Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax en Borussia Dortmund naderen akkoord over transfer Sébastien Haller'

21 juni 2022 13:13 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax en Borussia Dortmund naderen akkoord over transfer Sébastien Haller"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Ajax en Borussia Dortmund een akkoord naderen over de transfer van Sébastien Haller. De Duitse club wil de spits op een zo'n kort mogelijke termijn al medisch keuren. Voor een bedrag van 35 miljoen euro zal de topscorer van de Eredivisie de overstap naar Dortmund gaan maken. Zelf zal Haller een contract voor vijf seizoenen gaan tekenen.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

dortmund haller naderen sebastien eredivisie keuren telegraaf topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Sebastián, bedankt voor je vooral belangrijke doelpunten in zowel de eredivisie als in de CL. Heel veel succes en doelpunten toegewenst bij Dortmund.
+2/-0

2 jaar geleden
Haller heeft een zeer belangrijk aandeel gehad in de titel in het afgelopen seizoen. Daarnaast heeft hij Ajax door de groepsfase in de CL geschoten. Op basis van deze wedstrijden was hij misschien wel 40 - 50 miljoen waard. Zijn prestatie tijdens de laatste maanden in het seizoen was echter ondermaats. Mistte tijdens het slot van het seizoen zelfs kansen terwijl hij letterlijk een meter voor het doel stond, dat heeft denk de waarde weer terug gebracht naar een lager niveau. 35 Miljoen is nog steeds een mooi bedrag waar je Brobbey en een stand in (Suarez?) voor kan terughalen. Alle vertrouwen dat Brobbey het beter doet, mits hij fit blijft (en het laatste is absoluut geen zekerheid). Dus als Ajax kiest voor Brobbey, dan MOET je nog een spits erbij halen.
+1/-1

2 jaar geleden
Met Haller had Ajax eindelijk weer eens een topscorer in huis.
Transfer daarmee zelf afgedwongen door de spits.
+1/-0

2 jaar geleden
Qua cijfers was Haller een succes. Heeft de club met zijn goals in de CL veel geld opgeleverd. Ook in de ED maakte hij cruciale doelpunten. Dus hierbij bedankt voor bewezen diensten. Ik ben al vaak genoeg negatief geweest over hem, maar hij is nou eenmaal geen voetbalwonder en heeft er het beste van gemaakt door veel (belangrijke) goals, waarvoor dank.
+1/-0

 
2 jaar geleden
In anderhalf jaar van 22,5 miljoen naar 35 miljoen voor een 27 jarige spits. Dat is geen slecht rendement. De vraag is: zou hij dit seizoen net zulke cijfers kunnen overleggen (en dan met name in de CL)? Ik denk het niet. In de laatste 10 wedstrijden, 2 goals (waarvan 1 penalty). Dit is denk ik vanuit commercieel oogpunt het beste moment om hem te verkopen en veel meer zou je er niet voor ontvangen.
+3/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Over fooitjes gesproken: Dolberg kon voor veel meer weg na een goed seizoen, zelfde geldt voor Neres en dan heb ik het niet eens voor de spelers wiens contracten niet op tijd werden verlengd zodat ze (bijna) gratis vertrokken.

Ik denk niet dat United ineens 60 miljoen had geboden alleen omdat ze Marc aan de andere kant van de onderhandelingstafel zagen. Ik had graag ook een hoger bedrag te zien, maar we moeten wel realistisch blijven. Ben benieuwd hoeveel het uiteindelijk wordt. Dit zijn vooralsnog geruchten.
+3/-1

2 jaar geleden
Ik gun die lange slungel die transfer wel , al had ik liever dat hij nog langer bij Ajax bleef. Maakt er wat van het is je gegund.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Haal zo snel mogelijk Overmars terug!!. Die zaak met Overmars is door de media weer eens gigantisch opgeblazen. Riooljournalistiek.
+5/-3

 
2 jaar geleden
Hoe graag ik Overmars ook terug zie bij Ajax, het is bijna niet te rechtvaardigen. Ziggo heeft gewacht op de reactie van Ajax en die heeft nadat Overmars “opstapte” het contract verlengd. Ook je andere sponsorcontracten, en dat zijn er inmiddels aardig wat, zet je misschien op de tocht. Dit moet gewoon even overwaaien en wellicht kunnen ze een poging wagen over een jaar of 2 a 3.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Zeg dat maar tegen de dames die bij Ajax werkzaam zijn. Nee, zo iemand moet je niet terugwillen.
+1/-0

En un momento dado (geschorst)
2 jaar geleden
35 miljoen??? Blijft Ajax nou volharden in zijn sinterklaas beleid? Ze vragen er op deze manier wel om dat de hele europese top even lekker komt shoppen in de uitverkoop in Amsterdam.
+3/-1


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aangaande afserveren akpom bergwijn bertjek boerhout branco brobbey chaotisch deadline elsimao farioli gaaei gooijer hato jim jong kaplan kiki kroes leverkussen mislintat rasmussen rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo traore wilson