Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen scoort tijdens gelijkspel van Oranje, basisplaats voor alle Ajacieden

11 juni 2022 22:39
Foto: Pro Shots

Davy Klaassen scoort tijdens gelijkspel van Oranje, basisplaats voor alle Ajacieden; image source: Pro Shots

Oranje is in de derde wedstrijd van de Nations League tegen puntverlies aangelopen. Het duel tegen Polen eindigde in een 2-2 gelijkspel. Davy Klaassen maakte het eerste doelpunt voor Nederland. Alle Ajacieden hadden een basisplaats. Klaassen en ook Jurriën Timber en Steven Berghuis werden na ruim een uur gewisseld. Daley Blind speelde wel de hele wedstrijd.
Discussieer mee op de forums


Tags

oranje berghuis blind nations nederland polen timber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Waarom wordt blind ook niet gewisseld had na 20 minuten al er uit gemoeten zeer slecht ook bij ajax wordt hij nooit gewisseld heeft dat dan toch met zijn vader te maken hij komt op alle fronten te kort zeker snelheid en met koppen komt hij niet van de grond. Hij hoort er gewoon niet in het elftal zelfde als bij ajax hij moet gewoon op de bank zijn tijd is voorbij
+2/-7

 
Je obsessie tegen Blind begint inmiddels vrij sneue vormen aan te nemen
+9/-0

 
2 jaar geleden
Grappig dat je vaak nergens te bekennen bent als Blind heel goed speelt, zoals tegen de Belgen. Net ff gekeken onder dat artikel en inderdaad, geen reactie van jou. Maar owee als een ploeg waar Blind in zit slecht speelt..
+3/-0

 
2 jaar geleden
Blind speelt soms kut en soms uitstekend. Dat is voetbal.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Maas1plas heeft het waarschijnlijk over profvoetbal.
+2/-4

2 jaar geleden
Behalve te kort dekken bij goal, vond ik Daley uitstekend spelen. Bovendien had hij ook de assist bij Davy. Als Depay met meer gevoel de ballen naar Blind had gestuurd waren er vast meer assists van hem gekomen.
+7/-0

2 jaar geleden
Ajacieden scoorden voldoende. Begreep juist niet dat Timber werd gewisseld voor die Teze...
Depay geen beslissende penalty's laten nemen. Een aanloop van 3 passen gaat meestal niet goed.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Timber volgde de instructies niet op van Van Gaal. Timber is een voetballende verdediger die de bal wel eens vasthoudt of indribbelt (zoals we bij Ajax vaker zien). Blijkbaar ziet van Gaal dat anders in het Nederlands elftal. Speelde overigens een prima pot.
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Dit is slopend voor de spelers. Het seizoen duurt zo onnodig lang. Uiteindelijk gaat het voor de voetballiefhebbers ten koste van kwaliteit. Maar goed, de Nations League is nog altijd beter dan nutteloze oefenpartijtjes, omdat er wel wat op het spel staat. Alleen lijkt me 4 wedstrijden zo vlak na het seizoen teveel van het goede.
+3/-0

2 jaar geleden
Tadic geeft ook weer is een asist voor Servië in zijn 52e potje ofzo.
+4/-0


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afserveren akpom backup bergwijn bertjek bertrand branco brobbey chaotisch elsimao farioli gaaei gooijer hato jong kaplan kiki kroes mislintat oranje rasmussen reijnders rensch rijkhoff sevic skimovic sutalo timber traore wilson