Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Vrouwen wint met monsterscore van PEC

8 mei 2022 14:09
Foto: Pro Shots

Ajax Vrouwen wint met monsterscore van PEC; image source: Pro Shots

Ajax Vrouwen heeft zondag met overmacht weten te winnen van PEC Zwolle. Op Sportpark de Toekomst eindigde het duel in een monsterzege met 7-0. Nikita Tromp en Nadine Noordam wisten beiden twee keer te scoren, terwijl ook Chasity Grant, Romée Leuchter en Tiny Hoekstra een doelpunt maakten voor de ploeg van Danny Schenkel.

Ajax Vrouwen maakt daardoor nog altijd kans op de landstitel. De achterstand op koploper FC Twente in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen is drie punten met nog twee wedstrijden te gaan en op de laatste speeldag staan beide teams tegenover elkaar. Het doelsaldo van FC Twente is echter wel veel beter.




Tags

pec monsterscore twente chasity danny eredivisie grant hoekstra landstitel leuchter nadine nikita noordam overmacht romee schenkel speeldag tiny tromp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden (gewijzigd)
De snelheid is lager, maar het zo snel mogelijk zoeken van diepte, kortste weg naar het doel, gebruik maken van de ruimtes aan de zijkant, buitenspeelsters die zowel op snelheid als op techniek hun tegenstandsters uit kunnen spelen, voorzetten vanaf de zijkant en speelsters die bewegen om die voorzetten te ontvangen, effectief collectief afjagen. Zelfs de afstandschoten zijn beter vergeleken bij die rollertjes van m.n. Gravenberch.

Allemaal basisprincipes die ik bij Ajax 1 al meer dan een jaar mis. Elk Ajax elftal speelt meer hoe Ajax hoort te spelen dan Ajax 1.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao forbs henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum ofzo porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid