Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Als Johan Derksen terug kan op tv, kan Marc Overmars terug naar Ajax'

16 mei 2022 09:41 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag: "Als Johan Derksen terug kan op tv, kan Marc Overmars terug naar Ajax"; image source: Pro Shots

Erik ten Hag hoopt ooit samen met Marc Overmars weer terug te keren bij Ajax. Dat gaf hij na de wedstrijd tegen Vitesse aan tegenover onder meer De Telegraaf. "Dat is een romantische gedachte. We zijn samen heel succesvol geweest. Het is moeilijk om te zeggen dat het gebeurt, maar het zou zeker kunnen", aldus Ten Hag.

Volgens de trainer moet Overmars weer gewoon terug kunnen keren bij Ajax. "Het grensoverschrijdend gedrag is een maatschappelijk probleem, want je ziet het overal: in de politiek en in het bedrijfsleven", zo gaf hij aan. "Alles is met The Voice begonnen en hoeveel zaken hebben we daarna niet gehad? Als Johan Derksen terug kan…"

Ten Hag vindt dat de titel van Ajax ook van Overmars is. "Dat is een van de statements die ik na het binnenhalen van de titel heb gemaakt. Wij hebben dit elftal samen geboetseerd. Dat heb ik Marc ook geappt", zei hij daarover.
Tags

hag overmars derksen titel bedrijfsleven geappt geboetseerd grensoverschrijdend maatschappelijk romantische statements telegraaf vitesse voice

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Dit soort uitspraken moet hij niet doen. Het zijn verschillende situaties. Als Overmars teruggaat naar Ajax, worden de vrouwen met hem geconfronteerd. Lijkt me dus absoluut niet handig. Toont weinig respect naar zijn vrouwelijke collega's bij Ajax.
+6/-4

 
2 jaar geleden
Denk niet dat ETH nu al bedoelt, net zoals met Derksen. Hij heeft het ook over samen terugkeren, maar dat zal op zijn vroegst over 10 jaar zijn. Tijd heelt veel wonden. En als het moment daar is, en enkele van deze vrouwen werken dan nog steeds bij Ajax, dan is het inderdaad wat El Nico zegt: bespreekbaar maken en een modus vinden. Het rotte aan de cancel cultuur is dat niemand nog een tweede kans verdient en mensen soms worden afgerekend op iets wat ze jaren tot decennia geleden gedaan hebben. Zelfs mensen die veroordeeld worden voor een misdaad, krijgen op een dag een tweede kans. Dat is ook een mensenrecht, want als je iemand het uitzicht op rehabilitatie ontneemt, dan zal die persoon ook geen intrinsieke motivatie kennen om daadwerkelijk zijn/haar denken en handelen bij te stellen. Dus waarom zouden Overmars en ETH op termijn niet samen kunnen terugkeren? Veel zal vallen of staan met de lering die Overmars heeft getrokken uit de afgelopen periode en zijn vermogen om door op de juiste wijze opvolging aan te geven middels verandering van zijn gedrag (en indien nodig, daar de juiste medische/psychologische hulp bij te zoeken).
+11/-0

 
reactie verwijderd

2 jaar geleden
Ik zou het met de betreffende dames bespreken. Hebben zij er geen moeite mee, dan terughalen.
+6/-1

2 jaar geleden
Grens overschrijdend gedrag wordt door onze regerings partij D66 ook afgedaan met foei en weer door.
+3/-0

2 jaar geleden
Dat zijn uitspraken hoor 😂 ouwe tukker
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Mooie man. Hij is Ajacied geworden, maar hij zal altijd een nuchtere Tukker blijven.
+3/-0

2 jaar geleden
Overmars terug naar Ajax?!

Laat hij eerst bij Antwerp aantonen dat het percentage miskopen een stuk lager kan.
Een prima gelegenheid om zijn 'kennis en kunde' te toetsen.
+4/-2

 
2 jaar geleden
Mee eens.
De kleine swaffelaar heeft goede dingen gedaan maar ook veel fout gegokt.
Te veel Daramy's de revue zien passeren.
Waarschijnlijk heeft die een mooie zus, hij kan niet op zijn voetbal capaciteiten gekocht zijn.
+2/-0

2 jaar geleden
Als Rutte en consorte zichzelf ook elke keer weer gewoon aanstellen voor de zelfde job terwijl ze daar net ontslag hadden gekregen. Kan Marc ook gewoon terug komen.
+3/-2

 
2 jaar geleden
Daar zeg je wat. Onder zijn bewind zijn er duizenden mensen genaaid, maar echt opstappen? Ho maar. Wat een poppenkast, zeg. En dat komt dankzij die blonde heks.

[off topic, maar moest het ff kwijt]
+2/-1

2 jaar geleden
hoop dat marc heel snel terug komt.
+4/-2


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex avila berghuis bergwijn bertjek boomen elsimao etv farioli hato henderson inverted janse kaplan kiki kroes linkspoot pasveer quido ramaj rechterpoot rechtspoten rulli sevic sosa sutalo traore tweebenig vojvodina wijndal