Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jurriën Timber neigt steeds meer naar langer verblijf bij Ajax'

2 juni 2022 07:26 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Jurriën Timber neigt steeds meer naar langer verblijf bij Ajax"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Ajax goede hoop heeft dat Jurriën Timber ook komend seizoen in Amsterdam zal spelen. De club denkt te kunnen profiteren van het WK dat in november en december op het programma staat, aangezien de verdediger bij Ajax verzekerd is van een basisplaats. Bronnen rondom de club melden bovendien dat Timber steeds meer neigt naar een langer verblijf in Amsterdam.

Op korte termijn gaat de clubleiding in gesprek met het management van de international om het huidige contract open te breken, op te waarderen en te verlengen. Daarbij lijkt het ook een rol te spelen dat hij bij Ajax mogelijk weer herenigd kan worden met zijn tweelingbroer Quinten, die nu bij FC Utrecht speelt en kan terugkeren naar Amsterdam.
Discussieer mee op de forums


Tags

timber neigt herenigd telegraaf tweelingbroer utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Goed nieuws, grootste talent dat we hebben momenteel. Dus elk jaar langer bij Ajax is meegenomen!
+4/-0

4 weken geleden
Zou goed nieuws zijn !
+3/-0

4 weken geleden
Als dat werkelijk zo is, dan zou dan heel goed nieuws zijn.
Te reden om dan ook zijn broer weer terug te halen uit Utrecht.
+3/-0

4 weken geleden
Laat hem maar eerst een nieuw contract tekenen, dan worden we blij.
+4/-0

 
Marek (geschorst)
4 weken geleden
Precies! Aan 1 jaar zonder contractverlenging hebben we niet zoveel.
+2/-0

 
4 weken geleden
Bijtekenen is een voorwaarde voor een langer verblijf in mijn optiek ja. Geen zin meer in Brobbey en Gravenberch taferelen.
+4/-0

4 weken geleden
Kijk, dat zou nou een verstandige keuze zijn. Je hebt nog een hele carrière voor je. Beter heb je niet teveel haast en ga je naar het buitenland als een grote meneer 🙂
+2/-0

4 weken geleden
Hij heeft nog een contract voor twee jaar dus minimaal twee jaar er bij zou ik zeggen. Dan zal hij evengoed wel weg gaan over twee jaar maar dan wel op een leeftijd dat hij de stap makkelijk kan maken en dat Ajax een echte hoofdprijs vangt zoals bij de Ligt en de Jong.
+3/-0

4 weken geleden
Dit gezeik, roddels en andere achterklap praat gaan we de komende maanden weer krijgen.
Is nog wachten op de meningen van de specialisten.
+1/-1

4 weken geleden
Ik hoop niet dat die korte termijn uiteindelijk een te lange korte termijn is geweest. Manchester zal ook niet stilzitten. Wat er werkelijk allemaal achter de schermen gebeurt weet De Telegraaf ook niet. Is wel vaker gebleken dat die ook maar wat schrijven.
+3/-0

 
4 weken geleden
Ja er is geen nieuws zo dan maken ze het
+1/-0

4 weken geleden
Flink opwaarderen en contract met minimaal een jaar verlengen. Volgende zomer voor de hoofdprijs verkopen en ondertussen een nieuw verdedigend talent klaarstomen om er staan als hij weggaat.
+1/-0

4 weken geleden
Wordt denk ik een nieuw contract 1 jaar langer met afkoopsom.
+2/-0

4 weken geleden
Wel snel afhandelen aub. De club moet snel zekerheid.
+2/-0

4 weken geleden
zou heel goed nieuws nieuw contract tot en met 2026 en een goed salaris. en minimaal 65 miljoen bij verkoop mag gerust 85 miljoen zijn
+2/-0

4 weken geleden
Top! Dat grote geld komt nog wel, er zijn zoveel spelers die veel te vroeg de stap naar het buitenland maken en op een zijspoor raken. Geef je carrière een mooi vervolg bij Ajax en maak over een paar je droomtransfer!
+1/-0

3 weken geleden
Als dit waar is kan ik het alleen maar toejuichen. Het werd ook tijd gezien de financiële situatie dat Ajax des te meer in staat is om het beste talent langer aan de club te binden ipv dat er weer een aantal meer worden verkocht.

Het kan bijna niet anders dat Schreuder hier vierkant achter staat. Hij moet straks de beste 11 opstellen als het in de CL er op aankomt om verder te komen.
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez antony berghuis bergwijn blind bogarde brobbey dortmund fier gemankeerde gorter haller ihattaren jeroene koen magallan marek marin martinez mazraoui pasveer raadsel rensch schreuder spelbos stekelenburg tadic tagliafico taylor timber