Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Klaassen Speler van de Maand in Eredivisie

6 mei 2022 18:26
Foto: Eredivisie CV / Ajax ©

Davy Klaassen Speler van de Maand in Eredivisie; image source: Eredivisie CV / Ajax ©

De Eredivisie CV heeft bekend gemaakt dat Davy Klaassen is uitgeroepen tot Speler van de Maand. De middenvelder van Ajax bleek uit basis van de statistieken van StatsPerform en de stemmen van de voetballiefhebbers de beste speler in de Eredivisie in april. Klaassen is pas de eerste speler van Ajax dit seizoen die wordt uitgeroepen tot Speler van de Maand.

Logischerwijs staat Klaassen ook in het Elftal van de Maand van de Eredivisie. Hij is daarmee niet de enige Ajacied, omdat ook Daley Blind een plek in het team heeft gekregen.




Tags

eredivisie blind statsperform

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Mooi voor Davy en Ajax dat hij er weer staat. Tenslotte was zijn verbanning naar de bank een heel hard gelag voor hem. Mister 1-0 was bijna topscorer, heel goed in vorm en zeer belangrijk voor Ajax tot een blessure hem even aan de kant zette. Dat dacht hij tenminste maar het werden maanden op de bank zonder een basisplaats.
Berghuis deed het inderdaad heel goed op zijn plaats in het begin maar ook toen die weer wegzakte bleef Davy gefrustreerd op de bank. Ten Hag maakte hem kapot want vele wedstrijden faalde het hele middenveld en toch kreeg Davy zijn kans niet meer. Ten Hag dacht weer eens het ei van Columbus ontdekt te hebben en bleef vasthouden aan zijn nieuwe middenveld
Toen Davy eindelijk zijn kans weer kreeg door blessures bij anderen was Davy hopeloos uit vorm. Gelukkig is dat weer verleden tijd en scoort hij we weer lustig op los. Het zou mij dan ook helemaal niets verbazen als hij dat tot het einde van het seizoen ook blijft doen. Het zij je gegund Davy.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs gaaei gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze misehouy mum porto sevic sosa steijn sutalo