Transparent
Inloggen
Sluiten

Ryan Gravenberch: 'Mijn keuze voor Bayern München was eigenlijk best snel gemaakt'

13 juni 2022 11:31 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Ryan Gravenberch: "Mijn keuze voor Bayern München was eigenlijk best snel gemaakt"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Ryan Gravenberch aan dat hij al heel snel de keuze had gemaakt om te vertrekken naar Bayern München. "In oktober heb ik de trainer Julian Nagelsmann, sportvoorzitter Hasan Salihamidzic en technisch directeur Marco Neppe in een hotel op Schiphol ontmoet. Het plan dat ze me schetsten, klopte gewoon", aldus Gravenberch.

Dat hij vertrekt heeft niets met Ajax te maken. "Uiteindelijk heeft Ajax me een vorstelijke aanbieding gedaan. En als Bayern niet zo’n goede indruk had gemaakt, had ik zeker bijgetekend", zo geeft hij aan. "Of ik klaar voor de Bundesliga ben, is een lastige vraag. Maar ik heb dat gevoel zeer zeker."

Gravenberch gaat verder: "Bij Ajax heb ik vier jaar in het eerste mogen uitkomen, heb ik meer dan honderd wedstrijden gespeeld, drie landstitels en twee bekers gewonnen en zijn we tot de knock-outfase van de Champions League doorgedrongen. Ik verlaat Ajax trots en ga de club missen."
Discussieer mee op de forums


Tags

gravenberch bayern bundesliga doorgedrongen hasan julian nagelsmann neppe ontmoet outfase salihamidzic schetsten sportvoorzitter telegraaf vorstelijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Tegen de Europese top kan je moeilijk nee zeggen, ben benieuwd wat dan het plan van Bayern is met hem.
+1/-0

2 weken geleden
Deze jongen heeft een half jaar de schijn opgehouden dat hij zou blijven ; het is geen ramp dat hij vertrekt, want een sterkhouder? Nou nee ..
Trouwens, ik zie een Taylor zich goed ontwikkelen..
+4/-0

2 weken geleden
Prima, succes. Alleen jammer van het niet bijtekenen om de club wat meer te gunnen.
+1/-0

nieuws-redacteur 2 weken geleden
Is de laatste actie van Mino geweest.
+5/-0

2 weken geleden
Haha ja toen hij zag dat hij van 3 naar 10 miljoen per jaar zou gaan was hij op slag verliefd op de club en helemaal enthousiast over het "plan" (de Mino Bingo gaat gewoon verder).

Helemaal prima hoor maar zeg dan gewoon eerlijk dat je voor het geld gaat.
+6/-0

2 weken geleden
Ik geloof niet dat ik hem heel erg ga missen. Zou hij er sinds oktober met de handrem op hebben gespeeld?
+3/-0

 
2 weken geleden
Nee geloof niet dat hij de handrem heeft gebruikt. Gravenberch was na mijn idee de beste box to box speler in de selectie met weinig rendement als het op scoren en assists aankomt. Te minste, dat is voornamelijk wat ik gezien heb.

Ik denk vooral dat de teleurstelling bij de meeste supporters komt omdat Gravenberch nooit goed in staat is geweest om te communiceren met het publiek in tegenstelling tot bijvoorbeeld Mazraoui die gratis de deur uit liep.

Over Mazraoui hoor ik in ieder geval weinig klachten. Waarschijnlijk omdat hij voor de camera duidelijk verklaarde waarom het na zo veel jaren bij Ajax tijd werd om te vertrekken.
+3/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez antony berghuis bergwijn blind bogarde brobbey dortmund fier gemankeerde gorter haller ihattaren jeroene koen magallan marek marin martinez mazraoui pasveer raadsel rensch schreuder spelbos stekelenburg tadic tagliafico taylor timber