Transparent
Inloggen
Sluiten

Mike Verweij: 'Bayern München is in het laatste voorstel iets omhoog gegaan'

9 mei 2022 20:26 - Kick-off Podcast
Foto: Pro Shots

Mike Verweij: "Bayern München is in het laatste voorstel iets omhoog gegaan"; image source: Pro Shots

In de Kick-off Podcast van De Telegraaf gaf clubwatcher Mike Verweij aan dat Ajax en Bayern München dichter bij elkaar zijn gekomen over een transfer van Ryan Gravenberch. "Bayern schuift iets op. Ze zeiden dat ze niet hoger zouden gaan, maar ze zijn in een laatste voorstel toch iets omhoog gegaan", aldus Verweij. "Ik vermoed dat dat rond komt."




Tags

bayern verweij gravenberch kick podcast telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Zou hem graag nog een jaartje in Amsterdam zien schitteren.. Maar denk dat we ons daar bij neer moeten leggen.
+2/-0

1 jaar geleden
Laat ze lekker links liggen dat Bayern München. Mazzel 35 en anders niks.
+2/-1

1 jaar geleden
Ik neem aan dat Bayern sowieso enkele miljoenen bespaart op makelaarscommissie.
+3/-0

1 jaar geleden
Een miljoen meer of minder, het gaat toch wel gebeuren.
+2/-0

1 jaar geleden
Hij heeft ons gewoon in de tang. Nog een jaar Ajax betekent gratis de deur uit lopen. Ajax zal akkoord moeten gaan met een lagere transfersom dan vooraf gedacht. Maar 20 miljoen + bonussen voor een 1 jarig contract is prima.
Geeft ook weer ruimte voor jeugd (Taylor, Fitz Jim) en daarnaast weer geld om te investeren op plekken waar het hard nodig is.
+2/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
We zullen alle eurootjes hard nodig hebben . Er dient heel wat aangekocht en vervangen te worden , zeker in het kader van een nieuw Europees avontuur. De jeugd die er nu eventueel rond loopt is er nog niet klaar voor, er lopen een aantal spelers gratis de deur uit en een aantal spelers is hard aan vervanging toe dan wel moet er een fatsoenlijke back-up voor komen. We roemen Overmars om zijn aan- en verkopen , maar gezien de huidige situatie, heeft hij toch ook behoorlijk wat steken laten vallen.
+3/-0

1 jaar geleden
Met Taylor loopt er al een vervanger rond. Gewoon aannemen die 20 miljoen, want veel meer zal het niet meer worden.
+1/-0

1 jaar geleden
Het rommelt bij Bayern. Lewandowski wil weg, maar i.t.t. tot Ajax dat altijd de speler zijn zin geeft, geeft Bayern niet toe. Men is er ook ontevreden over de trainer. Kreeg nog een berichtje van een Duitse vriend; het is onrustig bij Bayern. Weet Gravenberch wel waar hij aan begint? En jonge spelers krijgen er helemaal geen kans.

International haben die Bayern jedenfalls auch MIT Lewandowski regelrecht verkackt. Wer national keine Gegner hat, kann also seine eigenen Schwächen nicht herausfinden - die finden dann die internationalen, die besseren Gegner heraus. Bayern hat sich, mit seinem "Gegner kaputkaufen", einfach nur selbst den Boden abgegraben. Gut so. In ein paar Jahren redet keiner mehr über die Bayern. Ein Tipp an junge, gute Spieler: Lasst die Bayern. Ein Wechsel an die Isar passt nur, wenn ihr für 2-3 Jahre Bankdrücken Geld verdienen wollt. REIFEN konnt ihr dort nicht.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal