Transparent
Inloggen
Sluiten

'Borussia Dortmund brengt bod uit op Sébastien Haller'

19 juni 2022 15:39 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Borussia Dortmund brengt bod uit op Sébastien Haller"; image source: Pro Shots

Onder meer De Telegraaf meldt dat Borussia Dortmund een bod heeft uitgebracht op Sébastien Haller. De Duitse topclub heeft 33 miljoen geboden voor de topscorer van de Eredivisie. Dortmund is op zoek naar een nieuwe spits na de verkoop van Erling Haaland aan Manchester City.

Het Duitse Bild meldt dat Ajax minstens 5 miljoen euro extra wil en bovendien een doorverkooppercentage wil bedingen.
Discussieer mee op de forums


Tags

dortmund haller sebastien bedingen bild eredivisie haaland telegraaf topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 dagen geleden
Hij is niet mijn favoriete "Ajaxspits", maar 33 miljoen is een lachtertje. Haller zou bij Dortmund helemaal tot zijn recht komen, maar die jongen staat nog tot 2025 onder contract, heeft bewezen op topniveau te kunnen presteren (CL) en ook volgend seizoen kun je een hoger bedrag voor hem vangen. Hopelijk hapt Ajax niet meteen en wachten we ff af of er nog meer gegadigden zijn. Misschien wilt Ten Hag hem wel halen voor een miljoen of 60.
+5/-4

6 dagen geleden
Zeker niet zomaar laten vertrekken.
Vele zijn kritisch op hem maar hij is wel topscorer van NL en heeft er in de CL aardig wat gemaakt. Zo vaak levert Ajax geen topscorers meer af. Hoezo geen Ajax spits... Dus als het tot een vertrek komt dan minimaal 40M.
+4/-0

 
6 dagen geleden
Sowieso nooit gelijk happen. Voor hetzelfde gaat Ten Hag vol voor Haller en brengt hij 40-50 miljoen op.
+2/-0

 
De onderhandelingen kunnen beter door iemand anders worden gevoerd. Jij bent in drie uur al van 60 naar 40-50 gezakt :B
+5/-0

 
6 dagen geleden
Haha. Er is het een en ander mis met mijn geheugen 😁🍻
+1/-0

6 dagen geleden (gewijzigd)
Doelpunten maken zegt niet alles: Luis Suarez speelde van 2007 tot 2011 bij ons en we werden geen kampioen, en Klaas Jan Huntelaar maakte van 2006 tot 2008 76 doelpunten zonder dat we kampioen werden. Europees werd het helemaal geen succes.
+1/-0

6 dagen geleden
33 is te weinig 55 en dan strik erom
+3/-1

6 dagen geleden
Ik snap nooit de discussie van " voor zoveel zou ik hem laten gaan". Als ik voor mezelf spreek, wat interesseert mij dat Ajax zoveel geld kan krijgen voor die en die speler? O.k...als het een speler is waar Ajax afscheid van wil nemen is dat voor de fan goed maar onze toppers zie ik liever blijven dan dat er geld voor komt. Naar geld kan ik niet kijken en een topspeler maakt ons beter....moet je uiteindelijk weer een goede terug proberen te kopen en inpassen....
+6/-0

6 dagen geleden
Allemaal leuk en aardig, 40 of 60 miljoen, maar ik zou hier graag eens lezen dat er een paar spelers bij komen. Tot nu toe blijft het erg stil en heb ik niet het idee dat we sterker worden...
+3/-0

 
6 dagen geleden
Mee eens. Lees alleen maar over spelers die vertrekken zoals ook deze week weer Van gelderen. Ik zie het steeds somberder in. Overal zijn clubs zich aan het versterken en Ajax doet niets en wordt steeds zwakker.
+2/-0

 
5 dagen geleden (gewijzigd)
Ben het met je eens maar don't worry. Ajax moet eerst verkopen voordat Huntelaar op jacht kan. Nu het eerste bod op Haller er ligt, Gravenberch al verkocht is en Ajax duidelijk gemaakt heeft dat Alvarez ook weg mag bij een goed bod kan de Hunter gaan jagen.
Het moment dat de Haller deal rond is zal Ajax zaken gaan doen. Nu al te duidelijk aangeven wie ze willen hebben dat maakt de desbetreffende speler alleen maar duurder.
Maar reken er maar op dat Bobbey sowieso komt en als Haller bijna 40 miljoen gaat opleveren dan komt Bergwijn ook. Two for one deal voor Ajax die ze voetballend meteen een stuk sterker maakt.
+1/-0

6 dagen geleden
Ajax wil €38 en een doorverkoop percentage. Zal wel €35 worden en een bonus ofzoiets. Jammer als ie straks weg is. Maar begrijp het wel
+1/-0

6 dagen geleden
Haha daaag Dortmund, 33 rot gauw op.
Contract tot 2025, rits goals in de CL, topscorder nationale competitie, en international.
Komt maar terug met 50 miljoen exclusief bonussen.
+4/-1

6 dagen geleden
Vind 33 miljoen wel lekker voor Haller
+3/-1

6 dagen geleden
Wat wij allemaal willen mag duidelijk zijn, 50/60 miljoen of meer. Realistisch is een bedrag van rond de 40 met hier en daar een bonusmogelijkheid of een doorverkooppercentage.
Op deze manier heeft Haller flink boven verwachting gepresteerd wat zijn doelpunten betreft. Wat de stijl van voetballen betreft hebben we meer aan Brobbey die dan ook zeker gehaald zal worden samen met nog minimaal een aanvaller. Pakmbeet Brobbey voor 10 miljoen en nog een pareltje voor een miljoen of 20 waarschijnlijk.
Wat er dan nog overblijft kunnen we mooi aan Timber en Martinez besteden om die tot een langer verblijf in Amsterdam te verleiden.
Zo heeft Haller toch wel degelijk zijn waarde gehad voor Ajax, letterlijk en figuurlijk ondanks dat het ook mijn voetballer niet is.
Ik zie helaas ook Antony nog wel vertrekken al zullen we daar zeker 10/15 miljoen meer voor vangen. Daarmee zijn wel alle gaten gedicht en blijft er zelfs genoeg geld over om de selectie op nog twee plaatsen van een goede injectie te voorzien.
Kortom, ik maak mij geen zorgen voor het komende jaar.
+1/-2

5 dagen geleden
De verkoop van Haller zal de RVC en Lenderink over de streep trekken voor de noodzakelijke aankopen.
+1/-1


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

adidas alvarez antony berghuis bergwijn blind blob brobbey cache core dortmund fier gemankeerde haller ihattaren jeroene koen magallan marek marin martinez mazraoui raadsel spelbos stekelenburg tadic tagliafico timber trnlazureumsvaprod windows