Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'We zijn immers vier keer kampioen geworden'

15 mei 2022 17:09

Trainer Erik ten Hag deed na afloop een opvallende uitspraak. Op de vraag of hij tevreden was betreffende zijn periode in Amsterdam antwoordde hij met: "We zijn immers vier kampioen geworden." Het opvallende zit erin dat Ajax in seizoen 2019-2020 weliswaar op plek één eindigde maar dat er geen officiële kampioen werd uitgeroepen. Zo voelde hij zich destijds dus duidelijk wel.

Over de wedstrijd tegen Vitesse: "Ik heb vandaag in de eerste helft wederom van mijn ploeg genoten. Uiteindelijk werpen we na rust Vitesse twee treffers in de schoot door enorme fouten in een kort tijdsbestek. Aan de bal was het echter goed maar consequent verdedigen hoort er uiteraard ook bij. We raakten nog drie keer de lat meen ik trouwens."

Over de titelstrijd: "PSV had dit jaar een hele sterk selectie maar uiteindelijk hebben we toch het verschil kunnen maken. Zij waren veel sterker dan vorig jaar, wij ongeveer hetzelfde. Ik ben trots in deze sterke klasse kampioen te zijn geworden want ook Feyenoord, AZ en FC Twente zijn goede ploegen. Vooral dat laatste doet me deugd natuurlijk, Twente is weer terug waar ze horen."

Tenslotte geeft hij aan snel de 'knop om te zetten' richting Manchester: "Dat is wel nodig, er is heel veel te regelen. Maar ik heb er zin in."




Tags

hag twente vitesse consequent deugd feyenoord knop titelstrijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal