Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax en Bayern München bereiken akkoord over transfer Ryan Gravenberch'

25 mei 2022 15:08 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Ajax en Bayern München bereiken akkoord over transfer Ryan Gravenberch"; image source: Pro Shots

De Telegraaf meldt dat Ajax en Bayern München een akkoord hebben bereikt over de transfer van Ryan Gravenberch. De Duitsers zullen 19 miljoen euro betalen voor de middenvelder en daar kan maximaal 5,5 miljoen euro bijkomen aan bonussen. Ajax heeft bovendien een doorverkooppercentage van 7,5 procent bedongen. Zelf heeft Gravenberch al een persoonlijk akkoord over een contract voor vijf seizoenen.

Meer op Telegraaf.nl




Tags

gravenberch bayern telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
Gefeliciteerd met de transfer en voor alles wat je hebt betekend voor Ajax.
Ik vind/vond je niet veel toevoegen aan het team, desondanks bedankt voor je inzet (en vooral de 2-3 in Leeuwarden op 90+3" )
+5/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Gebracht als de opvolger van Frenkie de Jong. Wel van prima niveau maar niet van zijn statuur bij Ajax.
Er was wel lijn in het spel als Gravenberch in het veld stond, maar er was altijd iets wat mistte wat mij betreft. Had nog wel kunnen groeien als hij nog 2-3 jaar bij Ajax bleef.
Maargoed, mino... En 25mln+7,5% van alles wat er ooit extra bij komt kan slechter.
+4/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
In principe een prima bedrag, voor een 1 jarig contract van een speler waar toch nog wel het nodige op aan te merken was. Er waren tijden dat we onze handen dichtknepen, wanneer we dit soort bedragen voor absolute topspelers als Sneijder en Suarez kregen. Ter vergelijking: Eriksen en Vertonghen gingen geloof ik voor respectievelijk 15 en 12 miljoen naar Tottenham, Zlatan voor 18 miljoen naar Juventus. Zo zie je maar hoe de tijden veranderen.

Nu doorschakelen voor Eriksen wat mij betreft. Deed het meer dan prima bij Brentford. De kans is klein dat het lukt, maar je zou je toch voor je kop slaan als je het niet probeert.
+2/-0

1 jaar geleden
Wat denken jullie, gaat hij slagen of Brobbeyen bij Bayern?
+1/-0

 
1 jaar geleden
Doet er niet toe. Ik hoop dat Taylor nu doorbreekt.
+6/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Doei. Vervanger staat al klaar zoals het hoort bij Ajax.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Denk het ook met Klaassen en met Alvarez valt eventueel te schuiven, Taylor en Kudus kunnen het. Beide willen meer spelen. Kans verdienen ze ook. Allebei technisch vrij goed. Inspeelpass van Taylor verbaasde me een aantal maal rond de zestien. Die waren hard en scherp.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Zou ook wel heel erg graag Eriksen willen zien komen. Dat is echt weer een misser geweest van Overmars afgelopen winter. Die jongen wilde zie hoe goed hij nu is. Ja het hartje, Daley heeft er ook een maar ze zijn nu allebei veiliger dan elke andere speler wat betref het hart. En je hebt het over de echte top, dat is echt stukken beter als Klaassen, Alvarez of wie dan ook.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Eriksen wilde zelf liever naar de PL. Ik zie hem overigens wel graag terugkomen komend seizoen.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik ook aangaande Eriksen, en over de (echte top gesproken waar Piranha op doelt) echte top kun je volgens mij in de regel al vroeg herkennen en verder opleiden. Goede scouting is bij deze belangrijk naast opleiding. Maar goed, een Cruijff zag destijds alles al snel in één en ging er mee aan de slag. Hij zag meteen in welke spelers hij des te meer energie moest steken om Ajax op een hoger plan te krijgen.

Nou is het niet voor iedereen weggelegd om als De Maestro zelf te opereren, maar als je een beetje timmert om een degelijke organisatie op te zetten dan is van alles mogelijk. Als ik me niet vergis was dit ook de opzet zoals Cruijff aangaf met de fluwelen revolutie. Verzamel een goed team van ervaringsdeskundigen aangaande het voetbalgedeelte. Volgens Johan was het een pre dat dit gedeelte zelf op het hoogste niveau had gevoetbald, naast dat ze de eigenschap hadden goed te communiceren.

Wat Matthias Kaltenbach hier mee te maken heeft? Ik heb het antwoord niet maar misschien komt Schreuder met een uitstekende verklaring? Ik ben benieuwd. Destijds is er ook enig ophef geweest over een andere Duitser die bij Ajax kwam en dan nog wel in het veld. Horst Blankenburg was de naam en nadien was iedereen blij dat hij meespeelde. Dus je weet maar nooit hoe een koe een haas vangt. Ik ben in ieder geval alvast zeer benieuwd als Kaltenbach daadwerkelijk de assistent word, wat de reden is.
+2/-0

1 jaar geleden
gun die jongen het wel. maar is het niet heel dom om nu al te gaan wordt bank zitter?????
+1/-0

1 jaar geleden
Nu snel Taylor zijn contract openbreken anders loopt die ook gratis de tent uit Volgende zomer.
+3/-0

1 jaar geleden
Er gaat geen Jaar voorbij dat Ajax te maken krijgt met spelers die vrij de poort uitlopen ,spelers die jarenlang in het Ajax stream lopen krijgen op jonge leeftijd heel wat voor hun kiezen. Dan komt de dag dat je je moet gaan verlengen de gedachten gaan terug en de twijfel slaat toe was het wel zo fijn de afgelopen tijd ....en de uitkomst is niet verlengen .Het is tijd ook is de andere kant te bekijken en de spelers niet als geldwolven te zien,
+1/-0

1 jaar geleden
Ik vind het een prima bedrag voor een eenjarig contract. Hier kan je niet veel fouts ontdekken. Ik had sterk het idee dat Overmars stiekem wat bijverdiende bij Raiola om contracten te laten verlopen want de regel was daarvoor altijd: Bijtekenen, weg of de tribune op. En met Brobbel, Mazraoui hebben ze dat gewoon laten lopen. Volgens mij zou Gravenberch de volgdende zijn geweest maar daar steekt KJH dan gelukkig een stokje voor. Dat lijkt me toch een stuk eerlijker typje dan Marc.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Ik heb TOT DUS VER geen flauw idee. wat ik onlangs van het programma Rondo heb begrepen is dat Klaas Jan Huntelaar en Gerry Hamstra het mogelijk gaan doen. Te minste, Klaas Jan Huntelaar gaf aan dat er over enige tijd meer info na buiten word gebracht, Ruud Gullit ergerde zich al kapot
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos