Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Uiteindelijk is 2-2 misschien wel de terechte uitslag'

8 mei 2022 17:13

Ajax-trainer Erik ten Hag stond vrij monter de pers te woord. "Wij dicteren de eerste helft, bij fases met vrij goed spel. Zolang wij de mensen maar op het middenveld hielden hadden we daar een man over. Daar hebben we een paar keer goed gebruik van gemaakt, we kwamen tussen de linies en ook achter de laatste lijn van AZ. Ik denk dat het een intense wedstrijd was met veel emotie. Een echte derby. Ik denk dat 2-2 misschien we de terechte uitslag was uiteindelijk."

Na de pauze werd het echter stukken minder. "We gingen teveel neutraal spelen, we liepen niet meer vrij om de bal te krijgen. We moesten ook veel langer aan de bal blijven, daar moeite voor doen. Daar kwam uiteindelijk ook de gelijkmaker uit. En ja dan valt ook nog de 2-1, daar moeten we gewoon blijven dekken. Dat mag niet gebeuren."

En de titelkansen? "We hadden het stuur in handen en dat hebben we nog steeds. We moeten de spirit hoog houden en erin blijven geloven."




Tags

hag dekken derby intense monter neutraal pauze titelkansen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao eredivisie forbs henderson kiki liverpool metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sevic sosa steijn sutalo transferbeleid utrecht