Transparent
Inloggen
Sluiten

'Manchester United zet in op komst van Jurriën Timber'

30 mei 2022 08:58 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Manchester United zet in op komst van Jurriën Timber"; image source: Pro Shots

Volgens De Telegraaf gaat Manchester United vol voor de komst van Jurriën Timber. Een afvaardiging van het management van de verdediger werd afgelopen week al gesignaleerd bij het internationale kantoor van Manchester United in Londen, waar de directie van de nieuwe club van Erik ten Hag de grote besprekingen over toptransfers voert. Volgens Britse bronnen zit de transfersom voor de verdediger al boven de 40 miljoen euro.

Volgens Voetbal International kan Timber echter ook een nieuw contract bij Ajax tekenen. Al langere tijd is er gesproken over een nieuwe verbintenis, maar een akkoord werd daar nog niet over bereikt. Deze week zal de clubleiding echter opnieuw in gesprek gaan met het management van de international. Zijn huidige contract loopt over twee jaar af.

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

timber afvaardiging gesignaleerd hag kantoor londen telegraaf toptransfers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Timber moet echt blijven, nog 1 jaar. Anderzijds als je boven de 40 miljoen kan pakken moet je het doen.
Brobbey en Davidson Sanchez kan je er makkelijk mee betalen en Nico een goed contract geven.
+3/-2

 
4 weken geleden
40 miljoen euro is te weinig. Volgend jaar is hij veel meer waard: mijn insziens nu al. Vraagprijs van 80 miljoen euro. Alles onder de 60 miljoen euro zonder oogknipperen weigeren.
+4/-1

 
4 weken geleden
Niet als hij zijn contract niet verlengd of er een gelimiteerde transfersom in laat zetten (waar je 99% zeker vanuit kunt gaan).
+2/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Ja, dat van het contract bedacht ik me daarna pas. Timber zijn contract verlengen is prioriteit nu.
+2/-0

 
4 weken geleden
Alleen als hij het zelf wil is dat nog mogelijk en dat zie ik niet meer gebeuren. Dat ze nu zeggen zijn contract te willen verlengen is alleen bedoeld om het onderhandelen harder te kunnen spelen
+1/-0

4 weken geleden
Zou zonde zijn als hij al zo snel zou vertrekken, kan nog genoeg leren bij Ajax.
Maar ja, transferwereld is gek geworden en je staat bijna nergens meer van te kijken.
Als Ajax zijnde zou ik wel op een hoog bedrag inzetten.
+2/-0

4 weken geleden
Het klinkt misschien raar, maar ik vind 40 miljoen wel een koopje. De Ligt ging voor het dubbele
+4/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Als je ziet wat Maguire kostte is dit een fooitje.
+3/-0

 
4 weken geleden
De ligt stond op 5 sec na in de CL finale op zijn 19e. Dat scheelt wel íets.
+1/-1

 
4 weken geleden
Dat maakt Timber niet slechts 40 miljoen euro waard.
+5/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Zeker koopje en Ten Hag weet beter. Dit moet op zijn minst 80 miljoen zijn en Man U kan het met gemak betalen.
+2/-0

4 weken geleden
Timber is beter als De Ligt en De Vrij. Alleen Van Dijk heeft een basisplaats in het Nederlands elftal. Toen V. Dijk zo oud was als Timber nu was hij nog lang niet zo ver als Timber nu. Timber kan in elk elftal meespelen. V. Dijk zal zich gedeeltelijk in andere elftallen als Liverpool moeten aanpassen. Timber is dwingender heeft meer talent en bepaald het spel meer als V. Dijk die vooral als mandekker zijn werk doet.
Timber is de meest waardevolle, talentvolle, speler van de Ajaxselectie.
Ongekend zijn timing, inzicht, overzicht, rust aan de bal, techniek en dat op een verantwoordelijke positie in de verdediging.
Als Timber niet meedeed kon je dat meteen merken aan de resultaten en onrust in de achterhoede. Timber is nu al een fenomeen. En een fenomeen is niet te houden en nooit te jong om al te vertrekken. Voor een fenomeen gelden andere normen.
+4/-0

 
4 weken geleden
Klopt, alleen zou een fenomeen ook het prijskaartje van een fenomeen moeten hebben. En dat is geen 40 maar toch minstens wel een miljoen of 60.
+3/-1

4 weken geleden (gewijzigd)
Bij meer dan 60 miljoen bod accepteren Dan wel Martinez zeker behouden. Rensch het vertrouwen geven zodat hij aan de hand van Martinez er in kan rollen. Niemand had 1,5 jaar geleden verwacht dat Timber nu al zo ver zou zijn.
Heb nog steeds vertrouwen in Rensch.
+3/-0

4 weken geleden
Snel z’n broertje een contract aanbieden! Goede reden om nog een jaartje te blijven. Daarna is het onhoudbaar.
+2/-0

 
Marek (geschorst)
4 weken geleden
Dat kan niet, want Timber heeft nog maar 1 jaar een contract. Nu verkopen of anders loopt ie gratis de deur uit.
+2/-0

 
4 weken geleden
—> Volgens Voetbal International kan Timber echter ook een nieuw contract bij Ajax tekenen. Al langere tijd is er gesproken over een nieuwe verbintenis, maar een akkoord werd daar nog niet over bereikt.

Ik bedoel dus dat hij dan snel bijtekent.
+3/-0

4 weken geleden
Erik ten Hag is een beste kerel, maar laat Timber nog maar een jaartje bij Ajax. Voor Timber is het misschien dubbel zo verleidelijk dat hij dan ook met dezelfde trainer krijgt te maken, maar stel nou dat het niet gaat lukken bij die chaotische club en Ten Hag er met de kerst al uit ligt? Zoveel geduld hebben ze niet in Engeland. Ik moet het nog maar zien.
+5/-0

 
4 weken geleden
Het risico is idd best groot.

En dan vind ik het bij deze best lastig om neutraal te blijven omdat ik het liefst Timber nog vele jaren in dienst van Ajax zie voetballen, maar goed. Als ik hem was zou ik minimaal nog een jaar bij Ajax blijven. Hij is slechts twintig met nog een lange voetbalcarrière in het vooruitschiet. Bovendien speel je bij Ajax alles en weet ie wat hij aan de club hebt.

Is het daarom verstandig om meteen je voormalige coach achterna te reizen die aan een gewaagd project begint? Ten Hag traint voor het eerst een buitenlandse club en wel de meest lastige club in Engeland van allemaal. Via de media verneem ik vaak dat Ten Hag het wel vlot gaat trekken.. maar waar is die gedachte dan precies op gebaseerd? Ajax lijkt in geen geval op Manchester United al streven ze beiden jaarlijks om landskampioen te worden. Voor Man U is dat inmiddels 10 jaar geleden. Het niveau, de kloof met Chelsea, City, en Liverpool valt al enige jaren aanzienlijk te noemen.

Vervolgens is het nog maar de vraag hoe goed Ten Hag de competitie in rolt. Mocht hij een reeks van wedstrijden gelijkspelen of verliezen? Komen we al snel bij Ferguson uit die onrustig word. De man heeft geen enkel geduld. Als hij begint te mopperen krijg je de meute van de boulevard bagger meteen over je heen.

Ook vanuit dat perspectief lijkt het mij voor Timber verstandiger om het eerst jaar van Ten Hag aan te kijken. Mocht Ten Hag met de tijd vorderingen maken? Kun je altijd nog tekenen. Heeft hij meer zekerheid. Totdusver blijft het voor komend seizoen een totaal onbekend gegeven wat er van Ten Hag, en Man United terecht zal komen.
+2/-0

4 weken geleden
Voor een prutser als Harry Maguire hadden ze zo'n € 90 miljoen over.
Wat mag dan een voetballer kosten?
+6/-0

4 weken geleden
voor 50+ miljoen valt er te onderhandelen, maar ben bang dat Jurrien zelf ook wel graag wil en dat het weer moeilijke onderhandelingen worden.
+2/-0

4 weken geleden
Ajax gaat een heel zorgelijk seizoen tegemoet met een uitgeklede en matige selectie!
+1/-0


Win met Ajax

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.544 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

alvarez antony berghuis bergwijn blind bogarde brobbey dortmund fier gemankeerde gorter haller ihattaren jeroene koen magallan marek marin martinez mazraoui pasveer raadsel rensch schreuder spelbos stekelenburg tadic tagliafico taylor timber