Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook einde seizoen voor Lisandro Martínez, Perr Schuurs en Antony

4 mei 2022 19:56 - Ajax.nl
Foto: Pro Shots

Ook einde seizoen voor Lisandro Martínez, Perr Schuurs en Antony; image source: Pro Shots

Ajax heeft via de officiële kanalen bevestigd dat Ryan Gravenberch dit seizoen niet meer in actie zal komen. De club meldt daarbij dat dit bovendien ook het geval is voor Lisandro Martínez, Perr Schuurs en Antony. Martínez heeft een spierblessure, terwijl Schuurs en Antony een kwetsuur hebben aan respectievelijk de knie en de enkel.

Noussair Mazraoui en Steven Berghuis kampen ook met blessures. Zij zijn echter naar verwachting nog wel inzetbaar in de laatste wedstrijden.

Meer op Ajax.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

antony martinez schuurs berghuis gravenberch kwetsuur mazraoui

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Het gaat wel beroerd met al die blessures, hoe is het toch mogelijk wat een pech. Ik zeg aldoor stoppen met nationale teams wedstrijden het heeft bijna een direct gevolg op al die blessures die we al een paar maanden hebben.
+4/-1

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Ach welja, dat kan er ook nog wel bij. Het mag bijna een wonder heten als Ajax nog kampioen wordt...
+1/-3

 
1 jaar geleden
Haha overdrijven is ook een vak. Martinez en Antony doen al weken niet mee en we winnen nog steeds. Schuurs is niet eens een basisspeler. Kijk ook even naar PSV, die missen zelfs nog meer spelers dan Ajax. Kortom de sterkte van de bank gaat nu bepalen wie kampioen wordt. En misschien moeten ze de laatste 3 wedstrijden zo blijven spelen als tegen NEC met 2 spitsen.
Denk dat Iataren het verschil gaat maken 😜
+5/-0

1 jaar geleden
En dan kunnen nu al die onnodig weggegeven punten ineens dodelijk blijken.
+3/-0

1 jaar geleden
Wat is de reden dat ze deze berichten ineens naar buiten brengen?!
Welke voordelen heeft dat?
+1/-0

1 jaar geleden
Waar is Magallán wanneer je hem nodig hebt? Dit is serieus wel echt beroerd. Ik zeg Blind op LCV en Tagliafico op LB. Klaassen maar op de plek van Gravenberch en verder Taylor en Berghuis OF Kudus op het middenveld. Ik zou Berghuis niet meer RB laten spelen. Daar mist hij echt snelheid en een goede passeeractie voor. Ik zou Ihattaren, Kudus en Brobbey daar minuten laten maken.
+3/-0

 
1 jaar geleden
" (...) Daar mist hij echt snelheid en een goede passeeractie voor. (...) "

Kortom, weer snel afscheid nemen van deze middelmaat.
+3/-5

1 jaar geleden
Tadic - Haller

Berghuis

Kudus - Klaassen

Alvarez

Tagliafico - Blind - Timber - Mazraoui

Stekelenburg


Zo het seizoen maar afmaken dan? Ik weet het anders ook niet..
+5/-0

1 jaar geleden
Ajax doet het zichzelf aan.
Gemakzucht, slordig en inspiratieloos spel is al wekenlang sprake van.
Het wordt verdoezeld met de drie punten zijn het belangrijkste. Door Ten Hag en se spelers maar al te graag als excuus gebruikt. In de spiegel kijken is er niet bij. Teamspirit en mentaliteit daar komt het nu vooral op aan.
De zogenaamde toppers zijn geblesseerd.
De vervangers kunnen het alleen maar beter doen.
Ten Hag moet niet zeuren en waarom niet vaker Tadic in een vrije rol en waarom niet 4-4-2 tactiek. Het gaat om de tactiek die het beste bij de spelers past op de voor hun beste posities. Het gaat notabene om het kampioenschap van Nederland. Als alleen al de gedachte dat PSV kampioen wordt niet voor genoeg elan zorgt voor de komende wedstrijden dan zegt dat meer over de selectie van Ajax dan over PSV die alleen maar gebruik maken van de hoogmoed uit Amsterdam.
+4/-0

En un momento dado (geschorst)
1 jaar geleden
Als bij de selectie nog steeds niet is doorgedrongen dat ze dit weekend zomaar kampioen kunnen worden bij winst op AZ, verdienen ze het ook niet. Tegen PEC leek het er weer een beetje op, maar verder is het gewoon heel slecht. Het zal wel weer billenknijpen worden tot de laatste speelminuut van dit seizoen, wat een godvergeten armoede de laatste maanden!
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos