Transparent
Inloggen
Sluiten

'RvC Ajax geeft toestemming voor verhogen bod op Steven Bergwijn'

20 juni 2022 09:38 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"RvC Ajax geeft toestemming voor verhogen bod op Steven Bergwijn"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat de Raad van Commissarissen van Ajax toestemming gegeven hebben om het bod op Steven Bergwijn te verhogen. De international van het Nederlands elftal is op hoofdlijnen zelf al akkoord over een contract voor vijf seizoenen, maar wil niet te lang wachten omdat de clubs voor hem in de rij staan.

Ook wordt er ingezet op de definitieve terugkeer van Brian Brobbey. De spits wil zelf onder geen beding nog terugkeren naar RB Leipzig, maar de Duitsers verlangen wel 18 miljoen euro. Klaas Jan Huntelaar en Gerry Hamstra denken echter dat er geen spits te vinden is met dezelfde kwaliteiten als Brobbey die goedkoper te krijgen is.

Ajax is daarnaast ook bezig met het aantrekken van Owen Wijndal. Hamstra en Huntelaar hebben eerst geprobeerd om Nicolás Tagliafico langer in Amsterdam te houden, maar de international van Argentinië wil vertrekken. Vooralsnog is er echter nog geen concrete interesse. Wijndal staat zelf in de concrete belangstelling van Everton, Napoli en Sevilla, maar wil graag naar Ajax vertrekken. Vanwege een clausule in zijn contract is hij voor 10 miljoen euro te koop.

Meer op Telegraaf.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bergwijn verhogen brobbey hamstra huntelaar rvc wijndal argentinie beding everton gerry hoofdlijnen leipzig napoli owen sevilla tagliafico telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Vraagprijs 30 miljoen... Al zou Ajax hem voor 25 kunnen ophalen, dan denk ik nog steeds dat dit een gevaarlijke keuze is. Al dacht ik dat ook over Haller.

Voor dit geld (en zijn salaris) kun je ook 2 Zuid-Amerikaanse talenten oppikken.

Wat betreft Brobbey moet Ajax ook niet verder gaan dan 10 miljoen. En zelfs dan zet je jezelf aardig te kijk (Al kan Ajax er niet heel veel aan doen). Als het zover komt, dan ben benieuwd of Brobbey nog met een excuus komt.
+5/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik word hier niet blij van. Dit is zelfs voor Ajax heel veel geld en dus een enorme gok. Ook Wijndal zie ik niet zitten. Vind hem gehypet, maar voor 10 miljoen.. zou kunnen. Blind wordt toch weer een jaartje ouder.
+5/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal