daadwerkelijk Frenkie en De Ligt gaat halen (en daar lijkt het toch wel sterk op), dan is de oorlogskas aardig leeg. Ten Hag kan zo veel willen, maar zal uiteindelijk ook keuzes moeten maken. Kan beter volgend jaar terug komen voor Antony.
+1/-0

1 jaar geleden
V.d. Beek is voor 40 miljoen verkocht. Is een middenvelder. Was niet eens vaste basisklant van het Nederlands elftal. Minimaal gespeeld en aan het lijntje gehouden door MU. Was een bedrijfsrisicootje voor MU. Antony speelt vaker in het Braziliaanse elftal, ontwikkelt zich daar ook, is 22 jaar, heeft contract tot 2025, is een aanvaller en daarvoor willen ze 46 miljoen betalen.
Terug in de mand MU.
Knieperig doen bij de transferonderhandelingen en daarna de betrokken speler overweldigen met een duizelingwekkend salaris.
Manchester United heeft Ajax blijkbaar nodig om uit de shit te komen.
Ze mogen al blij zijn dat Ten Hag voor hun gekozen heeft.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Ik vind dat er niets meer verkocht moet worden aan dat K. Man.United. Dat loopt komend seizoen met een half Ajax team te ballen dankzij Ten Hag. Opzouten nu...
+1/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Nu het bedrag bekent is komt er opeens een bericht, of Ajax mee wil werken { luisteren }
als er biedingen worden gedaan. Ben benieuwd hoe dat af gaat lopen .toch niet de Ajax staf heeft veel geleerd
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos