Roemenie gelijk tegen Japan; Winst voor Pasanen en Finland

11 oktober 2003 18:09

Verslaggever: RvN

Het nationale elftal van Roemenie heeft vandaag in een vriendschappelijke interland in eigen land met 1-1 gelijkgespeeld tegen Japan. De Roemenen hadden in de eerste helft het betere van het spel, de Japanners in de tweede helft. Mutu zette Roemenie op voorsprong, spits Yanagisawa bracht Japan in de tweede helft langszij. Namens Ajax speelde Lobont de gehele wedstrijd in het doel van Roemenie. Mitea kwam niet in actie.

Finland won zaterdag in een vriendschappelijke interland met 3-2 thuis van Canada. Forsell, Kolkka en Tainio waren de doelpuntenmakers voor de Finnen, Radzinski en De Rosario voor de Canadezen. Pasanen startte in de basis en werd 12 minuten voor tijd gewisseld voor Kottila. Litmanen was niet naar Finland afgereisd.