Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil forse bedragen voor drietal, club staat wel open voor vertrek Edson Álvarez'

23 juni 2022 10:18 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax wil forse bedragen voor drietal, club staat wel open voor vertrek Edson Álvarez"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Ajax forse prijskaartjes heeft gehangen aan Jurriën Timber, Lisandro Martínez en Antony. Er is volop interesse voor het drietal, maar ze mogen alleen voor de absolute hoofdprijs vertrekken uit Amsterdam. Zowel Timber als Martínez moet minimaal 50 miljoen opleveren, terwijl de vraagprijs voor Antony op 80 miljoen euro staat.

De club staat wel open voor een vertrek van Edson Álvarez. De international van Mexico moet 30 miljoen opleveren en RB Leipzig heeft al interesse getoond. De Duitsers willen vanuit financiële overwegingen een transfer wel loskoppelen van de eventuele transfer van Brian Brobbey naar Ajax. Vanuit de Premier League neemt de belangstelling in Álvarez ook steeds meer toe.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

alvarez antony martinez timber brobbey gehangen hoofdprijs leipzig loskoppelen mexico prijskaartjes telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zo hoort het!!
30 voor Alvarez is echt de hoofdprijs mocht dat lukken.
Antony 80 lijkt er al meer op.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Toch is het altijd maar weer afwachten. Ik heb al te vaak gezien dat er bedragen werden genoemd en een speler voor een aanzienlijk minder bedrag is vertrokken. Vraag me aub niet om voorbeelden ;)
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Inderdaad. Uiteindelijk zal je ze voor minder dan de vraagprijs verkopen, maar als je bijv. tussen de 65 en 70 miljoen voor Antony vangt, heb je het gewoon heel goed gedaan. In ieder geval een stuk beter dan die lage bedragen die eerder genoemd werden.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
HE HE. Eindelijk. Uitstekend statement. Goed nieuws.

Het ziet het er na uit dat het nieuwe TD zich goed bewust is van zijn positie ten opzichte van andere clubs die jaarlijks in de Champions League overwinteren.
Zoals duidelijk behoort AFC Ajax al enige tijd tot een select groepje waar het met regelmaat de grootste kanshebbers om de beker met de grote oren na binnen te slepen zonder pardon van de mat veegde. Gedraag je er dan op de transfermarkt ook na.

Gelijk aan wat topclubs uit Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië, en Engeland vragen als er belangstelling voor één van hun basisspelers word getoond. Dergelijk Spelersmateriaal van de hand doen voor bedragen van 15 a 25 miljoen passen dan gewoon niet meer in het plaatje. Gravenberch is wat dat betreft voor te weinig weggegaan. In München geloven ze het nog steeds niet zo blij als ze nog steeds zijn.

*PS: Hoop nogmaals bij een mogelijk vertrek van Alvarez dat Ajax Vinícius Souza mee op trainingskamp neemt. Prima vervanger. Verdedigend niet minder dan Alvarez. Uitstekende trap. Versneld het spel door gericht en met overzicht ballen direct de diepte in te sturen. Kwestie van aftesten of hij het niveau bij Ajax aankan.
+1/-0

1 jaar geleden
Zie je wel. Ik geloofde al geen zak van die 46 miljoen. Overigens zou ik voor Martinez en Timber zelfs op 60 miljoen gaan zitten.
+4/-0

1 jaar geleden
https://www.ad.nl/video/productie/johan-inan-na-vertrek-haller-antony-wil-ook-droomtransfer-311391link

Zie het somber in voor volgend seizoen. Er was al te weinig kwaliteit en nu blijft er helemaal niets over.
+1/-0

1 jaar geleden
80 miljoen voor Antonty is een mooi bedrag alleen ik vind 50 miljoen voor Timber wel aan de lage kant. Ik dacht meer aan 60 miljoen euro. De Ligt was voor 68 miljoeh eur weg en Timber is zeker niet slechter. Wie staat er nu basis in NL elftal? Dat zegt genoeg.
+1/-0

1 jaar geleden
Mooie bedragen en mooi signaal naar de buitenwereld. Echter als er minder wordt geboden en de desbetreffende speler gaat dwarsliggen, dan zal het echt lager uitpakken. Spelers zijn vandaag de dag uitgenarst genoeg.
+1/-0

1 jaar geleden
Mooie bedragen, de vraag is of een club dit ervoor over heeft, denk het niet. Het is een stay-out pricing. Prima, hebben we wel een mooie selectie staan komend seizoen!
+1/-0

1 jaar geleden
Als ik er verplicht twee moest kiezen zou ik dan toch Antony en Alvarez verkopen voor 100 miljoen. Voor dat geld kunnen we er dan in elke linie nog een halen plus een keeper. Ik ben een groot Antony fan maar de realiteit zegt wel dat Ajax af en toe een klapper moet maken om de dure huishouding overeind te houden en toptalenten aan te kunnen blijven trekken. En 70/80 miljoen is natuurlijk een echte klapper.
En te lang wachten zoals met Neres zijn negatieve klappen ipv positieve klappers.
+3/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos