Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jurriën Timber neigt steeds meer naar langer verblijf bij Ajax'

2 juni 2022 07:26 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Jurriën Timber neigt steeds meer naar langer verblijf bij Ajax"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Ajax goede hoop heeft dat Jurriën Timber ook komend seizoen in Amsterdam zal spelen. De club denkt te kunnen profiteren van het WK dat in november en december op het programma staat, aangezien de verdediger bij Ajax verzekerd is van een basisplaats. Bronnen rondom de club melden bovendien dat Timber steeds meer neigt naar een langer verblijf in Amsterdam.

Op korte termijn gaat de clubleiding in gesprek met het management van de international om het huidige contract open te breken, op te waarderen en te verlengen. Daarbij lijkt het ook een rol te spelen dat hij bij Ajax mogelijk weer herenigd kan worden met zijn tweelingbroer Quinten, die nu bij FC Utrecht speelt en kan terugkeren naar Amsterdam.




Tags

timber neigt herenigd telegraaf tweelingbroer utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Goed nieuws, grootste talent dat we hebben momenteel. Dus elk jaar langer bij Ajax is meegenomen!
+4/-0

1 jaar geleden
Als dat werkelijk zo is, dan zou dan heel goed nieuws zijn.
Te reden om dan ook zijn broer weer terug te halen uit Utrecht.
+3/-0

1 jaar geleden
Laat hem maar eerst een nieuw contract tekenen, dan worden we blij.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Precies! Aan 1 jaar zonder contractverlenging hebben we niet zoveel.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Bijtekenen is een voorwaarde voor een langer verblijf in mijn optiek ja. Geen zin meer in Brobbey en Gravenberch taferelen.
+4/-0

1 jaar geleden
Kijk, dat zou nou een verstandige keuze zijn. Je hebt nog een hele carrière voor je. Beter heb je niet teveel haast en ga je naar het buitenland als een grote meneer 🙂
+2/-0

1 jaar geleden
Hij heeft nog een contract voor twee jaar dus minimaal twee jaar er bij zou ik zeggen. Dan zal hij evengoed wel weg gaan over twee jaar maar dan wel op een leeftijd dat hij de stap makkelijk kan maken en dat Ajax een echte hoofdprijs vangt zoals bij de Ligt en de Jong.
+3/-0

1 jaar geleden
Dit gezeik, roddels en andere achterklap praat gaan we de komende maanden weer krijgen.
Is nog wachten op de meningen van de specialisten.
+1/-1

1 jaar geleden
Ik hoop niet dat die korte termijn uiteindelijk een te lange korte termijn is geweest. Manchester zal ook niet stilzitten. Wat er werkelijk allemaal achter de schermen gebeurt weet De Telegraaf ook niet. Is wel vaker gebleken dat die ook maar wat schrijven.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ja er is geen nieuws zo dan maken ze het
+1/-0

1 jaar geleden
Flink opwaarderen en contract met minimaal een jaar verlengen. Volgende zomer voor de hoofdprijs verkopen en ondertussen een nieuw verdedigend talent klaarstomen om er staan als hij weggaat.
+1/-0

1 jaar geleden
Wordt denk ik een nieuw contract 1 jaar langer met afkoopsom.
+2/-0

1 jaar geleden
Wel snel afhandelen aub. De club moet snel zekerheid.
+2/-0

1 jaar geleden
zou heel goed nieuws nieuw contract tot en met 2026 en een goed salaris. en minimaal 65 miljoen bij verkoop mag gerust 85 miljoen zijn
+2/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Top! Dat grote geld komt nog wel, er zijn zoveel spelers die veel te vroeg de stap naar het buitenland maken en op een zijspoor raken. Geef je carrière een mooi vervolg bij Ajax en maak over een paar je droomtransfer!
+1/-0

1 jaar geleden
Als dit waar is kan ik het alleen maar toejuichen. Het werd ook tijd gezien de financiële situatie dat Ajax des te meer in staat is om het beste talent langer aan de club te binden ipv dat er weer een aantal meer worden verkocht.

Het kan bijna niet anders dat Schreuder hier vierkant achter staat. Hij moet straks de beste 11 opstellen als het in de CL er op aankomt om verder te komen.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal